tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Jag måste va allt bra konstig jag..

Publicerad 2008-06-24 09:19:14 i Allmänt,

Varför är du så himla underbar?

är jag ens värdig?!

bastu igår med lisa, snil, min ponnybjörn och demon tanden.. regnade mängd!!! men bastu är i hjärtat som Bure.. lite mer skott bara!

på torsdag blir det iaf festivalen hoppas bara på sol!!! Sen Barnvakt åt en john på fredag.. inte ett dugg besviken av att inte gå.. mår bättre av det faktiskt!

längtar konstigt nog till trästocks i sinne.. hade det bästa förra året med marri, jerry å alla dom där roliga hos bella bell så skynda dej nu klockan för jag vill ha trästocks..!

Pussen får bli Jimmys för den mysiga pratstund vi hade igår.. Kom oftare!

Johannes döparen i dag.. con crats hannes!

Puss vettja..

looks good on the o...

Publicerad 2008-06-23 11:48:54 i Allmänt,

För mej är det lite som vinbärsgelé.. det ser gott ut, färglatt och om jag inte visste bättre skulle jag tro det va jättebra men..

..it leaves a bad taste in my mouht!

Hörde kanske det bästa idag.. "jag litar på dom lika långt som jag skulle kunna kasta dom".
jag har aldrig hört bättre förklaring.. Känns som om jag satt där med ett ritblock å så kom du med lite färgladare kritor..
Pussen är bara din! ;)

Skulle så behöva ett litet motivations mål.. funderar på en lång och skön resa.. ska spekulera.. mm tror det är ett måste faktiskt...

ryck upp dej nu!

Måårtääään kommer ikväll ju..! =P

puss på rosenröda Laizz för bion igår..!

jag spricker snart..

Publicerad 2008-06-16 10:16:53 i Allmänt,

Jag har aldrig längtat så mycket efter nån i hela mitt liv...

Kan inte sova en blund till utan dej..!

älskar dej Pelle.. mer än någonting i denna värld..

Lätt hittat! ;)

Publicerad 2008-06-11 07:10:45 i Allmänt,

Älskling vi sitter på greklands kortsida, vi har hängt upp en svenskflagga på stängslet..

Var det någon som såg matchen? Bara en svensk flagga och några gul-klädda killar??!! Haha baby du är något av det sötaste som stöpts..

Fotboll med laizz och laizza at my place.. var nära till tårar!! Jag vill ha ett EM-guld och jag vill ha de NU!! =P

Längtar efter dej så så så så så så så mycket just nu att jag vill bara gråta.. sen att du ringer på fyllan utan att ens komma ihåg det är en sak men du ringer iaf.. å jag kan inte tänka mej någon annan person i hela världen som jag hellre skulle vilja vara med Just nu..

älskar dej Pelle så så så jätte mycket och vet du, jag vill att du kommer hem och jag vill det NU!.. (uttalas så som i reklamen "ja vill ha billigt ris..") Haha..

Midsommar?! vet du om jag fick bestämma så skulle jag gärna va i sommarstugan.. även om jag måste va självas..=P
kanske...

du är mer än en..

Publicerad 2008-06-09 15:46:08 i Allmänt,

i feel like crap.. Kan inte sätta fingret på just något särskilt men det är nog förmodligen på det mesta.. En vecka som började mer än bra slutade i total kaos..
Känns som om det inte fanns så mycket man kunde styra över mest bara saker som bara blev. Kände att det va synd att det slutade som det gjorde med tanke på att vi inte skulle hinna prata så mycket mer om saken men bara för att du åkte kan jag inte låtsas som om allting är bra. Det gjorde jätte ont det du sa och det gör de än.
Blev ju även ganska trist väder så många var väl som inte på å styra vollyboll men det var ju jättegulligt att ingen hörde av sig. Då kände man sig rätt såld, såvida det var ett missförstånd eller inte så känns det ändå jätte trist när jag anstränger mej å hör av mej till dej, är trevlig och bjuder till att du inte ens hör av dej för å säga att du inte kommer. sen att få höra att jag varit "jätte tjatig sen måndags" är ju ännu tristare att höra. Kanske blev robbins ord men det gjorde väl som ont ändå.. vi var bästa vänner i 2år, var verkligen där för varandra och du kunde alltid lita på mej jag sprang till dej så många gånger för att du ringde, grät och behövde mej. Sen är det som om jag inte finns. Vet inte vad jag har gjort fel och det värsta e att jag tänker på dej nästan varje dag och saknar dej så himla mycket.. When you dont even care..

Ingenting är gratis i denna värld..

Sen med tanke på det du sa i fredags, jag kanske valde fel.. jag kanske verkligen gjorde det men du kan inte välja vem du älskar.. wish i could..

från måndag till torsdag hela dan..

Publicerad 2008-06-05 15:38:20 i Allmänt,

Tror du veckan börjat liiite bra eller?
Babysiss blev 18år i måndags, så det blev sjukt mycket go fika sen hela släkten.. upp till stan för att få se lite fotboll i tälet men bara lite. sen go glass med mallan å jesse.. mmm dock minus för kaffe kexet.. här står ingen å smular...!!
tisdag
blev det mys med laizz å massor av sol.. tror jag blivit något besatt.. Bättre ligga ute än framför tv:n som jag annars gör..
Sen onsdag blev det persfest på rövön.. lol! jag suger verkligen i kubb.. må elins kastararm brinna in hell.. satan så ont det gjorde i smalbenet.. Sen när jag trodde att jag skulle missa 3 vollyboll kvällen i rad så drog alla hem vid halv 9 så jag hann.. första vollybollen för i år.. var något otaggad kanske?! otränad.. hmmm!?

Sen till den bäsa dagen på veckan.. idag!
Blev stiga upp innan 10 får å dra oss till ICA ja å pelle.. vill som säga pertan men det känns bara fel.. Blev dååålig frukost!! gobröd, skagenröra, paprika juice.. ja you name it and we ate it.. på ett täcke utanför mej i det sjukt varma vädret.. det var lycka1 det var livet! mums på både maten och pelle..
Sen kom Läsch förbi.. någon som tyckte det var "stek" varmt.. sas inte bara en gång.. hehe men det var nice.. där låg vi å stekte på norrlandsvis..

..sen var jag tvungen å gå till jobbet... =( som om luften tog slut..
Men det är helt okej.. ska gå å jobba fort nu så jag kan gå hem och mysa rejält med min lilla ponnybjörn innan han åker.. sen blir det väl för mej å försöka snåla åka på läsch hela 12minutare.. hehe!

Imorn blir det Vollyboll vid halv 5 tiden.. dricka är valfritt så ni gör som ni vill men jag vill dra massor av folk å lira i sinne så be there!! Det kommer å bli ruggigt ball!!! =)

Pussen e givetvis vädrets! ;)

Sam Sparro

Publicerad 2008-06-04 10:41:57 i Allmänt,

"cause if you're not really here
then the stars don't even matter.."

Måste vara en av världens underbaraste låtar.. och tro det eller ej men jag har INGEN aning om vad den handlar om.. Det är bara bra skit helt enkelt..
Den har typ knappt ref.

=)

en elefant glömmer aldrig...

Publicerad 2008-06-02 09:52:00 i Allmänt,

Jag minns det som om det vore igår.. Gick på Balder och jag var riktigt sugen på å gå på stan för å shoppa lite. men så ringde Gul och hade slarvat bort nyckeln.. Onöjd jag var!!
Så jag fick pallra mej hem med 14 bussen.. Men det gick väl rätt bra, blev en lite tristare dag bara. Nu såhär i efterhand kanske jag tyckte att gul va lite konstig men när man varit ihop så länge så bryr man sej inte lika hårt bara. han hade väl bara en skum dag men inget jag la märket till särskilt värst..
Sen på kvällen ringde det en massa i hans telefon och han blev som hemlighetsfull. Gick och prata på toan och var som smusslande.. Är det nånting jag inte tål så är det hemlighetsmakeri, jag bara avskyr sånt. Sen mitt i allt så skulle han gå ut.. What?? klockan va typ nästan tolv. Han sa att han var tvungen snacka Burèn om nånting. Ännu mer onöjd.. men men! orka var väl ordet.. men sen kom han och la sej igen..
Sen plingar det på dörrn precis när klockan va tolv å in kommer  min mamma, min pappa och mina 2 underbara  systrar... Jonas hade inte tappat bort nån nyckel, han hade lånat ut den till min familj så dom kunde överraska mej..
Glömmer aldrig då min blick mötte min pappas och när jag såg vad han bar på..
Pang, small det i rumsbordet då kartan Kung landade..

-ja må hon leva... ekade i våran lilla etta..

Har nog aldrig blivit så överraskad förr i hela mitt liv, har nog aldrig varit så lycklig och all denna ståhej för min 18år dag.. jag var lycklig som få.. glömmer aldrig den kvällen..
Hoppas att din dag kan vara minst lika underbar om inte mer babysiss..
Älskar dej så såå mycket och du betyder allt!
Grattis på den stora dagen Anna, det är du värd!! Ses i eftermidda då! =)

Fort gjort!

Publicerad 2008-06-01 13:45:46 i Allmänt,

Oj.. å bara sådär var yran över.. Vad har vi lärt oss då? A att somligas hårfäste har krymt sen 5år, att somliga pratar helt annorlunda efter att ha bott i umeå i 3år och att under inga omständigheter ska du lita på att Lina kan ta dej från nydalahöjd till Ålidhem.. haha.. men bland dom roligaste stunderna ja hade i helgen var faktiskt i skogen med dej Mallan..
Lördagen var nästan händelselös.. Jag och Pelle for på Bio.. En bio som total sög så vi gick efter halva.. aldrig gjort så förut.. hehe tyckte ja va lite Judas Priest.

Har nog eg massor av skvaller men det går ju verkligen INTE skriva här.. Men jag tror det blev mycket ligga för dom flesta.. spelar som ingen större roll eg.. as long as i get mine! =P

Men söt.. du spanar på tjejer som inte ens syns och tror du på fullaste allvar att du får post mitt inatten?
lol!

Snart semester i 11dar.. haha.. det blir jag och du Mallan...! ;)

Önskar jag tagit av mej tofflorna igår.. tror ja missa en ganska ball fest hos Nyström.. nästa gång, jag lovar!

Dagens ros går till Mange.. för att jag får åka med dej till skell.. mycket uppskattat!

Värdigt! Älskar era påhittade ord.. blir så kefa lol helt enkelt!
;)

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela