tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Ty sorger är dessvärre duktiga simmare men...

Publicerad 2012-01-31 15:54:30 i Allmänt,



Förmodligen Lördagens skönaste citat!!
Ja gud vilken härlig lördagskväll!! Å nej Mamma, jag var faktiskt en av dom nyktraste.. (tills jag kom hem..) Hehe..

Åsså taggar jag redan för nya äventyr.. Ska bli en härlig helg (eller halv helg..) i Umeå den 17:e... Å vad gör eran galna Lina?!
Ja men självklart så provar hon kläder dirr...

Men jag har fortfarande INTE packat inför Gbg.. vilket är otroligt stort gjort för å vara jag!
men måste handla på mitt underbara MONKI innan!! Har typ längtat dit ett tag nu.. MONKI och glass har jag varit sugen på länge nu!! =P

Förhoppingsvis blir det en lite tvär visit till Bure imorn..

Åsså måste jag tacka goa Pillan för fika igår på Waynes.. Näe jag är egentligen ingen "fika" person men av nån annleding är jag alltid å fika när du ringer eller då vi just varit med varandra.. sjukt sånt där bara..

Längtar just nu hem till mjukisar å min nya härlig mjukiströja.. Har ju inte alls tillräckligt med mjukis myskläder..Haha..

Jo till veckans roliga.. Köpte en bukett med blommor igår.. till mej själv! haha.. Gillar ju blommor... Lite mys å kärlek borde man ge sig själv oftare!!
Näe nu ska jag jobba till 20:00 ikväll men sen äre mys!
Puss på er.. 

im still boring here..

Publicerad 2012-01-30 13:57:59 i Allmänt,

Haha.. KaffeHasse, nu hoppas jag inte de kommer en spontan inspecktion.. Man städar ju bara för att få dra fram..haha.. Lördagen va skit nice.. Lördagen den 28 januari.. Haha.. Pialottan å Bella bell förvånade mej.. Men på ett roligt sätt!! Haha.. De va underbart!! Å jag taggar redan inför brudspa i Pite!!! Måste göras snart!! Är i övrigt sämst på att blogga.. Tiden borde räcka till men.. Jag lägger den på annat..;-)

När hemma känns som ett hem..

Publicerad 2012-01-26 12:14:27 i Allmänt,

När man kommer hem och ser att persiennerna fortfarande är nerdragna.. då den andra sidan av sängen inte är orörd och de står glas lite härvar.. då känns hemma lite mer som ett hem..;)

Måste säga att livet bjuder på mycket lite ledsna stunder nu förtiden.. Det är full rulle och då det inte är det så är det själv valt.. Hade en fantastiskt mysigt stund igår..
Blev Bure å Albin gästbloggade lite.. (nu kunde han inte skriva men jag vet precis hur han skulle ha beskrivit sin dag..) Vaknade, kissade, åt, sov en stund till, rullade över till på mage, åt, spydde, sov och bajsade.. En helt vanlig onsdag för Albin..
Å en helt vanlig söndagmorgon för oss andra!! hahaha...

På kvällen tog jag tag i garderoben.. nästan alla iaf.. sen tände jag en massa ljus å låg å mös i mitt sovrum.. försöker göra sovrummet till den bästa platsen i lägenheten så jag kan börja sova där jämt.. Jag hade så mysigt att jag somnade till en tväris.. Thats some good shit! =P

Jobbar till 16 sen blir det hem å fräscha till sig för att sen möta upp Marri nånstan.. Är fasligt sugen på glass just nu!! =)
Å när jag kommer hem så kommer jag att se persiennerna nere, den andra sidan på sängen oriven åsså lite andra saker så tyder på att jag inte sov själv inatt.. Jag gillart!! ;)



Sen till helgen, lite jobb men brudmys hos pialotta på lördag.. Låter mycket trevligt!! Puss på er!! =P
Vågade inte lägga upp en bild på dej PiaLotta!! Jag är väl för nykter nu antar jag..;)

Va fan..

Publicerad 2012-01-23 21:54:52 i Allmänt,

Får grymt dåligt samvete då ja ser att de varit skit många som läst då jag knappt bloggat.. Hänt skit mycket å inget alls... Vi ses när jag vill dela med mej..;-)

Ett skepp kommer lastat!! hahah

Publicerad 2012-01-22 17:14:30 i Allmänt,

smockat med folk!!! Haha.. Fredagen bestod av en fuuulll islada med härlig hockey!! Haha.. Natta å Jossan va hur sköna som helst.. Vet ni va dom svenska Batman filmerna heter!?!?? Haha.. Jossan hade fladdrande koll på läget!! Haha.. Sen fick jag en kanon övernattning med massa gott å äta å mys!! Jag kände mej nästan onykter!! Så trötta var vi å så roligt hade vi!! Stackars lillasyster som ringde!! Haha.. Jag skyller på liqus hormoner!! :-P Lördagen va då så soft.. Middag på olles å hockey.. Snacka om viktig match!!! :-) haha!! Ojoj.. Två öl senare å en lina va smått i gasen.. Haha.. Men liqu va ändå med på noterna!! Hon glassa på med en alkoholfri drink!! Haha.. Stiligt!! Brudmys å relativt tidig kväll.. Blev sen onödigt invecklakt å bara soppa av allt ihop men jag tycker att jag lyckades förklara mej rätt så bra.. Å glöm inte bort att du va dum mot mej med.. Skönt att du kom hit iaf.. Ikväll blir det pumpmadrassen för hela slanten.. Wallander kl 21 å de får väl duga då becka aldrig verkar gå på tv längre!! :-).. Ojoj.. Fick nyss världens bästa samtal!! Haha

Ingen kan säga det som du..!!

Publicerad 2012-01-19 17:15:54 i Allmänt,

"Vet inte vad dagens samhälle gör med karlarna" Hahaha.. Antar att vi (samhället) får se till att ändra tillbaka.. Vad är det för roligt med att äntligen lära sig spelets regler om spelet ska hålla på å ändras?!??!!

Dagen till Ära Anna!! :-)

Publicerad 2012-01-18 09:59:50 i Allmänt,

Man kan inte gilla alla "modeflugor" men jag har försökt iaf.. Men något som min kära lillasyster absolut aldrig ens försökt å gilla är converse å långklänning.. Älskade den flugan!! Å även om de inte e "inne" i sommar så ska jag rocka den ändå.. Å jag ska tänka på dej hela tiden babysiss!! Efter persträffen idag så ska kag å Marri boka en lång helg i Gbg!!! Ååå va taggad jag blir!!! :-P Dessvärre vaknade ja upp nyss å hade ordentligt ont i halsen.. Kuk!! Igår kände jag mej sååå mycket bättre!! Drog på waynes å träffade tremening Malin.. Komme inte hem förrän närmare 5.. Jag hade så sjukt roligt!!! Man kan tro att vi är släkt!! Hahaha.. Tycker att jag bara varit omgiven av otroligt fina människor just nu.. Så inte kan jag va sjuk nu heller..!!! Fick ju som sagt världens uppassning i måndags!! Du är typ den snällaste i världen!! Påminms om hur go du e då ja ser 4 förpackningar med varmakoppen å nässprayen.. Bra styrt!!! Sen kommer tutinLisa upp i ngr dagar.. Så jag har verkligen inte tid å bli mer sjuk!! Satan så arg jag blir nu när jag hostar.. Trodde ja va klar!! Satan!! Ja men ja ska inte klaga.. Gud fortsätter va god mot mej så.. Haha.. Tack mamma för ditt fina sms.. Älskar din låååånga mellanslag!! Puss!! Näe nu en dusch å tagg för kort dag på jobbet.. Jobbar jag verkligen 90%?!?? Dummaste jag hört!! Åååååå idag ska vi äntligen boka!! Snacka om att jag längtat!!! :-):-):-)

Vill bli frisk men medicinen smakar så gott! ;-)

Publicerad 2012-01-17 06:50:35 i Allmänt,

Sämst på blogga nu tror jag.. Nåväl.. Man har väl perioder!! Är dessutom sjuk så in i bönna!! Men jag får verkligen inte klaga! Jag har blivit så väl omhändertagen så att det är löjligt!! Första gången jag ätit tomatsoppa.. Fick den tillagad å allt!! fick nässpray (usch va sånt är äckligt!!) å massa kramar.. Å du luktsinnet kom tillbaka for någon å köpte skräpmat åt mej!! Du är ju den snällaste personen i världen!! Tusen tack!! Mår fortfarande röv men de kommer å går.. blev så akut sjuk i söndags, aldrig varit med om att de gick så fort!! Men de beror säkert på sömnbristen!! idag va de tänkt en ev fika med tremening Malin.. hoppas till gud att ja mår bättre om ngr timmar.. För ja vill ju träffa henne!! Å i övrigt så händer de mkt lite.. ska försöka ta semster torsdag.. Känner mej som snål..haha.. Imorn ska de bokas till Gbg.. Lääängtar i sinne!! gud så kul vi ska ha!! :-):-):-) Näe nu ska ja se om ja kan sova lite till.. Håll tummarna att ja blir frisk idag!!! puss på er!!

vaddå jobbhelg?!? :-)

Publicerad 2012-01-14 14:40:26 i Allmänt,

Hade sjukt kul på EM... Bilden kan vara något uppstyrd..;-) Vette tusan om ja fick lägga upp bilden "då larmar du då du är klar" PiaLotta!!?? Du vet, då ja e nykter tar jag mycket stor hänsyn.. På fyllan dock, då kan va som helst dyka upp.. Hehe.. Hittills är jobbhelgen kanon.. Va inte bara EM som va sjukt kul!! Stigs va lika roligt!! Å inte för å tala om i bilen hem!! :-) En allmän fråga, hur vanligt är "thee baging"!?!? Haha.. Dog tusen gånger om!! Haha.. Men sen fortsatte de roliga.. Hangover 2 med Liqu i pingvinästet!! Skrattade gott.. Har för övrigt tagit 1(!) godis idag Liqu.. Är sämst på godis!! Förutom chocklad.. Är fortfarande samboskadad så blir ja chocklad augen 3 på natten aå smyger ja ändå till köket å tjuväter på toan.. Haha.. Idag jobbar jag.. Varvar med vila å stäs innan kvällspasset.. Imorn är det H-turen.. H som i helvete!! Haha.. Men de e själv valt.. Dessutom då ja slutar 20 imorn så e ja ledig tills halv 12 på onsdag.. Sååå värt det hela!! :-) Näe nu ska jag ringa syster.. Den äldre, den yngre sover väl ruset av sig nu.. Haha.. Älskar dina dagen eftermess.. Fortfarande full!! :-) vi kanske ska försöka införa varannan vatten!? Jag vet, låter helt sjukt men.. Kanske vore nått!?? Haha.. Puss på er..

Här finns ingenting å klaga på!

Publicerad 2012-01-12 11:16:00 i Allmänt,

De e ju nå helvete med min telefon då det handlar om att blogga..

Men å andra sidan så.. vad har jag för ballt å rapportera?! ;)



Kan iaf börja med å tacka finaste mamma!! Dock så törs jag inte använda denna trasa för den är så sjukt fin!!

Vaknade upp inatt å såg världens roligaste sms!!


"Ogillar att att mötas på bestämd plats bara vi 2 å gå på bio..Du vet dehär pinsamma, vem väljer film å vem betalar osv. Hålla handen på bion? Frågan som alltid kommer efter; jaha vad tyckte du?.. Osv.. Men det kanske bara är jag?!"

Haha!! Näe det är nog inte bara du!! Du är hur skön som helst!!! =)

Har iaf handlat hem lite mat i veckan.. det syns dock inte om man tittar i kylen! haha..

Stackars Liqu var ju som tvungen fort hem.. Bebben bråkade nog lite i magen.. Stackarn var så blek å slut.. Tur att de gick till sig då du kom hem!! Men blodpudding med ägg till?! Jag vet inte.. Jag älskar micke men.. Man kanske måste bo i bastuträsk för att förstå?! ;)

Men något som jag bara måste försöka ta igen är sömn!! Flera dagars sömn!! =)
Behöver inte alls sova många timmar per natt men när man knappt sover på nätterna så tar de knäcken på en till slut..
Jobbade 15-20 igår kväll.. jag däckade hårt innan klockan var 21.. somnade nog 2-3gånger på jobbet då jag stod och diskade!

Sen kan jag inte rekomendera filmen The Notebook... Jag kunde inte sluta gråta!! =( men väldigt vacker film.. Så om ni behöver tömma lite inneståeende känslor så vet ni vilken film ni ska se!!

Veckan har bestått av goda å återigen goda nyheter!!

Träffade nyss en anhörig till en gammal vårdtagare.. Hon frågade om jag gått ner i vikt för jag såg så smal ut.. Kan dagen bli bättre?!


Jo.. för ikväll blir det bure å syskonbarnen.. ja mina vänner, här finns ingenting å klaga på!

 

redan måndagmorgon..

Publicerad 2012-01-09 12:05:11 i Allmänt,

Jag har bilder men kan inte lägga upp det.. Jag har saker på tankarna men kan inte säga det just nu... Det är måndag å kan knappt komma ihåg allt som hänt i helgen.. En sak som jag lärt mej är iaf att jag måste sluta skryta om att jag har en bar!! Gottmående jag var på lördagen!! Men tog mej iaf till Ainas å sötaste Liqu.. När hon e på tjocken kan hon behöva leva lite genom andra! Hahaha.. Fredagen va absolut fin!! Brudhäng med Marri, BQ och tremening Malin!! Va inte alls mycket folk ute men jag va lika nöjd ändå! Fick dansa!! Å de va inte igår!! Haha.. Fick jätteroliga nyheter direkt vi kom in.. Verkar som om Lina och "barcatröjan" bilden inte alls är raderad!! Haha.. Aldrig varit känd som blyg eller pryd men nu hoppas vi Jesse raderar den! Haha.. De roligaste nu måste ha varit att alla andra va fullare än mej! Haha.. Malin var skönast!! "jag är rätt så onykter så döm inte ut mej nu"! Haha.. Du va sååå söt!! :-) Det var första gången jag var på Kungsgrillen sen förr förra sommaren.. Å va beställde jag!?!? Kebab!! Int brukar ja väl äta de int! Haha.. På lördagen missbrukade jag Justin Bieber å det har jag ännu inte slutat med.. Helt galet!! Sov tack å lov på dagen å sen blev de bio å Max med dina Marri å Liqu.. Fanns stunder under filmen då jag bara satt å tittade på er å kände mej ohyggligt lyckligt lottad.. Jag har så fina vänner!! :-) Å igår var jag nog mer död än levande!! Tvättade å städade.. Så självklart har vi bokat in en strykning idag.. Haha.. Idag ska de handlas mat med liqu åsså panta burkar som en alkis.. När storhandlade ja mat sist!?!? September tror jag.. Min spis är så gott som ny..! Men helgen va råhärlig.. Sköna citat har myntas men roligast hade jag nog åt "ja men det är ju skillnad på sex och SEX!! Hahaha.. Knock em down!! Haha.. Å i övrigt så finns de inget att klaga på.. I make no apologizefor how i choose the repair what...Haha.. Tutin Lisa vet mycket väl vad jag menar med detta!! ;-)

Men visst Fan driv du med mej!?!?

Publicerad 2012-01-08 17:05:43 i Allmänt,

Skrev ett koooooort inlägg å då ja publicerar skiten försvinner allt!! Å nu e på tok för arg för att skriva ett nytt!! Förutom att idag fick någon komma till himlen så därför säger jag, "Saying Goodbye is often a way of saying i remember"..

En mycket sjuk kvinna!!

Publicerad 2012-01-04 13:46:50 i Allmänt,

Jag kan ju inte vara helt frisk!! Här ligger ja på en madrass hos mamsen..(gruvar mej sjukt mycket över att måsta ta sig till jobbet idag!) å längtar tills ikväll!! Jag vill hem så fort jag slutar å möblera om!! Vill renbädda, flytta köksbordet å städa..!! Vad är det för fel på mej!!???!! Skulle behöva uppdatera telefonen men i detta väder å städ il så vill ja bara skynda hem.. Det är något seriöst fel på mej!! Men taggar starkt för fredag!!! Bq var å köpte vin nu å taggen inföll sig mer! Vill ha fredag nu!! :-)

Tyckte min mamma va värd blommor!!

Publicerad 2012-01-04 11:51:18 i Allmänt,

Haft en kanon kväll hos Mamsen!! Föräldrar har alltid mat hemma!! :-) har sett två tecknade filmer, Bernard och Bianca åsså Aristocats.. Inte sett dessa filmer på över 20år!! Galet roligt! Sen såg vi The Kings Speech!! De va skratt och tårar!! "Om du ska vänta på att en stammare ska starta ett samtal så får du nog vänta länge"! Haha.. Skitbra film! Så jag är supernöjd!! Snart lite ser vi skidor å lite lunch.. Sen blir det kortkväll med söta Marri!! Vädret ute suger men inne är det varmt och gott...! Puss!!

Jag Lovar!

Publicerad 2012-01-03 11:21:04 i Allmänt,

Haha.. Förlåt älskade syster.. men vid ett specifikt fyllesamtal så misstänker jag starkt att du redan använt ordet "gött"..

Så jag antar att du skyndar dej och packar då! Haha...

Dagens BÄSTA måste ha varit då man skulle gå på toan på jobbet.. Haha..



Vi har inte samma åsikter alla dar i veckan.. Det kommer vi alltid å ha..;)

Idag åker jag till Bure.. kan inte beskriva va jag längtar efter lilla mamma just nu.. Blir nog min första resa till bure utan att träffa syskonbarnen.. Men mys tid med sin mamma måste man också ha!!
Hoppas vi inte är allt för trötta ikväll.. (misstänker iaf de..)

Hade väldigt svårt att sova inatt.. youtube för hela slanten..
Hann se Bridesmaids igår.. Den va verkligen bra! Pinsam stundtals men absolut bra!

Wilson Phillips med låten HOLD ON... Lyssna på den mamma, lovar att du känner igen den! Den är inte ny men jag fick minnes känslor från barnsben!

Sen har jag (som vanligt) svårt att släppa vissa saker..
Sa så sent som igår till Hällfjäll att "jag är inte en sån tjej längre".. men upptäcker dock att jag är en annan sorts "sån tjej"..
Som bara inte kan förstå och försöker hitta fel som jag gjorde.. Jag har letat men hittade inget som direkt kändes avgörande..
Vill bara fråga rätt ut.. vad har jag gjort?!

Å ska jag vara ärlig så är jag nog hellre "en sån tjej" första alternativet! Haha..

Less att de ska snöa och vara omöjligt att ta sig någonstan.. gah!!

Hade en bra dag idag men jag vet inte.. kanske letar för många fel.. who knows..

Sen i övrigt så funderar jag starkt på att byta jobb.. jag gillar vanor och traditioner.. Vill att det ska vara som det alltid brukar.. Visst jag kan vara flexibel men.. Folk blir äldre, folk blir gamla och folk dör.. När man jobbar inom vården  så möter man oftast en älder människa som inte har så länge kvar att vara på denna jord..

Man ser dem varje dag, man bygger relationer och får starka känslor för dem.. man blir vänner på ett sätt..
Å jobbar man i vården så får man acceptera att många av sina vänner kommer att gå bort inom en snar framtid..
Jag förstår det och jag accepterar det.. Men det blir inte ett dugg lättare för var gång som någon lämnar en..

Minns en låt vi sjöng då vi gick ut 9:an, alla sjunger säkert den..
"Lova att ni aldrig glömmer bort oss.."

Jag Lovar!


blogg?! Jaha.. har jag en sån?!

Publicerad 2012-01-02 17:54:53 i Allmänt,

Ja.. Här bloggas det flitigt ser jag! Haha.. Här görs de inte många knop.. Ärligt talat så är jag helt slut!! Jobbat hela julhelgen och nästan hela nyårs helgen.. Jag har ett fint uppsatt mål!! Målet heter Anna och jag kunde inte längta mer!! Pratade med min finaste lillasyster.. Å till min förskräckelse så hör jag hur min finaste lillasyss tagit å bytt dialekt.. Hon bryter på göteborska!! Hahaha.. Imorn styrs kosan mot bure.. Ska förhoppningsvis träffa truckerkeps åsså blir det äntligen tecknat på storbild men världens bästa Mamma!! Ni säger säkert samma sak om er egen mamma men they aint got shit on my mama!! Du e helt enkelt 1:a Majsan!! :-) Fullt upp i veckan å jag skulle helst vilja sova ett halvår!! Men vi kämpar på veckan ut.. På fredag går vi ut med flickorna!! Är så ooookär jag kan bli men då de kommer till flickorna så måste ja erkänna att de pirrar lite grann.. Hahah.. Å för övrigt så fick vi iaf en teori bekräftas tidigare.. Å de rör mej inte i ryggen eg.. Det är bara en artighetsfråga.. Chicken shit!! Hahah.. Nämen ha en grymt bra vecka åsså ses vi på fredagkväll då!! ;-) veckans roligaste citat.. (som vi gör om i rådande tyatnadsplikt).. "Han är utländsk men talar flytande skånska" Haha.. Du är för skön!! Haha

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela