tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

man se knappt bokstäverna..

Publicerad 2011-08-30 10:04:37 i Allmänt,

Haha.. mitt shoppande går inte stoppa!! Kommer va barskrapt innan söndag..:-) Första jobbdagen på flera veckor nu.. känns iaf så! Veckan är full av planer.. Längtar tills på torsdag!! (om jag får sem på fredag vill säga) Då blir det stugan med pappa, sara och Albin!! Synd Anna jobbar!! Pers fest hos Irene på fredag och en härlig midda ute på lördag med lite damer!! :-):-):-) Men nu till de roligaste i världen!! Underbara David å hans Elin fick en efterlängtad flicka igår kväll!! ååå så mysigt!! Grattis grattis till er alla 3!!! Snart dags för Emmy å mange då.. sätter pengar på att ni får en liten flicka!! Men mange vill säker ha sig en liten Totenham kille..;-) Ska bli så roligt se vad ni får åsså hoppas ja de går fort och så smärfritt de går! :-) Näe nu ska ja fortsätta städa vidare.. Å tänka på hur mycket man kan bli beroende av någon.. Hur stor betydelse någon kan ha och va en saknad kan göra så ont.. Ska börja leva lite mer här och nu.. Sen är något vi gör senare.;-)

Hjärtat

Publicerad 2011-08-28 09:53:43 i Allmänt,

Oavsett hur jag mår så måste jag åka till Bureå nu.. Mitt hjärta brinner av längtan!!! Fanny, Cordy och Albin.. Moster vill ha er i sin famn just nu! Sämsta tiden att vara sjuk på.. Missat matfesten i sinne, gått miste om viiiine med Liqu å missat ett liten tillställning hos Pillan igår och missat Bureå varje chans ja haft!! Sen måste jag tvätta mina skitiga fönster!! Skvaller finns de lite om, hörde en vänta barn men vet inte om de e officiellt ännu.. Trodde ja va med barn igår, såg ut så på den svullna magen.. Trodde ja skulle förslösa ett barn imorse..;-) Haha.. Men nu e ja less!! Får va hur sjuk som helst! Idag ska saker göras!! Önska mej bara lycka till!!

Här igen..

Publicerad 2011-08-27 10:57:46 i Allmänt,

Marmaris var super mysigt!! Varmt och underbart!! Träffade underbara människor å jag vill adoptera ett äldre par som va så go med oss!! Resan var super fin. Men det är fint å va hemma också.. Men en riktigt tråkig sak e att vi fått något riktigt dåligt i magen.. Redan i turkiet började vår viktminskning.. Måste vara något vi åt.. Så de e skönt vara hemma men svin jobbigt att måsta bo på toaletten.. Shoppade knappt i Turky så de blev en stan sväng med Pillan igår.. Pang så flög det 1300:- Men de va värt det.. Näe nu blir det toan i vanlig ordning.. Hoppas alla har det bra.. Saknat er så mycket att ni kan inte ana..

Favorites!!

Publicerad 2011-08-15 23:32:26 i Allmänt,

Mina favorit killar!! Åsså pappa förstås!! Sämst på blogga å sämt på bra å rolig blogg.. Det handlar bara om familjen just nu!! Allt annat har fått vänta!! På torsdag åker vi på en kärleks semester!! Ska bli underbart!! Å när vi kommer hem väntar de en matfest!! Så om de e såhär å va lyckligt, så e de inga problem!! Men fy!! Lillasyster har bokat tåg biljett.. är så stolt över hon men de kommer bli tomt!! Får flytta till DalaLAND så ja kommer närmare..;-) Älskar Dalarna!!! Näe nu ska ja krypa ner breve min go kille på madrassen.. Läggan är fylld med barn i sovrummet.. Fanny, Cordy å Albin kom å hälsade på med Sara.. Toppen mysigt å jätte livat!! Hahaha.. Älskar dom mer än allt annat!! Puss å godnatt!!

Äntligen!! Som gert Fylking brukar ropa!!

Publicerad 2011-08-09 15:44:42 i Allmänt,

Strax innan halv 3 kom en liten Albin till världen!!!

En Lycklig pappa slog en signal och en ännu överlyckligare Fanny ringde för å berätta att hon fått en lillebror..

Galet underbart!!!
Ska dit imorn och ta så många kort jag bara kan!!!!

klättrar på väggarna..=)

Publicerad 2011-08-09 12:13:15 i Allmänt,



Här var det Cordy som va i magen men nu tror vi att det är en Albin..
Å lina fick ett underbart samtal imorse!! Dom är på BB!!! =)=)=)=)..

Cordy gick hon också över med i några dagar.. Dom åkte in vid 11:00 då och vid 20:00 fick jag ett underbart samtal att nu var hon här!!
Denna gång så åkte dom in vid 10:00.. 

Jag jobbar till 21:15 så jag antar och hoppas att då jag går hem ikväll så finns det en bebbe till i familjen..
Är såååå lycklig att jag kan inte sitta still eller göra nånting just nu..

Börjar 13 men är redan på jobbet och jag misstänker att jag kommer att börja jobba närsom.. galet glad i bebben..

Så mobilen ska vara på hela tiden och ja ska försöka behålla lugnet.. Danne va ju den sötaste.. messade honom imorse då Tony hade ringt, då ringer en jätte söt Danne å ber mej hålla honom uppdaterad.. "jag har på telefonen hela dagen, jag vill följa det här och va med.."
haha.. gulle dej!! Klart du ska!! 

Brudfest den 2 eller 3 september då brudar??!! passar sig kanske bättre då?!!
Saknar brudfester såklart!!..

När mina damer och herrar.. nu ska jag gå på balkongen å ta ett lugnande bloss å försöka andas.. de e ju inte så att man inte sett en bebbe förut..:)

Vars äru Daniel??!! :-)

Publicerad 2011-08-08 18:28:18 i Allmänt,

saknar min lilla prins just nu.. Miss your lovley smile!! Ja du Marri.. jag borde ju vara ledig helgen efter så jag får väl styra en skön brud fest den helgen istället! De gör vi!! Har bäddat ner mej i soffan.. Tony har fyllt lådan så jag tror de finns ner filmer än porr på den nu.. Haha.. Varit både ung och gammal i helgen, lördagen va ja hemma i lugnan ro å skyllde på min höga ålder men igår kväll såg jag Trassel och skrattade som en 7åring..:-) Ordet ni söker är anpassningsbar.. haha Inga större planer denna vecka.. ska jobba å spara dom pengarna jag har.. Vill utomlands nu!!! <3 Å vad passar bäst en regnig dag som denna??! Jo en låda full med film!! bäddat soffan för mej å babysiss!! Härliga tider!!

inte länge kvar nu..

Publicerad 2011-08-07 12:30:02 i Allmänt,

Packad och klar!! (bortsett från sminket) Hahahaha.. Lördag har kommit och gått.. blev mörkare i håret.. Tack sötaste Jossan.. hoppas ja kan rocka de mörka bara!! Måste styra fet brudfest!! sista helgen i agusti är min tanke.. kanske.. Så tänk på saken brudar!! Va kanske matfesten då men de kan vi rocka!! Idag blir det tvätt och bure.. ska tanka lådan med filmer!! Längtar efter syskonbarnen jätte mycket!! puss på er!!

walk on by...

Publicerad 2011-08-06 16:11:51 i Allmänt,

Å guuuud..

I took a walk down MemoryLane...


Rotar i pappas dator och gillar inte allt jag hittar.. =)



Bra att bli påmind om saker så man tänker sig för lite mer..

Hittade även mycket roligt också.. Videor på en söt Danne som försöker springa (tresteg..haha)
Å ännu mer sugen blev jag på en liten Albin nu när ja såg bilder på Cordelia..



En bebis på magen är det bästa som finns..
Längtar efter mina syskonbarn hur mycket som helst just nu!

Men fått vara med min lillasyster nu en stund.. Tack för pratet om "strängen" och skrattet.. Du är så skönt smart ibland söta syster!! haha..

Va tänkt bure men storasyster stal med ungarna till Fahlmark å lillasyster hade andra planer så ja planerar en mys stund i soffan..  Å det känns jätte härligt! Handlat lite inför Utlandet också.. Funderar på att färga svart redan ikväll typ.. 

Ansiktsmask å bara ta hand om sig själv är inte helt fel! 

I go back to black!

Publicerad 2011-08-04 15:39:17 i Allmänt,



Såhär tjusig va man då man färgade håret mörkbrunt och drog utomlands en vecka..
Haft i-landsångest å beslutar mej härmed för att färga håret mörkbrunt innan Turkland! Nina på jobbet va så fin i sitt så ja kan inte motstå..
Varit slingad dom två senaste åren så ja känner hemlängtan.. I go back to black!

Taggad ggr tusen just nu! Marmaris å kärleken.. kan det bli bättre??!!



Ännu skönare känns det att man åker på semester just då alla haft semester klart.. man förlänger sommaren!
Plus att ja verkar ha kvar 6semester dagar som ja gladeligen kan använda i vinter.. Älskar att ha över semester dagar!!

Ingen Albin ännu.. Men jag vet att han är här innan den 18:e iaf!

Annars är allt götta! Blev glass å kajen igår med söta Marri..
Triaden på Lördag, får se hur mycket man är där.. hoppas givetvis på en bebis innan eller varför inte på lördag?!

Håll i hatten nu.. men överväger att spendera min fredagkväll på gymmet och på måndag.. Måste ha slagit slint någonstans..;)
Men risken är inte stor ändå!

Man vill ju vara tjusig på marmaris.. Marmaris Marmaris.. Ja! Jag kan inte bli less att säga Marmaris.. Låter underbart.. Låter som Marmelad typ.. =P

Å danne, vi kommer att ha en underbar kärleks semester.. Just the two of us!! =)

Wow.. snart 15dar..

Publicerad 2011-08-02 22:54:12 i Allmänt,

Livet hamnade just upp och ner.. Haha!! Om 16dagar åker jag och Mr Right till Marmaris!! Kärlek fortsätter att spira!! Önskar bara att jag kunde trolla fram en massa pengar.. Framtida planer är i detta nu att åka bort sept, Oktober och November..Många att se.. men har inte råd med alla dessa resor.. så någon kommer jag att göra besviken... sorry!! Men vi har mycket kvar av livet!! Att pengar ska vara en sån stor bov!! Gah!! Å jag vill göra allt som kostar just nu.. De får bli nudlar framöver.. haha!! Tack Marri för igår.. Movie å surr till halv 1 är aldrig fel!! :-) gafla å triaden till helgen åsså hoppas vi på bebis såklart!! Näe nu ska jag drömma om min kärlekssemester.. Jo, lilla bomben.. Babysiss har sagt upp lägenheten och verkar styra kosan mot Gbg.. Helt rätt, men oj va vi ska sakna hon.. min lilla lilla lilla syster.. nåååw.. Grattis till faster Lais..

få seize:a dayen snart!!

Publicerad 2011-08-01 07:14:16 i Allmänt,

i feel like shit right now.. Kan inte somna om och jag svettas å fryser på samma gång.. Men morgon är alltid värst.. Fast hostan kommer nästan bara på natten.. Kan tro ja jobbat hela helgen för kroppen säger att den e slut på samma sätt.. usch!! Men ny vecka å ny krafter (samt plågor).. Måste rekomendera Hoffmaestro starkt!! Hur ledsen ja än är (gråter ofta då ja e sjuk för ja tycker så synd om mej) eller hur ont ja haft så blir ja överlycklig då ja lyssnar på sezie the day.. Kolla på youtube då dom e på skansen.. Lyckan blir total!! Sen kan man mysa till låten young dad.. Är totalt förälskad i dessa pojkar!! Daniel har definitivt en delad första plats nu..;-) Sen har ja en lätt panikångest då de gäller vår utlandsresa.. har inte hittat lr bokat någon än.. Fy!! Ja packar månader i förväg.. hur ska detta sluta¿¡ Nåväl.. ska försöka sova mer.. annars så ska ja inte klaga.. Gratta någon som fick ha lite "kul" i helgen måste ja ju! Samt gratta Mallan å Kissmet till segern!! puss på er..

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela