tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

k.u.k

Publicerad 2012-06-28 11:16:55 i Allmänt,

K.U.K!!!!
Ledig idag å kort dag igår.. Å mitt öra brister!! Haft ont i över en vecka.. Men smärtan har varit i rimlig skala.. Men igår ringde ja vårdcentralen.. Fick tid 16.. Hon va skön hon som tog emot mej.. Men hon sa jag såg ut som en 80årig kärring i örat!! :)
Så vi provade att spola.. De absolut värsta jag vet!! Å mitt i säger hon "-säg till om de gör ont för jag kan höra vad du säger iaf"
Haha.. Lugn jävla pik! :)
Men de sket sig! Så ja fick en öronsalva som skulle luckra upp å innehöll antibiotika.. Stackars lilla mej!! Åsså jobbhelg på det här!! Men jag vägrar vara sjuk!! Jag vill och behöver min OB å tid så jag kan roa mej kungligt i Stockholm hos Hällfjäll!!! Har även Gbg planer då jag går på semester en långhelg!! :)
Kanske får sålt min soffa till veckan!! Å då har jag ju mina tågbiljetter betalda med den!! ;)
Har hunnit med en massa skoj redan och är så lyckligt som vanligt!! Om ett ont öra e de värsta som kan hända just nu så kan jag lätt leva med det!!! Lite negg att jag missade gårdagskvällen.. De sög ju!!! :(
Men jag får väl ta igen det sen!!!
Men e iaf nöjd att missa festivalen.. Inte min grej längre! ;)
Men idag måste ja städa och tvätta.. Trivs inte med denna smuts alls! :) sen får ja ett besök av babysiss som ev ska köpa munkar åt mej!!
Dagens plan var att gå på stan med släkten men jag pallar fan inte.. Hor öra!!!
Sen fick ja ett samtal igår kväll som gjorde mej lite ledsen.. Snuttan min ska inte må sådär dåligt!! Inte om ja kan hjälpa till!!! ;)
Men puss på er alla sommar fåglar!! Nu ska jag sova!!

Ljus bild?!?!

Publicerad 2012-06-20 09:48:23 i Allmänt,

Fy för att ha tvättid 7-10 på en sovmorgons dag!!! Men ja ligger så efter i schemat på allt som ska göras!!
Har sämst koll på läget!! Vi bara måste handla mat å saker å vi kan bara göra det idag.. Å ja slutar 16:15, plus att ja hade tänkt hinna träffa lilla Meja men kom på att vi på jobbet ska träffas hos Pialotta 18 å pizza å allt vad det innebär å sen ta tvätten å ordna upp den.. Pust på den du! Hahaha
Mycket myyyyyycket olikt mej att inte ha bättre koll!! Skyller på inflyttnings tillståndet!! :)
Pratade med lillasyster igår som snart kommer ju!!!! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar!! Å att moster å kusin med bihang kommer är ju och riktigt roligt!! Fanny fyller 5 å jag har ännu inte köpt något.. Wtf!!!?!
Mycket som ska hinnas och måste göras men Allt är ju kul också.. Kanske e därför man orkar!?
Hoppas byrån i hallen hinner komma.. Vill visa hela världen hur fint vi fått det här hemma!! :)
Älskade hem!! :)
Men årets sommarlöfte får bli att inte spendera en endaste krona på något till hemmet!! Vi har ju fan mycket saker!!
Nått snyggt på byrån sen är det stop!! Vill shoppa kläder nu i sinne!!! Jeans shorts, klänningar, jeans å linnen!!
Näe nu ska ja hämta tvätten å börja klä på mej!! Sommarfesten väntar ju!!
Å vill nog mest av allt ha torsdag idag!!! Badtunna å suring hos Jim och Karin imorn!!! Cant wait!!!
Ja just de, midsommar på fredag!! Å vi verkar ha massor av saker att göra men vi verkar inte ha en aning om vad vi vill göra.. :)
De blir nog skitbra vadsom!! :)

Då är allting bara bra!!

Publicerad 2012-06-19 11:36:58 i Allmänt,

Tappade passionen för att blogga.. Vet att det har hänt så mycket roligt att bloggen hade exploderat av skratt...
Sen har jag verkligen inte haft tid över då all min energi gått till att styra upp våran inflyttning tillsammans.. Thomas har på det stora hela flyttat in på kågevägen, men dock finns det mycket jobb kvar!!
Vet inte om vi rymms här just nu!! :)
Behöver verkligen massor av förvaring!!! Men ska jag lägga pengar på något så är det en ny säng... Herregud, madrasserna vi ligger på nu låg mina föräldrar på då jag föddes!! My back is killing me!!!
Pengar pengar är allt det handlar om!!! För jag vill köpa hela världen just nu!! :)
Ända sen jag träffade Thomas så har livet lek!  Trodde aldrig att jag kunde känna såhär för någon och att någon kunde känna såhär för mej.. Han får mej att tycka om mej själv så mycket mer!
En massa roligt väntar framöver och innan semestern börjar ska jag ha så fantastiskt roligt så när det väl är semester finns de ingen stress över allt som ska hinnas med.. Då är det bara semester som gäller!!
Ja som sagt, allting är så väldigt bra just nu och jag är så lycklig! Men inte på alla platser.. Känner mej trött, besviken och uppgiven! Jag kan ta mitt ansvar och stå för mina fel och brister men det känns som om det är jag som får stå för hela situationen själv.. Ingen vill lägga sig i men alla gör det ändå på sidan av..
Vad jag önskar mest av allt vore om det kunde bli som i Gbg.. Lillasyster Wikström och storasyster Wikström hamnade i luven på varandra.. Ingen hade mer rätt än den andra och ingen hade mer fel än den andra. Men båda två bete sig fel och Marri ryter till åt båda två.. "Nu räcker det båda två!!"
Du är inte snäll och hon är inte snäll!
Men jag är uppgiven och kämpar konstant med att inte brista.. Å när jag säger brista menar jag på alla sätt som finns.. Att sätta sig ner och gråta så att folk kan se hur dåligt personen får en att må, att brista ut i alla fula ord man inte får säga, att gå på personangrepp, att kasta saker.. Jag är bättre än såhär! Önskar folk kunde sätta ner foten åt oss båda.. Det är ju ganska uppenbart att vi båda behöver hjälp med att tåla varann men att inte vilja lägga sig i eller att på tu man hand hålla med oss gör hela saken värre..
Men just nu är det bara att bita ihop och leta nytt jobb så mycket som det bara går.
Förr hade det känts oerhört jobbigt och skrämmande.. Nu känns det bara roligt och spännande.. Man ska inte behöva må såhär dåligt och efter att man tänkt ut alla lösningar och tankar så kan det bara bli bättre..
Å det är ganska skönt när man kommit till insikten.. Att veta!
Men oavsett vart jag varit eller hur värdelöst man mått så är det fantastiskt att få komma hem till en Thomas!!
Varje (menar verkligen varje!!) dag möts man av ett leende och kastar sig i armarna på denna underbara varelse!! Då är allting bara bra!!
Hade världens härligaste helg nyss!!! Det är inte bara Thomas som är skönast i världen utan alla hans vänner är lika så!! Öl å fotboll på Olles!! Utomhus kissande å cykelfärd hem till en folköl var ju sjukt kul!!! Sen sol å en sväng på stan å grillning i stugan!!! Nej livet på så sätt kunde inte vara bättre!! Ska städa upp här hemma och bara gå runt å njuta då jag tittar på alla hans saker som är utspritt i lägenheten..
Sen ett stort tack till tutinlis för att hon styrde glass i bershan igår kväll!! De va gött mos!! ;)

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela