tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Mot dalaland..

Publicerad 2011-06-23 09:15:24 i Allmänt,

Övik är en fiiiin stad!! Å med ett "hitta.se" ögonblick för hundra år sen så vet jag att de bor över 150st här som heter Martin!! Hahaha.. Är på väg mot Dalaland.. Mot midsommarfirande, mot svärföräldrarna, svågee å svägerska å en massa av daniel barndomsvänner.. Klart som fan att jag är nervös!! :-) Men samtidigt förväntansfull och jätte glad.. Sov näst intill inget inatt.. Var som ett barn natten före julafton" <3 Om 30min åker ja mot sundsvall.. Min första lediga dag känns som en heldag på jobbet fast de går sekigare.. :-):-):-) Behöver en kall öl nuuuu..!! ;-) Sen måste ja skratta lite åt mej själv.. Lever för mkt i framtiden!! Packade för så längesen å redan haft en helg i falun..(i mitt huvud) Så här sitter ja i ö-vik å funderar på vad ja ska ha på mej nästa torsdag då Liqu bjuder på brudfest.. Är en mycket sjuk kvinna!! Å på tal om kläder.. Alla som känner mej vet att ja sällan har uringade kläder.. Mycket sällan!! Men nu upptäcker jag (i övik på busstation) att jag har ett grymt uringat linne.. Hur tänkte ja dåååw?! Ska träffa svärföräldrarna å farmor å farfar.. Passande Lina!?!??! Passande!?!!? Haha.. Blir säkert inget bloggande sen så jag säger glad midsommar redan nu! Puss

koooooort stund..

Publicerad 2011-06-21 12:07:26 i Allmänt,

Näst sista dagen.. Kommer bli en lååååång dag! Måste hinna fusksola och köpa mej en stock.. Sen måste hon städa de skinande rent hemma å välja kläder att åka i.. Slutar 16:15 dessutom.. Som sagt, lååååång dag!! Sen koka ja lite nyss.. Arbetsrelaterat! Om jag tycker/upplever att du skriver en kommentar som är oproffsig och pik "aktig" så ska jag inte behöva få höra "jaha, de får stå för dej" Det är inte proffsigt någonstans i världen.. Man säger, ursäkta om du tog illa upp, de var var inget illa menat! En blind man kunde se hur dumt dy betedde dej!! Karma is a Bitch!! (and i`ll be that karma!) Men i övrigt rullar de på götta!! Tennis med lillasyster igår plus flytt hjälp åt storasyster.. Känner mej som en rätt bra människa trots allt!! Längtar efter de 3:e syskonnbarnet nu.. Dom luktar så gott å e så mysiga att mysa med..!! Puss på er!!

Man räknar fortfarande ner..

Publicerad 2011-06-19 11:22:23 i Allmänt,

Härligt härligt!!!

På onsdag går man på semester.. Tänkte skryta om att jag sen inte behöver jobba helg på ett bra dag men eftersom att jag bara har sem i två veckor så kan jag som inte skryta.. Blir en halv jobbhelg dirr jag e tebax!
Så ja håller inne på skrytet just nu.. =)

Vet att vädret inte är på topp men de finns två saker som jag är råtaggad på just nu..
1 ta en stor kall öl på en uteservering å blossa i sinne..
2 åka till sommarstuga och mysa i sinne!!

Men de hinner vi väl i sommar hoppas jag!

Snart är de midsommar å den tillbringas till den större del i Falun.. Ska bli underbart få träffa "the in-laws" igen och ska bli spännande få träffa min svåger för första gången och hans tjej..

Sen alla vännerna på självaste Midsommar.. tur man får ta sig en öl eller två.. Dom e säkert super härliga, men nervös e man lika fullt!

Tror aldrig jag varit ihop med någon i över 6 månader å inte hunnit träffa killens hela familj innan.. Men de ska bli spännande..
Ska vara på mitt bästa! =)

Ingalill, (en rufsig) Lina åsså Lasseman!!

Ni e toppen mysiga!! =)

Håll i hatten.. packade nästan helt klart igår.. har kvar sminktjoller.. Jag e mej inte helt lik!
Men visst blir man blöt i ögat då söta Marri sa imorse att hon lagt fram kläder redan igår för då hon ska åka i på måndag.. De var en stolt Lina i korridoren!! Haha..

Puss på er!!

oskyldigt blå...

Publicerad 2011-06-17 11:06:02 i Allmänt,

de va inte så dumt ta en semesterdag i Tisdags!! :-):-):-) För mej har verkligen sommarn kommit.. Å om de skulle bli kasst väder så skulle inte jag bli förkrossad..:-) Precis som förra sommarn så e ja rätt nöjd innan semestern ens börjat! <3 Onsdag nästa vecka har ja mitt sista jobbpass på två veckor!! Å har massa planer nästa vecka å första semester veckan.. Tur ja bara tog två veckor!! Å för att fira semestern åker ja å träffar mallan sen blir de falun å mina underbara svärföräldrar!! Dom är helt underbara!! Tusen tack för igår kväll Marri, BQ å JP!! Mycket skratt å bus!! Korv med bröd var nog genialiskt BQ!! Hahaha.. Näe nu blir de städ å sista packningen.. Ha en grym helg nu!!! Puss!!

Lovley Lördag!!

Publicerad 2011-06-13 15:46:09 i Allmänt,

I lördags var det fest hos söta Marri å Alle.. Vädret har ju varit kanon hur längesom helst nu!! Så vi satt ute å njöt av rock (såklart) tack vare min mobbe.. Stämningen var på topp och det var hur härligt folk som helst ute!!
Vissa kunde dock inte följa med ut.. den denne person inte kunde ta sig längre än mellan sovrum och toa..

Denne person samt Daniel mådde ju inte så gott av kvällens bravader och ville ha det till att dom måste ha blivit matförgiftat och drogad.. Jag tror de berodde på ölen.. Haha!!

Men tack alla för en toppen kväll!! Bilden är från förra sommaren men vi tre var även där i lördags!! mallan brallan kom ju hem!!

Söndagen var en seg sådan eftersom att vissa inte mådde så bra efter lördagen.. hehe

Mysigt att få va sambo men bittert vara och jobba då han är hemma hos mej..
men jag tog semester imorn kväll så ikväll efter jobbet styr vi upp lite tennis!! Min nya favvo sport!!

Å i övrigt så e det bara bra.. nästa onsdag har jag mitt sista jobb pass sen går ja på två veckors semester.. Ska bli götta!!

puss på er!

 

fet morgon puss på er!!

Publicerad 2011-06-08 06:01:06 i Allmänt,

Klockan är enligt mej 555... Å ja har varit vaken ett tag.. Detta händer mkt sällan!! Hur pigg som helst!! Tack söta marri, bella å algot för myset på stan igår!! Vädret är galet varmt som vanligt!! Verkar bli utgång på lördag.. De händer ju varje helg nu.. (hahaha).. Å håll i hatten men ja har nästan packat 60% inför midsommar.. Är inte helt klar ännu!! Å i övrigt så e de lugna puckar!! Behöver städa å tvätta men lättgjort i detta härliga väder!!

jonny cash baby!!

Publicerad 2011-06-07 00:26:16 i Allmänt,

De e krångligt blogga via mobilen!! Haft en kanon långledighet!! Vädret har varit toppen!!! Fått leka sambo i över en vecka, jobbat i mammas trädgård, firat bästa lillasyster, gått nästan broarna å gymmat, spelat massa tennis å solat i sinne.. Galen vecka.. Något bränd dock.. Ansiket brinner..:-) Räkmacka idag men massa härligt gäng.. Älskade tutin Lisa åker ju bort torsdag.. Va rädd om dej hjärtat!! Sen for bubben hem å dagen avslutades med bästa Marri å lite glass.. Nu är de vardag så hårdgymma är väl tillbaka på s hemat igen.. Nervös över midsommar men ser även fram emot det jätte mycket.. Lars å Ingalill är ju för mysiga!! Hunnit halv packa redan.. Hehe.. Typiskt Lina.. Nästan sent för å va lina! :-) näe tack alla för en underbar vecka till alla in inblandade!! <3<3<3 nu blir de soffan å sömn, om ansiktet kan svalna!! ;-)

vill på banan nuuuu..!!

Publicerad 2011-06-05 18:51:54 i Allmänt,

Ohyggligt slut i kroppen!! En annan har verkligen kört på i veckan.. Sol i fredags samt gym.. Sen sol och tennis både lördag söndag... Må hända att ja bränt mej en aningens..:-) Haft en underbar långledighet.. Kan inte tänka på annat än tennis just nu.. Heeeelt galen!! Så nu ser man tennis på tv.. Heja Roger!! :-P Smått börjat packa inför midsommar.. Taggad å super nervös.. Blir säkert underbart!! Puss på er!!

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela