tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Vill va där!!!

Publicerad 2011-12-29 15:54:47 i Allmänt,



I Mars bruden!!! I Mars då kommer jag!!! =)=)=)

Varför tror du att jag jobbade hela Julhelgen och halva Nyårshelgen!?!?! Ska ju dra in dollares så vi kan roa oss kungligt!! Tänkte boka i slutet av Januari!! Längtar efter min lillasyster så de gör ont!! Vill va där!!! <3

Fast jag sa att jag shoppat varje dag i veckan så har jag absolut inte köpt mycket saker.. Det bästa inköpet var en sak Elin tipsade om.. (men guuuuud så ont det gjorde!! men bättre än "trådningen"!)
Men de mest otippade inköpet jag gjorde var ett par byxor!! =)

Glömmer aldrig då jag gick på stan med ett ex och prövade ett par jeans..
-men älskling, va fin du ser ut i byxor!!!
Haha.. Då först förstod jag att jag har typ sällan byxor! Haha.. men leggins å strumpbyxor e ju bäst!

Prövade inte ens byxorna utan tog dom bara.. Dom va jätte sköna! Satt absolut inte skitbra men så länge man kan andas så e jag nöjd! =P

Olles var då skitmysig.. Men tänk va lite man tål! Två öl och jag vart 13 å fnittrig! Skyller på dej mamma! Fått dina gener där! =)
Billigt helt klart men jag skulle ändå vilja tåla lite mer..;)

Insåg en rolig sak igår.. Älskar mina flickor!! Så in i bomben.. Men de roliga med att jag ofta säger "mys med flickorna" är att det kan va vem som helst av mina närmasta tjejer..
En dag kan de va Marri, Bella, Pia.. Imorn kan de va TutinLisa, Pillan, Mallan och Liqu.. Nästa dag kan de va Marri, Jossan, pillan å kanske Natta..

Haha.. Mina flickor!! Ni e bäst!!
Sen älskar jag att efter varje gång vi styrt något så säger alltid nån av flickorna "dina vänner är så trevlig Lina!".. Vet du, det ni alltid om varandra!!

Ibland kan man tydligen älska ALLA!!! ;)

Nyårs snart.. har inte köpt nån klänning, ingen mat som ska förberedas å ingen taxi som ska bokas.. För jag vill helt enkelt inte göra nått på Nyårs!
Jobbar heldag sen drar jag nog till Marri på kvällen å bara chillar.. Nyårs är överskattat! =)

Men måste snart komma till Bure mamsen å se storbild!! Vad tror du om tisdag nästa vecka? Kolla upp saken! ;)

Annars så.. nja.. de skvaller vi har behåller jag för mej själv just nu..;)

de e inga problem..

Publicerad 2011-12-29 01:35:53 i Allmänt,

Jag kan inte påstå att de går dåligt just nu.. Shopping varje dag i veckan, fick träffa underbara trucker keps å liqu på stan idag.. Blev middag på olles med flickorna idag å om de visar sig att de går en Beck film på söndags så kan jag nog dö lycklig!! De va som allt jag hade å komma med just nu..;-)

sådär ja!!

Publicerad 2011-12-26 21:57:45 i Allmänt,

Då gick man på sin lilla julledighet!! ;-) Ledig tills på torsdagkväll!! Å dagen har inte bjudit på tråkigheter direkt!! Började nästan redan natten till idag med en skön fylle rigning å diverse nacktra mess att vakna till!! :-) Det råder ingen bristvara på tidsfördriv iaf.. Haha.. Sen blev de en väldigt spännande promme med Marri till å från jobb.. Trodde hon försökt då ikull mej då jag åter igen trodde hon sa "att jag hade vackra ögon" Haha.. Man hör vad man vill höra! ;-) Sen kom skönaste Hällfjäll.. Tror den mest använda kommentaren var "gud jag tror jag dör".. Älskar att du alltid höll för munnen då jag chockade dej med diverse skvaller.. Borde hållt för öronen!! Haha.. Men dagens bästa kommentar var nog "pratar du med en kissekatt"?!? Hahaha.. Återigen ett bra bevis på hur rolig jag är!! Älskar dec.. Underbart träffa alla som kommer hem.. Har typ inte nog med tid till allt de roliga jag vill göra å alla fina jag vill träffa.. Gött mos mina vänner!! Skönheten å odjuret på tv idag.. Tårarna hade inget stop!! Vill till dej mamma å se alla dina tecknade filmer på storbild.. Gud va ja skulle kunna ge för att få va 7 igen!! :-) Annars så e de bara götta.. Hörde min nya finaste jullåt igår kväll på jobbet.. Its only Christmas.. Ronan Keating kör en version av den.. Å den e bara vackrast!! Varing för känsliga lyssnare!! You may cry!! ;-) Ja fasen Marri, en fin liten öl onsdag skulle inte sitta fel!! ;-)

klart som kristallklart! ;-)

Publicerad 2011-12-25 13:22:26 i Allmänt,

Jag trodde jag var "klar".. Jag har trott många gånger att jag varit "klar".. Vad klar betyder kan för mig gälla många saker.. Redo för nya saker, klar med att ha valt kläder, klar med en pojkvän, klar med att nånsin välja pojkvän, klar med maten, klar med julklappar... Klar med en massa saker.. Men som vanligt så inser jag att jag varit allt för naiv.. Jag trodde jag var klar! Men så fick jag se nånting idag som revsönder mitt söndertejpade lilla röda... Aldrig för mitt liv kunnat tro att det skulle kännas, märkas å ta som det gjorde.. Jag vet själv inte varför.. Jag ville var där! Vilket kom som en stor chock för mej.. Då jag märkbart trodde jag var "klar"! Jag trodde att jag blivit äldre och visare.. Jag trodde att om en fågel sket på min jacka så skulle jag bara torka bort det.. Jag trodde jag blivit någon annan men inser att jag är samma gamla skrutt som vanligt.. På gott och ont! Men detta tog bara ont och jag vet för allt i livet inte hur vi ska göra för att bli "klar".. Jag tyckte att jag gjort allt för att bli det.. Vars svängde jag fel liksom?! ;-) Men men.. Kanske nästa år! ;-) Å till något roligt, fick surra med min älskade Hällfjäll idag.. En lite fika å (rätt så detaljrik) skvaller date imorn!! Det är ju fan inte fy skam!! Haha.. Sen måste jag ju bara le över de sköööna fyllesamtalet jag fick i fredags.. Är helt "dagavill" och tyckte de va jätte konstigt att folk festade dagen före jul.. Tills jag då kom på att det faktiskt var fresagnatt!! :-) Känns skönt att det blir ett nytt år snart.. Då ska inte bara garderoben rensas!! Det ska bli Gbg, stockholm och en vass singelsommar!!! Hoppas bara jag blivit "klar" då..;-)

Min lilla Albin..

Publicerad 2011-12-23 23:27:22 i Allmänt,

Imorn blir det jobb och julafton i Bure på kvällen.. Jag ska inte klaga.. Jo, de finns dom i min närhet som har lite bekymmer.. Men TRO mej, saker har en tendens av att ordna sig!! Pratade med båda systrarna ikväll.. En ska jag se imorn och den andra längtar jag efter såååå.. Mars är ju på tok för långt borta!!! :-) Drömmer om Göteborg och stockholm.. Storstadsliv är kanske något för mej ändå.. Men en fråga, är verkligen Ö-vik en större stad än skellefteå??!? De går tåg till Ö-vik men inga hit??!? Skellefte måste helt klart skärpa sig om jag ska stanna kvar här!! :-)

Kan ju int va på topp jämt! ;-)

Publicerad 2011-12-22 17:09:33 i Allmänt,

Inte har jag väl nån vidare grymm blogg idag!! Onsdagen va sketa fin!! I Urscviken med trevliga damer å räkor.. Dagen har bjudit på ärligt stanhäng med Pillan å ett lyckat tröjköp!! Annars så måste detta va årets sämsta inlägg.. Haha.. Men så länge de inte står nått om dieter så kan jag nog leva med mej själv!! :-) Allt är för övrigt toppen!! Att fylla år är verkligen en stor favorit!! Kvällen består av städ och filmer på låddan!! Sen full rulle med jobb.. Glad att ens persons hjärta blivit återlämnat men mindre kul att en massa ska gå mist om julfirande.. Älskar att du tänker på dej själv, men då andra fyller år eller under julhelgen så ska de väl aldrig handla om sig själv?! Jag vet inte, svårt sånt där! Men för att avrunda med ett skratt så måste jag ju säga att jag filade fötterna idag å kunde inte sluta skratta... Vid ett tillfälle för läääänge sen skulle jag och en pojkvän va lite "intima".. Men då han tog av mej socken så (pinsamt i sinne) lät de lite frasigt.. Skyller helt klart på sockarna!! Åsså säger denna super söta (men man säg ingenting!!) -oj, här skulle vi behöva fila... Haha.. Då ville man ju bara dö.. Idag kunde man inte sluta skratta..!! Dagens lärdom, lägg inte all fokus på att raka benen!! Kom ihåg andra skvanker!! Hahah!!! :-)

Älskade December!!!

Publicerad 2011-12-20 14:24:51 i Allmänt,

Ja men Anna.. på vilket sätt?! ;)

 



Läste din blogg å blev så blöt i ögat!! =)

Är på jobbet och ska strax göra mitt kvällspass.. Sen hämtar pappsen mej å kör oss till Bure!! tandläkarn imorn.. de känns väl inte som julafton direkt!! =)
Sen verkar det bli ett besök med damerna i ursviken.. måste bara berätta det för BQ först! hahaha..

Underbara DECEMBER!!!! Det är alltid den bästa månaden på året!! Händer så sjukt mycket! Jag fyller år!! Det går alltid bra filmer!! (lord of the rings, harry potter, the girl whit the dragon.. åsså Sherlock Holmes!!) Den sist nämda var för övrigt grymt bra!! Det är jul!! Utgång med ALLA, man får bra OB, mellandagsrea och Nyårsafton..

Tell me if im wrong, men den är helt enkelt BÄST! =)

Kom på en skum händelse i lördags nu också! Hann knappt gå in på calles då en kille kom fram till mej å hälsade å sa "de va inte igår".. För stunden tänkte jag "vem fan?" å han sa snabbt, "jaha, du kommer inte ihåg mej! jajaja va sån då!"

Väl i baren trillade polletten ner.. det var en kille som jag dansat med på station för över 6 år sen.. Han sa att han hade flickvän och jag sa han va söt... Vad är det att komma ihåg?!??... Tror det e på tiden att han kommer över det! hahaha.. men vi sågs lite senare å då sa jag att jag kände igen honom, men mängd å bli sur över..

Om han tror att han e den enda kille jag sagt varit söt så vet han mycket lite om mej! ;)

Trucker keps kommer ju även hem till jul!! Självklart ska vi ses gumman!!! Va inte igår!!! =)

Å annars så e de ba fint!!! Inatt/idag har jag fått ta igen dagars av förlorad sömn.. Underbart!!! Trevliga drömmar imorse.. hehe..

Hoppas alla får det grymt bra nu över jul och nyår!! Jobbar hela julhelgen så ni får räkna bort mej på skvaller punkten! Jobbar halva nyår så där finns det utrymme för skandaler! ;)

Puss då!


Har räknat ut det nu..

Publicerad 2011-12-19 23:28:05 i Allmänt,

Vanligtvis är jag död i en max 2 dagar efter en blöt utekväll.. Å i helgen blev de ju 2 festdagar så denna baksmälla kan ligga på max 4 dagar.. Idag är dag 3!!! Haha.. Kommer ihåg det mesta från helgen men de va först igår eftermidda som jag upptäckte en liten video jag å mamsen spelade in på old williams toalett.. Å Nej, we dont have the moves like jagger!! Haha.. Kan inte ens begränsa allt roligt å skriva om.. För de va för mkt roligt som hände!! Haha.. Jossan, du va inte den enda som gick inne i skor!! Haha.. Älskar att på efter kröken erbjöd jag jimpan lite bag in da box.. Men han tittade dömmande på mej å sa, -Lina inte ska vi väl dricka sånt nu!! *klunk klunk* åsså svepte han Linneas överblivna breezer!! Haha.. Inte lyckats döda tallen ännu.. Den står lutandes mot baren.. Den påminner mej om vilka fina vänner man har!! Hahaha.. Livet leker ännu mer!! Imorn blir det bure å jag längtar!! Ledig sen tills på fredagkväll!! Brudhäng på onsdag då grymmaste BQ är hemma!! Sen kommer hällfjäll hem över helgen!!! Hoppas vi hinner ses å surra loss..!! Inga planer nyår annat än jobb till 16.. Å som de känns nu låter fan en movie å pumpmadrass som en underbar nyårs!!! Har inte älskat å fira nyår sen ja va barn eller då vi alltid for till hemavan.. Men de e helt okej!! För livet är bara underbart nu.. Fick även ett grattismess idag av en mycket oväntad person! Stiligt!! Näe nu blir det att röja skiten hemma.. Å just ja, har ett nyårslöfte!! Skiter i att äta nyttigt å gå på gym.. Mitt löfte blir att köpa ett bra block/bok å börjar skriva ner alla klockrena å grymma citat livet bjudit på!! Syster bjöd på en skön igår.. "bartenderna frågade, -vad vill du ha?! Hon pekade å sa, -Han! Hahaha.. Du e ju grymmast i världen!! Pussar i massor!!!

Livet äger just nu!!! ;-)

Publicerad 2011-12-18 15:52:35 i Allmänt,

De blev dom här kläderna ändå.. Fast på fredagen!! Haha.. Ojojoj vilken fredag.. Roligheterna började 18:15 i fredags å slutade ca 04:00 imorse.. En av mina bästa födelsedagar någonsin!! Tack alla underbara för en underbar (dock jävligt lång) helg!! Galet va saker hänt.. Kommer bli flera blogg inlägg för att få med allt!! Fick grymma presenter!! Vin, glass, chocklad, kondomer, nagelack, snus, läppglans.. Ja å en jävla massa mer!! Å Livet äger just nu!! 02:15 kom Jimmy hem med en tall åt mej å sa Grattis! hahaha.. Sjuk värld man lever i!! Men den är underbar! Näe nu ska ja dö på pumpmadrassen.. Har bio date med pappsen snart.. Fortfarande backi alltså!! Haha.. Älskar er alla!! Ni är bäst!!

Welcome to the good Life..

Publicerad 2011-12-15 21:27:13 i Allmänt,

Bara en kväll tills vi har helgen här.. Bordet är bokat för imorn och en toppen familjestund är självklar!! Lördagen kommer att stråla med goda vänner och Bion ska bokas för söndagen.. Har även lyckats styra brudmys med öl eller kaffe på onsdag.. Samt att de blir bure på julaftonskväll.. Ja mina kära vänner, jag antar att det här är vad dom kallar det goda livet... Har så underbart fina människor runt i kring mej å de tackar vi gudarna för! Är inte så kristen av mej men då det går bra eller dåligt så brukar hans namn nämnas.. Vet inte varför, det bara är så! Så vi ses imorn då lilla mamma.. Cant wait!! :-)

Men snygg...

Publicerad 2011-12-12 15:48:39 i Allmänt,

Då jag länkade på face igår hade jag glömt bort att ja nyss gjort ett till blogg inlägg.. Fokusen skulle ha varit på Rubriken Awsome..

Till dej va den gumman!!

Detta är min sista vecka som 26åring.. Å vad kommer att vara annorlund efter veckan?! Förmodligen ingenting! Haha..

Haha.. kanske ska ha dom här kläderna på mej istället..

Dom skriker ju fest!! tror vi var hos Kauppi på erikslid här.. PartaJ!!

Så mest av allt vill jag bara att det ska vara fredag nu! Middag med den finaste familjen, lördag å fest med dom finaste vännerna och söndag styr jag bio med den snyggaste killen!!

Måste få säga att det flyter på ganska bra för mej nu!!! =)

Men har en lång och tung arbetsvecka, hoppas att tiden går fort!!

Sen måste jag nog snart boka en Gbg resa för jag längtar ihjäl mej efter sötaste lillasyster.. Hur låter Mars?!

Årets julklapp är på väg! ;)

Näe nu e rasten slut och det är bara att börja jobba igen.. Hoppas alla har det gott!!

Va nästan sent ute..;-)

Publicerad 2011-12-11 13:23:33 i Allmänt,

Sådär ja!!! :-) Har jobbat hårt nu en vecka! Men äntligen så vet jag vad jag ska ha på Lördag den 17 December!! Va nästan sent ute!! Hade 3 punkter varav 1 skulle ja iaf uppfylla.. 1 att INTE köpa något nytt! 2 att försöka ha något med färg! 3 att ha klänning... Men man ska ju också ha något bekvämt.. Å iom att koftan är blå så tycker jag att jag lyckades styra upp punkt 1 och 2!! :-) Har nog mycket finare saker att ha på mej men detta kändes som bäst.. Fyller inte jämnt å folk de e ingen bal så vi kör på detta... Underbara söndag har kommit!! Hoppas de e Beck ikväll.. Snälla säg att det är Beck ikväll!! :-) Ååååå.. Till något helt annat!! Pratade nyss med min underbara Hällfjäll... Å kära finaste du!! Stockholm får snart en plats i mitt hjärta.. Nu ska vi bara styra upp ett jobb till bruden!! Ååå vad jag saknar dej! Älskar att höra din röst!! :-) Ja.. Nämen som sagt, söndag!! Ska lägga mej å vila efter en kanondag på jobbet.. Känner mej oövervinnerlig!! Inget kan besegra mej.. Förutom min jävla grannar som efter två månader fortfarande renoverar å deras jävla borrning!!! Men va fan, ska nått vara dåligt i livet så e jag glad att de e störande grannar iaf..:-)

Vänta nu..

Publicerad 2011-12-10 15:34:22 i Allmänt,



Shit va saker händer.. På samma gång..
Vänta nu..

Fredagen bjöd på några extra timmars jobb och dagen har bjudit på skidor.. kanoners!! =)

i brist på annat, då jag inte är ett dugg sugen på gå ut så har jag turen att jobba extra imorn.. 5 timmars kval!!
Kanoners återigen!!

Såg att jag ligger på nästan 5 timmars komp, har 5 sparade semesterdagar OCH den 1 januari får jag 25 nya semesterdagar... Stockholm och Göterborg her i come!! =)

Sen har vi ju en hel del OB att se fram emot i januari.. kvalen imorn på 5 timmar, sen jobbar jag hela Julhelgen och halva nyårs helgen..
Så jag kommer att ha både råd och tid att sätta mej på kvasten å besöka lite vänner.. götta!!! =)

Jo, saker å ting börjar definitivt vända nu.. Kanske är min tur igen?!
Men jag skulle absolut kunna ge bort all lycka så alla mina vänner som går igenom en tuff period skulle få må bra igen..

Men vissa saker kan man inte råda över...!

..har ju fortfarande sjuka drömmar igen!! där stod killen jag var så kär i (pappa hade tvingat oss att fara och "tränga oss på en helg") åsså står hans nya tjej där naken.. Livet kan vara allt annat än rättvist!

är för övrigt inte kär i någon (tror inte jag kan bli det igen helt ärligt!) men i drömmen va jag det.. å tjejen var varken snygg naken eller inte.. ;)

Näe nu ska jag passa på å mysa med syskonbarnen innan jag ska plumsa mej ut i snön å ta 5 bussen hem igen..

Taggad till tänderna inför hela nästa proppfyllda helg!! Älskar att fylla år!! För jag har tendenser av att få en massa grattis efter 12 kvällen innan.. inget jag ska ta för givet men det har hållt på i några år.. På så sätt förlänger jag som min födelsedag..;)

Stor puss på er å jag hoppas alla får sig en kanon helg!! =)=)=)

cant get up...;-)

Publicerad 2011-12-08 13:07:24 i Allmänt,

Klockan är 13 närsom.. Och jag har inte lämnat min säng.. Igår tror jag att klockan inte hann bli 03 innan jag somnade.. Men ändå har jag inte kunnat stiga upp.. Sömnen kommer väl retroaktivt..;-) Tur att jag bara jobbar 15-20.. Heldag imorn å då har vi nobelmidda.. Ska bli jätte kul å göra det lite lyxigt för dom äldre!! Annars så känner jag mej fasen nästa frisk.. Bara hostan som kommer på kvällarna.. Å sen kom jag på att jag har inte en endaste plan för helgen.. Hur tänkte jag då?!?? Börjar känna lite panik, då man varit sjuk en vecka så har man verkligen legat hemma å gjort absolut ingenting.. Å det är det här jag menar med art Skell är för litet.. Finns för lite att göra! Iaf som singel.. Tofflandet kan ju döda lite timmar här och var.. Kanske blir bure?!? Miss my family å dom är alltid roliga att va med.. Haha.. (ligger i generna..) ;-) Näe nu måste jag verkligen få mej upp ur sängen! Hoppas alla får det underbart idag och i helgen!!! Pussar!!

"I can live whit out you, i just dont want to.."

Publicerad 2011-12-06 12:01:33 i Allmänt,



Första dagen på semestern.. förra sommaren...
Underbar känsla.. jag bara kom hem och dog i soffan.. Skön känsla..

Är fortfarande sjukare än Medelpad!! Så just nu längtar jag tills jag får komma hem och bara dö i soffan..

har världens BÄSTA föräldrar!! Pappa körde mej till jobbet imorse å ska hämta mej sen.. åsså messade min ursöta lilla mamma å bad mej krya på mej.. undrar hur lång tid det tar för dej å skriva ett sms egentligen?! hehe.. (förlåt mamma)..

Japp, ni ska snart få fira mej!
Middag med Familjen enligt tradition.. Anna du saknas givetvis! men tänk va lite uppmärksamhet jag hade fått om du kommit hem nu?! Å Anna, berätta allt om göteborg!! Hur går jobbet, träffat nya människor?! etc etc..
Haha.. Näe då! hade gett allt för att få ha dej hemma!! Men jag förstår helt å hållet att du måste jobba.. helt rätt av dej! =)

Jo, såg en film igår som verkade ha å göra med filmen madomsprovet.. helt okej.. men jag är ju en sucker för fina fraser.. å när Jennifer Aniston står där framför killen å ber honom ta tillbaka henne (fast hon legar med någon annan å insisterar att det inte betydde någonting) så säger hon så fint och ärligt;

"I can live whit out you, i just dont want to.."

Vackert!!

Sen gjorde jag dumt nog en lite Jonny cash igår kväll "I hurt my self today".. men jag försöker intala mej själv att det hade ett gott ändamål!

Åsså fick Bella gamla BabyLove att se lite bättre ut..! Haha.. de kom som en chock!

Å i övrigt så händer det fortfarande lika lite som sist.. Provar å jobba idag men vill helst krypa under sängen.. ja under!
Men vi härdar persträffen sen får ja väl hem å dö i soffan eller vart de nu än passar i lägenheten..;)

Hoppas alla har det gått å mår gott.. lite skvaller vore ju inte helt fel..
Styr upp lite nu! ;)

Se upp världen!!!

Publicerad 2011-12-05 20:42:40 i Allmänt,

Fortfarande skumma drömmar.. Men det är vad det är.. Å annars har det inte hänt så mycket här.. Gått till konsum å köpt soppa liksom.. Ballt liv man lever..:-) Därför blev jag åter igen taggad av att resa eller pröva på annat.. Lugnt jag försökte peppa hällfjäll på New York å London!!! Trodde inte de fanns i mej men helt plötsligt har jag fått mersmak för världen.. Den hemmakära Lina känner att världen är nog inte en sån dum plats att va på.. Klart man känner att man vill vara med sina nära och kära men samtidigt så är det inte dom man kommer hem till i slutet av dagen.. Men jag kanske ska börja med att besöka delar av världen å delar av sverige å ser vars min plats är innan jag gör något överilat..;-) Imorn ska världens Bästa pappa skjutsa och hämta en Lina till å från jobbet.. Är fortfarande hur varm som helst men nu har jag suttit hemma sen lördagkväll.. Å jag har säkert massa saker att göra på jobbet.. Haft mycket projekt på G.. Så håll tummarna för mej! Orkar inte med å svimma eller nått.. Sen måste ja ju bara tagga inför nästa helg.. Ev biobesök åsså en födelsedag!! Middag med familjen å utgång med vänner.. Jimpan kommer upp å har jag tur så gör Mallan också de å har jag mer tur så dyker Davva också upp!! :-) Räknar inte med det men hoppas.. It would be like old times again!!! Så tagga gott folk!! Alla som är sugna måste givetvis med ut nästa Lördag.. Ju fler desstu mer kul! Jag vet att jag är rolig å va med men jag vet även att jag är inte den enda som är rolig å va med.. Thays why i need you guys!! :-):-):-)

Kunde ha hänt på riktigt?!!???!?

Publicerad 2011-12-04 12:52:48 i Allmänt,

Det är så sjukt.. Sjukt verkligt!! Drömde om att någons kompis ringde, så jag och Liqu hoppade på ett flygplan.. På samma plan satt Hällfjäl!! Vi surra å hade de grymt trevligt.. Kom fram till personen.. Hittade ett fotoalbum på mej.. Vanligtvis hade "stalker signalen" tänts men jag såg så bra ut på korten så ja lät de passera.. Men väl där så "va jag" med personens kompis.. Va dock så full så ja kom inte ihåg va vi gjorde.. Lite senare sa han att jag hade absolut vägrat att kyssa honom för de hade blivit för seriöst.. Men om han ville så kunde jag bjida han på 2:an.. What?!?? Helt plötsligt hamnar vi i skelleftehamn å vette fan hur vi ska ta oss hem.. Pang så e jag å liqu på IKEA.. Där går vi förbi ngr killer å liqu blir skitledsen.. En av killarna (har aldrig sett dom!!) va tydligen en kille som krossa liqus hjärta skithårt.. Så vi båda munnhuggs med dom.. (grymma kommentarer å fula ord).. Sen träffar vi Jessica som bjuder på picknick.. Hon har också bjudit ngr killar.. Samma killar vi just skällt ut.. Jag vill bara dö.. Sen gråter ju Liqu om vart annat.. Hon springer iväg 3-4ggr men det e truker keps jag ser löpa iväg.. Heeelt sjukt!! Så nu vill jag ringa liqu å se om allt är bra! Jag vill ringa killen vars kompis jag va med å säga förlåt.. Vill ringa jessica å frågat mer om dom där killarna å förklara varför stämninhen var goood.. Sen vill jag whats appa med hällfjäll å berätta hur de spårade efter vi skildes åt från planet.. Denna förkylning och febern gör mej heeelt dum i huvudet!! 3 timmars sömn åsså drömmer jag detta.. Känns som jag inte sovit alls... Är sjukt slut.. Klarar mej gott och väl utan pojkvän, men dagar som dessa vill man bara att Han ska komma och ta hand om mej.. Skeda mej i soffan å pilla mej i håret så jag somnar.. Är det för mycket begärt?!? And btw, såg kortet idag.. Satan va snygg du är!! ;-)

Jag säger det RENT ut..

Publicerad 2011-12-03 23:27:58 i Allmänt,

Att idag åkte handuken in.. Har nu riktat in mej på en Buhu period.. För idag va en sån tung dag.. Måste börja äta frukost å träna.. Är ju jämt förkyld! :-) Men lite trevligt har man fått ha på Coasters å subway.. Då va Gud inte god med mej!!! Just då vi fått maten å första tuggan ska tas försvinner luktsinnet.. Kände bara en deg klump i mun.. Inga galna smaker!! Skulle passat på å prova nått annat! Haha.. Å de va helt sjukt att en främling kunde gissa hur gamla vi 3 var.. Odds på den du!! ;-) Chockad än!! Ja.. Inge jobb imorn, vilket känns bra för ja har inte kunnat somna för halv 3 under hela veckan.. Å inge vila på dagarna.. Varför kan jag inte sova??!! Iof så är de svårt å andas men batteriet måste ju ta slut nån gång!! Annars så tror ja saker börjar ordna sig för folk runt i kring.. Eller.. Dom verkar kunna andas å det är nånting!! Så stolt över er!! Shit va saker händer.. Galna 2011 är iaf snart slut!! 2012 ska jag försöka chockera! ;-)

Ingen kan älska som vi..

Publicerad 2011-12-01 13:31:46 i Allmänt,

För ett år sen satt vi där på din säng du och jag.. Jag visste vad jag ville säga, men jag visste också hur töntigt de skulle låta.. Jag tvekade en liten stund men sen tog jag modet till mej och sa med låg röst "-Vill du bli min?!".. Å det hände idag för exakt ett år sen.. Men när jag tänker på hur underbart allt va då så blir jag bara glad.. Jag hade det jätte bra då och jag har det jätte bra nu.. Minnen är en del av livet.. Å jag har ett riktigt bra liv! :-) Fast, lite synd om mej är det nu.. Är förkyld å förbereder mej för en "buhu/flänn period" haha.. Något som däremot gör mej riktigt ledsen är att så mycket ont drabbat så många kära och nära nu.. En kille som alltid är glad och positiv har varit med om något (har ingen aning om vad) men han haft de skit jobbigt nu å jag känner med honom!! En vän som bär andras sorg i sitt hjärta så hon nästa brister.. En vän som knappt kan äta och en vän som ska separera och en som står mej så nära berättade att hans hjärta har brustit.. Jag frågade som man artigt gör "-är allt bra?!" Å fick till svar "-näe det är inte det!".. Mitt hjärta brister!! Bad things dont happen to good people!! Så mitt "tyck synd om mej för jag är förkyld!" dår helt enkelt utebli!! Tänker på er hela tiden och jag finns här!! Vad ni än behöver så finns det här!! Summer, spring, winter or fall all you have to do is call!!! Saker har ju tendenser av att alltid ordna sig! Å hur ont det än gör så kom ihåg att du är underbar och att världen klarar sig inte utan dej.. Gråt, tvivla, hata och sörj men kom snälla tillbaka för jag väntar på dej tills då du är klar!!

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela