tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Brinner de nånstans?!

Publicerad 2008-04-28 11:22:35 i Allmänt,

Vad hände med lite hjärta? Såg Bure mot morön tror ja (fast svarta kläder?? grönt ska dom ha!)..
Vet inte alls vad jag ska säga.. Klart det fanns en del som va bra ändå, peders klockrena brytning och givetvis en hellas som sprang uta fan.. men vad hände liksom..?
Ska prata med pappa idag.. ofta att man ska betala för å se sitt eget lag??? Då menar jag som spelare, om man är skadad eller sjuk.. Då har det ju barkat käpp rätt! Tacka vet ja då pappa var kassör!
Något oirri kanske??! gah!

Ska sätta ut en annons i tidnigen iaf..  Hjärta sökes till BIF...

Sen igår blev det pizza med Hellas a.k the handyMan och hemvändarn jimmy.. Gotti gott gott!
Sen sängen dirr, somna före halv 6 å sov tills imorse.. något friskt beteende kanske? =P
Slutar 16 idag sen ledig ända tills i helgen.. sjukt bra på lägga schema kanske?! men jag vet inte något som händer på valborgs.. paniken börja kännas.. Vill inte behöva stå utanför lägenheten å grilla korv i ensamhet, å skulle de ba va ja så skulle jag förmodligen äta den kall. gott kanske? ;)

Hoppas du hör av dej gumman sen om du läser det här.. blev orolig för dej och fick aldrig något svar..
You know what friends are for...!

Varför är det så viktigt å hålla handen? de ba e det helt enkelt!

ett förhållande som håller på att brista eller ett som aldrig verkar bli av jämnför jag med en husbrand. Så mycket man inte vill lämna bakom sig men skiten kommer förr eller senare å brinna upp.. ja vet vad ni tänker, den där jävla brandkåren då? men låtsas att ni har huset så långt bort att brandkåren inte hinner dit! annars funkar ju inte metaforen.. =P

So run forrest run!

tråkig på metaforer kanske? dagens lal står jag nog själv för!

broarna jesse? typ imorn? Holla sen! Jo, kan typ nästa stapla markerna så..

Shuffle up and deal!  

I guess not...

Publicerad 2008-04-26 17:30:39 i Allmänt,

"All I want is someone I can't resist
I know all I need to know by the way that I got kissed..."

Kommer du ihåg när du skicka den?
Jag var på Takida i Luleå med jimpan mallan och Nyström, jag minns den och allt annat du sa..

Tänker på låten " Words don't come easy to me" med F.R. David.
Förstår inte riktigt hans problem faktiskt. Det är ju skitlätt å bara slänga ut ord. Men att få dom betyda nått, det är den svåra biten...

Med andra ord..

Publicerad 2008-04-26 17:01:05 i Allmänt,

Hade riktigt trevligt igår hos Fredrik, Sara och lilla Olivia.. Synd bara att hon skulle reagera som Fanny gjorde första gången hon såg Nyström.. Borde väl sluta förneka och göra någonting åt den där moppemuchen.. =P

Nils & Lisa och Mange & Elin var också med. En sådan där skön par-kväll som jag längtat efter rätt länge. Det bjöds på jätte go mat, trevliga människor och härlig underhållning.

Dagens tips måste bli leken "med andra ord" sjukt bra!


Försök lista ut vem jag talat om; motsatsen till krig är förnamnet, ta sen fösta ordet i alfabetet sen vad blir trappa på engelska det är efternamnet. Rätt nöjd faktiskt! =P

En av världens roligaste spel kanske.. Söta Elin - vad heter blå i förnamn? Vem fan e blå? Haha.. nej men jag är väldigt nöjd med gårdagen.. Synd bara att jag är helt körd i rösten. 3:e gången jag är sjuk nu.. han där upp verkar ha det inne för mej.. För är det något jag bara inte kan se e de å att hålla käften.. =P

Upp sjukt tidigt för å se bastu mot bergsbyn. Sjukt bra väder ju och en vinst! Freddes vänster var av en annan planet! =)


Nej men som sagt riktigt kul fredag på ett nykter och vuxet sätt.. haha

image5



Grubblar än.. vem fan e blå Elin???! =P  

Flickan på bilden har inget med texten å göra... ;)

Publicerad 2008-04-23 16:51:54 i Allmänt,

Lathing Kings "De va fint väder!!!" Ekar i skallen just nu.. Är det bara ja som tycker det börja lukta sommar???! fast burr så kallt i skuggan dock..

haft 2 ruggigt sköna dagar utan att gjort något särskilt! igår blev det en vettig dag på stan.. köpte strumpbyxor å typ en herrskjorta för tjejer.. dömde totalt ut looken i stockholm men jessica va så fin så ja snor stilen helt enkelt! Priset hon får betala för att vara modeikon! =P
Träffa även en go gul som givetvis va gul.. haha men kul å se det där söta smilet!

Idag blev det jobb sen liqu.. fick sjukt mycket kläder av pappa å stryka, de e sånt som gör att stryka bara blir jobbigt. Även för en som jag som älskar det!

-kolla en neeeger på tv haha! lite roar små, jesse! ;)

Suntan med liqu sen en sväng på stan.. köpte ögonskugga.. oj så fin hon ska bli! Blev inte så länge men sjukt kul som alltid. Våga åka bil med liqu säger ja då bara..?? tutan utnyttjades till fullo.. jo, jag blev lite rädd! men du va så söt gumman! Vore skit nice å styra nått lördag ju.. ska messa Elin som inte vet att vi funderar på a men typ bowling eller? Om sol kanske stugan? Vore iaf råå mysigt! =)

Snart blire broarna med Jesse å Loosh..
Tråkigt väder by the dubbel v!!???

Tråkig Kille jag har kanske???!! Odds att nån ringer halv 9 på morgonen bara för å göra nåns dag???
Låten är din baby!

"He fills me up
He gives me love
More love than I've ever seen
He's all I've got
He's all I've got in this world
But he's all the man that I need..."

image4
    Haha.. lol! Det va den enda rumsrena bild ja hade på Jesses dator, å de e ingen lögn heller!

Orka!!?

Publicerad 2008-04-22 11:26:32 i Allmänt,

Jag tror jag borde gå en kurs i "hur man släpper saker"..

Blev så kuksur på våningen vi sammarbetar med på jobbet. Har gått och ältat det hela förbannade morgonen men till vilken nytta?
Nästa gång vi behöver deras hjälp så kommer vi ändå och bli knullade och precis som nu kommer vi bara å ligga där sen gnälla när det e över och samma sak gången efter det å gången efter de..
Jag kan som bara inte begripa varför jag måste ta saker så hårt. Jag har inga problem med att säga både till och ifrån men ibland kanske är det frustrationen över att trots att man pratar så förändrar det ingenting, å när det väl gör det så blir det alltid till det sämre. Sen är alla så förbannat envisa innerst inne. Skulle aldrig vilja påstå att jag är envis men tänker ändå nästa alltid "Varför är det jag som borde ändra mej?"  "det är inte jag som gjort fel" medans alla andra tänker samma sak.

Så jag lägger av helt enkelt!
Ärlighet i all ära men den är totalt jävla onödig. jag kan inte förstå hur någon någonsin kunnat ha sagt att "the truth shall set you free".. När jag bara får utslag av den.

Kan inte folk bara se lite längre? Måste alla hårda ord bara vara menat som nånting dumt? Kan man inte sluta vara naiv och se lite djupare i sig själv? men sen framför allt är motivering och formulering super viktigt. Du kan sälja hästskit till nån bara du tänker på hur och vad du säger!
Kan vara att jag inte fick någon bra start på dagen men hur som, jag lägger av!

"kommer hem från träningen å har sett mycket snoppar..."

Publicerad 2008-04-20 15:05:11 i Allmänt,

Gud hur ska man beskriva Stockholm? Ett bra ord på den här helgen om ja ska fatta mej kort, måste ska bli jamie! Haha.. kommentarer från ett större geni får man leta efter!!

(lina tycker det e jättejobbigt å flyga, jamie ska låta seriös)
-ja men man blir ju så utelämnad på et plan)
(Kauppi tyckte de va skönt med en grabbkväll på stan)
-ja brudarna har ju som fält in blygläpparna och gått å lagt sej!
(jamie ska suga av en  låtsasbanan)
-jag kommer hem, nyss vart på träning har sett många snoppar..
(david kommenterar Linda bengtzings kropp, -satan så tight kropp!)
-satan så tight kropp!

förmodligen låter det mycket roligare än vad det är å läsa men det var obeskrivbart!

på fredagen var allt roligt på dagen.. men vad man fick lära sig om krogen på stockholm är att du får inte va full! VM 94 låten på chaplin var grym.. aldrig bara dansat en hel krogkväll. Grym förfest med ringdansen! alla körde sin grej till fullo!

Lördagen var en tung dag! kanske mest för mej. Aldrig velat skjuta mej i skallen som då.. men lilla jessica kom till undsättning och gjorde saken lite bättre genom att ta en till ett ställe smockan med jeans för bara 400spänn.. köpte dock inga men det e tanken som räknas! hehe.
Önskar du kunde komma med upp! Kommer å sakna dej bajs mycket men du kan hälsa på uppe så kommer ja lätt ner!!!
Förfesten igår var helt sjuk! (i detta fall betyder sjuk=äckligt bra!)
Sanning eller konsekvens...
Fick ett härligt sugmärke av kauppi, hellas smorde med hudlotion som en porrstjärna, grabbarna skickade ett pinsamt mess från malins telefon, David fick inga roliga, jyyym utförde oralsex med en banan och jimmy fick (i en 69.a position) spank av kauppi.

kvällen var helt enkelt grym! har bilder som ja.. bara vi som var där kommer å gråta till och jag hoppas ni skrattar!
kan dock inte lägga upp några bilder nu. behöver sladd å grejer men vänta.. Kanske David lr Mallan hinner styra upp på pixbox så håll ögonen öppna! =P

Idag har det blivit pizza å promme vid vattnet. råskönt väder men blev dock lite olustigt men fågel "gangbanget" å det kära fågelparet som försökte få till det fast vi skrämde typ bort dom..;)

Ja, vad ska man säga om stockholm?
Man får klä sig hursom helst, man får inte vara full på krogen och man kan åka tunnelbana närsom, vissa systembolag säljer bara vin å då bara i flaska och don har inte tzatsiki..
Ja nog har jag haft roligt men hemma är ändå hemma.. skönt att åka hem..
miss my babylove och vart än du är e hemma!

å ja hellas, jag gillar din uppriktighet men ibland är det bättre att du e tyst! haha.. minns det inte ens men blev nöjd över mej själv!

jo men bra minne! fick ett jättegulligt mess av jossan, ska svara nu dirr! för en promme e ju givet! puss på dej! ;)

ska bli skönt att komma hem å gå på toa, har så svårt för å bajsa borta! =P

Härliga tider!

Publicerad 2008-04-17 20:50:23 i Allmänt,

Det blir stockholm imorn!!!
Kan inte bli mer tokig!

Stockholm, lås in alla Bratz och glöm å blåsa upp alla Moorebrudarna.. För imorn gör Norrland storstaden!!!

Wieho!!!!  =P

Önskar dock att ni hade kunnat få ha det bra men.. Ofta att man har något att säga till om när det gäller ens känslor!? Kärlek ska vara galen, ett rationellt hjärta är inte ett förälskat hjärta..
Vi ska göra vårt yttersta till att få er och glömma å vårat allraste att få er minnas varför ni saknat oss så..

Evrything happens for a reson..

Hade en rå chill kväll igår med Jesseboy..

"ja tror du bluffas med me" Hehe.. du är grymast killen!

Men tror dock att Loosh får lite mer cred, för det är inte varje dag men blir brädad av 7-åriga tjejer då det handlar om å våga hoppas från högsta Pallen.. Hatten av! =)

Men på riktigt ni skulle ha sett oss igår, jag å jesse på hemvägen.. Ni hade inte ens vågad titta på oss..

"I said you dont wanne fuck whit Shady, cause Shady will fuckin kill you"

Nu är det movie å mys med babysister imorn lingon dricka å hembränt på stureplan..
En härlig mix! ;)

BabyLove.. passa på medan katten e borta nu!
Love you!

Man har väl pussat ett par grodor i sina dar...

Publicerad 2008-04-13 11:41:17 i Allmänt,

Ex, dom finns i alla färger, former och storlekar.
Vi har;



Exet som vi bara tänker "hur kunde ja va ihop med.."
Exet som, ja va så längesen att man nästan glömt bort att man hade.
Exet som man aldrig sett eller hört sen det tog slut..
Exet som va helt jävla körd i huvudet..
Exet som fortfarande tror att "jo men en dag blir det vi igen"..
Exet som man känner  va "the one who got away"
Exet som vi fortsätter ligga med och de är alltid en som får känslor och det slutar mest med en massa tjafs..
Exet som är sjukt svartsjuk och som inte kan bete sig helt enkelt..

Men så finns det ett litet sånt där alldeles speciellt ex så som han som ringde igår.
jag talar givetvis om Dimme!
Det tog slut med Dimme för flera år sen men vi hörs sisådär var 4:e månad ungefär och bara surrar i timmar.
Vad gör du nu för tiden? är du tillsammans med nån? jaha går det bra då osv..  Känns nästan komiskt å sitta å prata med sin förra kille om sin nya och får hjälp med problemlösningar. Men jag är så glad.. De e klart att när vi va tillsammans så hade vi väl våra bekymmer så som alla har men tänk om man hade kunnat prata med varann så som man gör nu.. Nämen det är verkligen så kul att man kan pola med sitt ex, det var ju så mycket mer man förlorade än bara en pojkvän. Man blir ju allt tillsammans och när det tar slut i ett förhållande så är det iaf för mej förlusten av sin "bästa" vän som känns hårdast.
Så när det gäller dimme så förlora jag en pojkvän som inte va menad men fick en av mina bästa vänner som alltid finns där så... jag tycker absolut att jag "fick mer för pengarna"! ;)

Hade i övrigt en rå mysig kväll igår, styra frasse med mallan..
-fattar inte det här med å växa lite stake? Visa en bröstvårta å den står på 3 röda men när det gäller å prata allvar och känslor är det som om den lossnar av sig själv å gömmer sig i garderoben!

haha..

Nyyyyktert besök vi fick igår då? Dom tror säkert du sitter på toan än, jesse... hehe ;)
Men ett besök är alltid uppskattat! Å när du har den där sängkammar blicken så... " you can come any time"! =P

Saknar min baaaaaaby!!
Kom hit dirr! ;)

I wish those days could come back once more...

Publicerad 2008-04-12 13:20:54 i Allmänt,

Vet du vad jag saknar, så där riktigt hårt?! Nej jag menar inte en kuk. Jag vet vad du tänkte! ;)
Jag saknar det man skulle kunna kalla den gammla goda tiden. När jag bodde hos pappa i gul skebo. Jag jobbade iof sjukt mycket men man hade alltid minst 12000 i månaden att bara bränna som plåster på såren. Jag hade sjukt mycket flyt i vinlotteriet å vann minst 12 flaskor, kändes väl lite dumt för ja tål typ inte vin men med fruktsoda så..
Minns hur jag, Elin och david satt å pimpla dom. Det var rätt ofta vi, vin,Timbuktu och snoook.
Kommer aldrig att glömma hur david och elin bara maniskt stod å pekade på mej, först va det kul men det efter en stund såg det nästan hotfullt ut.. haha!

-ta av din trucker keps! ta av ta av din trucker keps!!!

A visst tänkte ja skit kul så ja sjöng med å lalla på men ja fatta ju ingenting. Men jag var ju givetvis tvungen å fråga, va fan e en trucker keps?
Gud dom kunde inte sluta skratta, då sa david att det är en sån röd keps du har på dej just nu.
-jaha..!! Åsså hade jag stått där som en jävla idiot å ba -nana na trucker keps nanana nana.. helt jävla lost!

Elin skratta hårdast så än idag heter hon trucker keps, å david va bäst på "folk tar tillbaka men vägrar å ge" dansen så han heter Alla vill till..
Vi hade alltid så sjukt på den tiden. Ett olles besök stod alltid på menyn och david va typ alltid fullast med sin lakris sprit, ( fy fan för den där lakris spriten alltså..) fast å andra sidan så kanske jimmy hamnar överst på fyllepallen med motiveringen; (efter det att jag såg han dampa ner på olles altan)
-men jimmy vad gör du på marken, varför kastade du dej bakåt?
-lina..lina lina.. dom sa dom skulle ta emot mej! Å det var bara jimmy som stod där.. ;) hehe minns du det jimmyboy?!
Å ja glömmer aldrig den där gången vi for från Embla tror vi va där iaf ... Nymf körde å hade en ängels tålamod. Vi hade just passerat dagiset å vi skulle bestämma vars vi skulle ut. David ville på underbar men ja ville bara på Olles, så fram flög det tuttar å davids kommentar minns ja än.
-ok! Olles, vi ska på OLLES!!!!
Haha.. asså så roligt vi hade.
Hällfjäll va även me, jag skulle givetvis smaka på lakris spriten men höll den typ inne i 5min sen va det bara för nymf å stanna bilen!
Stod å spydde som en gris när hällfjäll klev ur bilen å kom fram till mej, ni vet sådär som en riktigt vän gör å hålla upp håret eller dylikt.
-Alltså lina, är du långt borta? Haha.. big support! men det var väl "dorkdrinks" som hägrade men vi skrattade gott åt det.

A det är liksom obeskrivligt.. sjukt kul!
Tänker på Stevie Wonder med låten "I wish" 

I wish those days could come back once more
Why did those days ev-er have to go
I wish those days could come back once more
Why did those days ev-er have to go
Cause I love them so


Stockholm nästa helg, Kommer givetvis å barka å givetvis kommer jag å berätta allt.. eller kör vi med "What happens in stockholm stays in stockholm"?!

Im game! ;)

Jaha Lina, vad har vi lärt oss av det här då?!

Publicerad 2008-04-11 02:12:09 i Allmänt,

Hela kvällen har bestått av grymt mycket tjejsnack och gud va jag önskar att jag kunde ta med allt här men på riktigt, det kommer inte va lika kul å läsa som det var å höra.

Jag å telve, (de e väl så du vill kallas..? hehe) vi har pratat i sinne om allt från ofrivlligt stånd i badkaret till att jämnföra alla ens förra pojkvänner till att till slut bestämma att styra upp en helt felfri fest som vi bara vet kommer barka uta helvet.
Man märker även hur otroligt vuxen man blivit, man sitter å pratar om t.ex hur taskig nån varit. Rent spontat brukar man slänga ut -men vilken jävla fitta!
Men ist säger man i lugn ton, -nej men jag förstår vad du menar, de e ju tråkigt de ska bli så.
Ofta eg?! Men tydligen.. =)

Finns inget bättre än att sitta å prata sönder en av sina bästa vänner. Men vad ha vi lärt oss idag då? Älskar att säga så, min mamma brukar alltid säga så när ja fick besök av farbror ågren... Å lina svar alltid, -ingenting! =)

Ta aldrig hemmamatch och definitivt inte om du fortfarande bor hemma!
Sluta aldrig att jämnföra gammla pojkvänner med den du har, om du vet att du en gång kunnat få rosor på sängen så ska du inte kräva annat än det. Vore bara dumt av oss att inte tro att vi förtjänar annat än det bästa. Å har han fått ta dej i 2:an så tycker ja inte blommor är så mycket begärt!
Ett dåligt första intryck kan bortses om man är jävligt snygg.
Det går bara å snoka om den andra har något att dölja, annars så "tittar" man ju bara. =)
Att folk kan gå fram till främlingar å fråga -visst e jag snygg?!

Haha.. väljer att sluta där! Men kvällen va grym! Längesen jag skrattat så hårt alltså.. Pussen e din Elin!

Vet att jag kommer att få frågan, har redan fått den så.. Ordet tuggBUSS!
När jag skulle komma på ett coolt namn (ja vet men så tänkte ja!) va jag på jobbet å Bettan som ja jobbar med föreslog tuggbuss å jag föll dirr! En kille som hon brukade "följa" med sa att i malå kallade dom tuggummi för tuggbuss! Å nu sitter det ordet som fastkletat tuggummi i håret! Det kan säkert betyda en hel del annat men de va Bettans förklaring och den köper jag! ;)

 image3

TUgga på den du! ;)

Det är inte sant!

Publicerad 2008-04-10 18:17:41 i Allmänt,

Att jag skulle styra upp en blogg är väl inte till någons förvåning men att JAG skulle styra upp MSN efter 23år?? PÅ riktigt, vars är världen på väg?? ;)
Egentligen gillar ja inte alls å skriva här, är absolut inte den som bryr mej om vem som skulle läsa. Det är bara totalsågningen jag kommer å få för min stavning som jag helst vill undvika.
 -Tål inte idioter som inte kan det här med särskrivningar!
Jag vet att du kommer å bli tokig på mej hjärtat men håll käften annars kan du ju glömma å ligga. Å det vore rätt onödigt nu med tanke på att "vi kan ligga stående". Onöjd tjej! ;)

Tror detta är mer av ett ursäkt-inlägg än ett riktigt saftigt ett med skvaller eller sjukt dumma saker jag sagt lr gjort.
Kommer säkert att se riktigt trist ut här tills jag lär mej hur saker fungerar. Ladda upp bilder å göra allmänt fint typ. Ha hänsyn med mej, allt som har med datorer å mp3 och ja allt sånt grejs e liksom inte mitt grejs. Än! Jag tillhör en av dom som tycker att de va så mycket bättre förr. Men på riktigt alltså, banken ska inte ha några lösa pengar å posten hämtas på statoil??! Vad är det här??!

Men men... ska väl bli folk av mej med! ;)

image2


...titta!! Jag kunde de helt själv! Hör Mallans ord eka i bakgrunden -gå in på den här datorn... haha!
Puss vettja..

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela