tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Sommar...

Publicerad 2011-11-29 15:44:39 i Allmänt,



Grymt skönt var det!!!
Gravitationen och solen var ohyggligt snäll med mej denna dag!!!

Längtat efter denna bild! Men så går det när man inte har dator..
Å gud, är det på tiden att jag kanske skaffar mej en dator?!
Och en platt-tv?! Å bluray..

Men jag och IT går väl ihop lika bra som Stockholmare och mjukisbyxor!!  Haha..

Är iaf på jobbet nu och ska strax göra ett kort kvällspass... Är grymt stolt över babysiss som ska jobba på café för hemlösa i Gbg.. är inte förvånad för i hennes stora hjärta rymms det hur mycket som helst...

Då vi pratade i telefon satt jag som en annan dryg person å pratade om att kanske prova bo i stockholm (om hällfjäll skulle bo där..) å bara lägga pengar på kläder, fester å utseende.. åsså kläcker hon ur sig att hon ska göra världen till en bättre plats.. Återigen så undrar jag om hon verkligen är min lillasyster.. =)

Känns bra att vara tillbaka på jobbet men jag kan inte hjälpa att drömma mej bort hela tiden... till vilken plats som helst bara den är större än skellefteå.. (ja ni såg rätt, jag slängde dit ett Å!)..

Å annars så har jag mycket lite skvaller av intresse iaf.. men livet är bra!! Helt enkelt bra! 

Den var som en Bal på slottet!!!

Publicerad 2011-11-29 12:26:44 i Allmänt,

Malin och Johans säng var så underbart skön!! Aldrig sovit på något sååå skönt i hela mitt liv!! :-) Ligger nu i min egna säng å den kommer inte ens i närheten.. Ååå varför är jag så djuriskt trött?!?? Vill bara sova hela dagarna men på nätterna går det bra att göra något!! Kan man lida av Jet lag?! Eller vad de nu än kallas?! Haha.. Hann somna ifrån en chatt på fejan igår så jag fick ett trevligt uppvaknande i form av ett meddl.. Saknar dej med killen!! Hoppas vi hinner ses vid Jul!! :-) Näe, nu bara måste jag slita mej upp från sängen.. Ska ju upp tidigt imorn.. Ja Bella, hur i hela friden kan jag jobba 90%?!??? Haha.. Å jo, gissa vem som fyller år snart??!! :-)

Älskade Vinterland!

Publicerad 2011-11-28 18:02:20 i Allmänt,

Grymt mysigt!! Varit på stan å köpt klart alla (3st haha) julklapparna till syskonbarnen!! Å till min hjälp hade jag fina Liqu!!! Å som grädde på moset avnjöt vi mjukglass.. Eller jag nöjd iaf, Liqu måste ha kastat i sig sin.. Haha.. Sen blev de en massa dirty gossip!! Stackars Micke!!! Haha.. Men de va skit nice.. Dagdrömmer typ lite!! Sen ska liqu prata lite med bonden imorn.. För ja tror närmare bestämt att hans höna kommer att värpa ett fint (lila) ägg.. Haha.. You all know what im talking about!! Haha.. Får bli min Julklapp då! Haha.. (stackars mamma som läser detta!!) om du nu ens förstår..;-) Näe nu ska jag slå in julklappar å sortera tvätt.. Önskar att den svarta blusen hade luktat nått men nope..;-) Sen blir de nog ICA Maxi med Liqu å Micke.. Om Micke nu törs..;-) Haha.. Vilken kanon dag alltså!! :-)

Vad i Fridhemsplan!!??!!

Publicerad 2011-11-27 20:26:30 i Allmänt,

Det blåste storm idag.. Men de va bara mysigt å trevligt!! Sushi till lunch å sen skyltsöndag span.. De va ju inte som hemma men helt okej!! Är så trött.. Å jag vill som säga att vi gjorde inte så himla mycket men vi hann väldigt mycket!! Ska hoppa in i duschen, sjukt mycket folk som åker tunnelbana.. Haha.. Malin har varit en underbar värd å jag, jag har bra lokalsinne!! Hoppade av på fel hållplats men lyckades ändå ta mej hela vägen hem till Malin.. De e fan bra jobbat!! Hahaha!! Hoppas alla hade en ba helg.. Tror många spenderade den i Stockholm!! Näe som sagt, nu duschen!! Beck å kärleksdrömmar efteråt!! Tackar till gud att jag är ledig imorn!!! Ååå saknar tunnelbanan redan!! :-)

Nya skor, nya skavsår..;-)

Publicerad 2011-11-27 00:18:51 i Allmänt,

Gissa om jag haft en galen helg!!??! Blev inte många timmars sömn inatt.. Försökt ta igen de idag på dagen men knappt hunni!! Shopping, god mat åsså bio!! Twighligt!!! Jepp Marri, jag fick också gå på bio denna lördag också!! :-) Bomber har släppts på mej!! Dansat i sinne på gay klubb å blivit ofredad.. Men är så nöjd!! Toppen sällskap å toppen stad.. Jo, kan nog komma hem och säga att jag blev lite småkär ändå.. Kanske gör tätare besök om hällfjäll flyttar hit.. Åsså kanske man rent av flyttar ner.. Om jossan flyttar med förstås!! :-) Hem till verkligheten imorn å de känns bara bra! Är så trött att ja orkar inte ens gruva mej för flygresan!! Men tack för en underbar helg!! Som Johan skulle ha sagt (eller som han säger hela tiden) haha.. "Oh my God"!!! Krypit ner i Malins sjukt härliga säng å är så nöjd så.. De va först vid 23:30 som jag kände mej som folk igen.. Gotta Love it!!

Hällfjäll vet int ens vem Cupid e..!!??!

Publicerad 2011-11-23 23:48:28 i Allmänt,

De va först då ja beskrev han som "killen som skjut med hjärtpilar så man blir kär och lycklig!" Haha.. Googlat å han har ingen email adress.. Men en hemsida!! Haha.. Tycker han varit lite oaktiv på senaste.. Å då menar jag absolut inte mej.. Tycker så många i min närhet haft mer med den där Pandora å göra.. Å då menar jag inte den där härlig sångeskan som va stor på 90 talet.. Utan den där otrevlig Pandora med sin sata ask.. Ska ta mej ett snack med the man upstairs å se vad jag kan göra!! Sista jobbpasset imorn sen långledig tills på tisdag.. Stockholm, soon i come!! Å jag packade klart ikväll.. Borde hamnat i guiness rekordbok.. För å va jag!! :-) Kanske fått ett inre lugn.. Who knows!! Är iaf jätteflad över helgensplaner.. Blir så varm då jag tänker på dom.. Näe gud, nu måste ja röja på här hemma å försöka få lite sömn.. Varit i telefon i 2 timmar.. Gisses vad vi damer kan prata!! Massa pussar på er!! Å glöm inte bort å lyssna på oskar med "vilja bli" och Paul Mcdonald med " i cant remember".. Sjukt bra!! Puss igen!

Död, dödare, dödast!!

Publicerad 2011-11-22 22:59:22 i Allmänt,

De va inga problem att gå på kvällspasset 11 istället för 14.. Men jag är helt slut!! Lunch, fika, midda, kvällsfika å full fart.. Älskar mitt jobb men jag är så slut!! Sov dåligt natten innan å nu känner jag av mina fötter å benen värker.. Men jag älskar mitt jobb!! Känner inte ens av stressen av allt jag inte hunnit göra.. För jag är död, dödare, dödast!! Behöver stryka, sola, städa och framför allt packa ner sminket så jag kan säga att jag är klar med packningen.. Men ja känner inte ens av det.. Så död är jag..:-) Är tok ivrig på Stockholm! Är så ivrig så jag vet inte om jag ens klarar av att åka hem från Stockholm.. Nu har jag längtat i en hel månad åsså är allt de roliga över på en helg.. Näe, vi får se om jag återvänder på söndagskväll..;-)

Jag ska bli någon annan...

Publicerad 2011-11-22 00:04:24 i Allmänt,

Är helt tagen av Oskar Linnros och låten "Vilja bli".. Vacker text och musiken är ju hur skön som helst.. Å vem vill inte va/bli någon annan någon gång.. Idag har jag absolut varit produktiv!! Å allt är färdigpackat till stockholm nu.. Eller, har opackat sminket så rent tekniskt så har ja inte packat klart.. Å jag som åker till Bure på torsdag.. Verkar som om jag börja bli någon annan lite grann.. Sen har jag messat med finaste Malin och Jessica... Ska inte planera sönder helgen men lite struktur behövs ju..;-) Det blir utgång, shopping och fika.. Men bortsett från det så är jag helt spontan.. Sen så behöver jag inte planera "en massa roligt".. Bara att få se och vara i samma närhet som dessa tjejer gör en sååå lycklig.. Ska bli roligt å bara se dom!! Its been to long!! :-) Men dumt nog så somnade jag på soffan idag.. Undrar hur natten ska sluta?!?!! Näe men vi laddar inför helgen redan nu.. Ska bli skönt att få komma bort lite.. Miljöombyte!! Är sugen på storstads livet!! Å innan jag går måste jag tipsa om en kille!! Påminner lite om James Blunt men lika bra!! Paul Mcdonald!! Låten "i cant remember" värmer mej dessa kalla dagar!! Den får bli min stockholms låt!! Sen måste jag få skratta högt åt mej själv!! Prommen med Marri!! :-) I slutet av prommen gick vi förbi busstation å jag tittade långt efter bussarna å sa att "dom får mej alltid att tänka på nån av mina gammla pojkvänner"! Marri tittade på mej å sa -Nu har det ju gått för långt med alla dina distansförhållanden om bussar ska påminna dig om dom!" Haha.. Ja, jag kan väl erkänna att de har det.. Men de va inget jag direkt planerade..Har ju så "ohyggligt svårt för att bli kär" Haha.. "Låt mej kyssa din panna.." Oskar, bli min!!! ;-)

Som en Igelkott!!

Publicerad 2011-11-20 20:59:39 i Allmänt,

Taggar mer än det taggigaste djuret!! :-) Beck strax!! :-) Jo, jag har typ sett alla filmerna men dom e sååå bra! De finns dock 1 Beck film jag kan leva utan!! Minns den så väl!! Blev bjuden av exet förra sommarn å tänkte -ja men fan va kul!! Frågade inte så mycket förrän de va dags å se den.. Då frågar Lina, -vad heter filmen?! Kan ni gissa vilken av Beck filmerna de va?!? Jo, Levande Begravd! Haha.. Ohyggligt passande för mej visst?! Haha.. Gud gott folk!! Snart är de fredag igen och jag om någon kunde inte längta mer!! :-) Det är ju Malin och Jessica dags!! Kommer att bli som en Bal på slottet!! Å flyttar kära Hällfjäll till Stockholm så måste fan jag flytta!! Göteborg, Stockholm eller Umeå har faktiskt funnits i mina tankar.. Jag skämtar inte! :-) Åtminstonde skulle ja vilja prova under sommarn.. Lätt å få sommarjobb också! Jo jag är ohyggligt familjekär men de är inte de som hållt mej kvar här.. Ödet har bara gett mej dom korten.. Å som Hällfjäll en gång skrev på Lunar (jepp de va år sen men givetvis minns ja) "Life dont consist in holding good cards but to play thoose you hold well" haha.. Stavningen får givetvis kommenteras! Är sämst på stava!! Näe nu börjar ju Beck!! Gym imorn med bästa Marri!! Haha.. Hur ska de gå?! Wish me luck!!

Jo vi ska gå å duscha tillsammans.. odds!

Publicerad 2011-11-18 22:48:16 i Allmänt,

Ja vad ska man säga?!?? Har sååå härliga jobbkamrater!! Jo jag såldes väldigt billigt ikväll men de va ändå roligt!! Tackade dock nej! Hur långt kom han ens i idol??!! Haha.. Hoppas du får dej nått ändå!! :-) Så vad ska man då hitta på?! Jo, jag tar men en lång varm dusch å kryper ner.. Har massor av filmer på lådan!! Sen hoppas vi på nått fyllemess eller samtal! Älskar sånna av någon sjuk annledning.. I fell the love! ;-) Imorn ska lillkillen döpas!! Hoppas alla får en grymt bra helg nu! Min har iaf börjat jävligt bra! ;-)

Det låter HELT sjukt!

Publicerad 2011-11-17 00:29:44 i Allmänt,

Tog en djup lång blick i Cordys vackra blå ögon, såg beundransvärt på då Fanny satt framför tvn och såg tecknat.. Ett sådant vackert och genuint leende.. Hon hade inga bekymmer i världen.. Tittade ner i min famn och möttes av en busig, skrattandes liten kille.. Där och då flög alla mina bekymmer ut ur fönstret.. Det gäller att veta vars man ska börja och komma ihåg när man ska sluta! Nåväl, slut på tramspratet..;-) sista jobpasset imorn sen går jag på helg! Firmafest på Verandan.. Personalfest kanske vi kallar de men jag tycker firma låter lite bättre.. Haha.. Sen på Lördag ska en Albin döpas..! Kommer att bli underbart! Tycker alltid de är så vackert och sen får man ju träffas hela släkten.. Ser jätte mycket framemot Farmors kommentarer.. "Varför ringer du aldrig?!" "Varför har du inte lockat håret?!" "Varför ... Ja ni fattar! Men jag har bara en farmor och jag älskar henne..! Ska nog ge henne de som svar på varje fråga jag får! ;-) Å annars så har jag sjukt nog inte packat för Stockholm ännu! Jag vet! Det låter HELT sjukt! Men ibland lär man sig helt enkelt! :-P Hoppas alla får en toppen bra helg nu!! Längtar typ till söndag redan!! Beck kl 21!! Va kan va bättre liksom?! ;-)

Lite kan göra min dag!! =)

Publicerad 2011-11-15 17:00:54 i Allmänt,



Haha.. Tillåt mej att skratta!!! Kikade på gammla bilder! Å denna bild togs för typ två sommrar sen.. Denna person var nämligen min snälla toavakt!! Aldrig pratat med han men jag bara vet att han är en vänlig själ! =) haha..
För när man vaktar toan åt en okänd tjej då e man fan snälla alltså!! =) Bella du visst väl vem de va?!

haha.. good times!!

Sen måste jag höja min underbara svåger till skyarna!! Underbara Tony har fyllt på min låda med inte bara en film utan 10!!!
Först ger du mej 3 superfina syskonbarn sen förser du mej med bra filmer..! Hatten av till Tony! =)

Tur iaf att jag fick lite sömn inatt, verkar ska gå på nattpasset senare.. ska stretcha å vila ryggen tills dess.. barn är allt annat än lätta att håll i..=)

Haha.. måste ännu en gång skratta!! Finns en äldre karl som jag alltid mötte då jag for till jobbet, mötte han just då jag lämnat lägenheten.. han ser ut som en gammal alkoholist/drogmissbrukare.. å han va alltid så go och sa högt å tydligt -HEJ!!
Men sen var det som om han bara försvann.. saknat den gammla gubbstrutten.. å innan jag tog bussen till bure idag så dök han upp vid busstation! Å givetvis tittade han på mej å sa högt å tydligt -HEJ! Haha.. sånna små saker kan göra mej så glad! Välkommen tillbaks gubbstrutt! =)
Strax ska jag bege mej till David å Elin så man får lukta på söta Selma! kanske tar med mej Albin.. Vill tro att jag gör det för att Sara ska få en vilostund men ska sanningen fram så känns de bättre komma med lillen till några med barn, hus och bil.. Då ser jag mindre tomhänt ut..;)

Sen gott folk är det en landskamp närmare 21.. känns som inget märkvärdigt men man kanske får ta en öl till den..;)



å vad jag saknar värme.. har visserligen planerat in Gbg i februari å Stockholm nästa helg å vill på IKEA asap!! men ingen som e sugen på en utlandsresa i Mars-April?! Just nu är jag såååå taggad!! =)

Näe nu blir det bus med småbarnen innan!
Pussar i massor på er!! =) 

Nu vill jag till IKEA också! haha..

Publicerad 2011-11-14 19:40:06 i Allmänt,

Grälade idag... Kokade i sinne å fick verkligen sagt vad jag kände.. "Lilla hjärtat, gå ner från pidestalen, kliv av hästen och ställ bort allt högt som du står på! Namn, andra namn och efternamn.. (jag är uppvuxen med att man säger en persons fullständiga namn då man menar allvar!) de enda possitiva jag kan säga om dej är att du är söt då du sover!! Sen kanske de tål å nämnas att detta gräl inte hann lämna min skalle å ut genom min mun.. Haha.. Ibland räcker det att bara få hetta lite i det tysta sen e de glömt..;-) Hatar att det inte går att göra mellanrum då man bloggar mobilt!! Jo, har svårt att släppa vissa detaljer så varje gång jag ser en buss så tror ja att de är en viss person!! Haha.. Ju mindre man vet desstu bättre.. Dock e de ohyggligt mycker mer attraktivt ragga på en karl med buss!! En snygg bil e förstås en snygg bil men en man med buss kan göra dej lyckligare på IKEA!!! Haha.. Rå trött som vanligt men även glatt mätt!! Middag på Max med Micke å Liqu!! Dom sötaste pingvinerna i världen!! Haha.. Imorn blir det bure åsså familjen Nyström!! Cant wait!! :-) Men nu är man nyduschad å har kryper ner i "sängen" framför tv:n.. Ska äntligen ta mej i kragen å se Lincon Lawyer!! Å de känns skit nice.. Skulle ha varit mysigt med en varm själ å mysa med men å andra sidan, dom brukar oftast ta så mycket plats ändå! Haha.. Pussar som vanligt!!

Nytvättade Lakan..;-)

Publicerad 2011-11-13 14:04:41 i Allmänt,

Händer mycket lite i helgen.. Jobb helg! Men levern är så glad på mej!! :-) Just färgat håret på Bella bell å kände mej duktig! Men de e hon sååå värd! Håll tummarna att de blir bra! Känner sån press då folk har frisörkammar så man nåste borsta i färgen.. Haha.. Fullt upp nästa vecka fast de e mest jobbtiden som förstör!! Massa bebisar ja vill träffa å underbara människor ja vill krama!! Blir bure imorn! Är i stort behov av syskonbarnen!! Sen Selma på tisdag! Hon har säkert blivit så stor!! :-) sen måste hår färgas!! Jobbfest på fredag och Albins dop på lördag!! Längtar i massor!! Sen blir det ju äntligen STOCKHOLM!! Shopping, klackiskor å två underbara damer!! Livet är ju för galet bra!! Näe nu ska jag dö i Bellas soffa, sen jobb! Lite trist helg iof men som sagt, levern mår bra! Å samvetet är renare än nytvättade lakan! ;-)

Dagens tack får gå till söta Karja!!

Publicerad 2011-11-12 11:55:55 i Allmänt,

Som fick mej att skratta gott imorse!! Så jag svarar dej här!! Haha.. I Loooove you to! Ja tack de e bra med stumpan, själv då?! Tyvärr så kunde ja inte köra dej till statoil å köpa cigg inatt.. Kanske nästa gång! Men säg till i god tid så ja kan ställa in cykeln så den inte e så kall.. Den vill inte starta alla gånger då de varit minusgrader..;-)

Befriad..

Publicerad 2011-11-11 15:36:55 i Allmänt,

Gu vad det känns skönt och befriande att få ventilera.. Att få trycka ut så många bokstäver ur munnen å bara tömma.. Känns så bra! :-) Nu känns det som om jag blev klar! :-) Nu känns det som om vi kan prata närsom.. Så bra känns det! :-) Ja, åter till att det är fredag.. Vad är det för märkvärdigt med att det är 11-11-11 idag??! Får man önska sig något eller?! Har inte förstått poängen riktigt.. Men om de gör folk glada så why not! :-) Hoppas alla får en toppen helg nu.. Finns en särskild tjej som jag hoppas får de riktigt mysigt! ;-)

Här kan jag ligga hela dagen..:-)

Publicerad 2011-11-11 10:31:05 i Allmänt,

Jag är vansinnigt trött!! Känns som om jag inte fått sova dom senaste två veckorna.. Vill inte stiga upp men eftersom att jag ska upp för 6 imorn så borde jag slita mej i kragen!! Å annars så e de lugnt å bra. Har släppt gårdagen och fokuserar frammåt.. Ni kommer att trilla av stolen, jag har faktiskt inte packat inför stockholmsresan!! Sjukt, jag vet!! Den enda förklaringen är att jag haft ett sånt fullspäckat schema å behövt finkläder..;-) Men i helgen tror jag att väskan kommer bli full och färdig!! Stockholm!! Hell yeah!! Å på tal om stockholm så hoppas ja att Hällfjäll å Ingo har de kanon! Kokar av avund..haha..!! Näe nu ska ja dra mej en liten stund till, skaka av mej (som en blöt hund) å sen målar vi naglarna!! Det e ju Freda för fan!! ;-)

No more hearts for you..

Publicerad 2011-11-11 00:09:01 i Allmänt,

Eftersom att jag är sämst på att använda smycken så kan dom lika gärna få samla damm på ett snyggt sätt!! :-) Hunnit med att mysa med syskonbarnen.. Gjorde succé med Albin om jag får säga det själv! Åsså har vi fått vetat vars min "vän" fått sitt skabb från.. Det va från en gris!! ;-) Möblerat om lite åsså har pumpmadrassen kommit fram! Inte haft den framme sen Agusti! Tycker de e dags att uppgradera sig från soffan!! :-) Haft en jättemysig dag i bure åsså en skön och mycket sen kväll med Marri.. Lite kärlek med Bella and Edward.. Hatar att hon kladdar på min karl! Kom på varför man dras till honom.. Han ser så ledsen ut! Så man får känslan av att han bryr sig hela tiden.. Vet dock inte om hans nedstämda min skulle få en jätte peppad på livet.. Nja, Edward jag tror vi ska ta en paus..;-) Sen kan jag inte undgå att vara lite ledsen.. Att du är klumpig är bara gulligt, att du råkar slänga ut saker är bara du.. Å det där med att påminna någon om att "du borde fila fötterna" kan jag faktiskt skratta åt idag.. Men när du inte tänker dej för å hör av dej fast jag tydligt bett dej att inte göra det så har jag väldigt långt bort till skratten.. Hela grejen har blivit så uppblåst och egentligen så har det så lite med oss att göra.. De e inte du, de e jag..! :-) No more hearts for you..

höstmys..

Publicerad 2011-11-08 20:20:46 i Allmänt,

Sushi, movies och en massa egenkärlek!!! Behöver en massa kärlek å sömn så de e exakt vad jag ska ge mej själv! :-) Va nära på att tända en massa ljus då jag stod i dushen.. Haha... Men ja styrde lite mys musik ist! Celin Dion med låten "Think twice".. Hon är sjuuuukt bra! Så nu har jag bäddat ner mej i soffan för lite movies å allmänt mys.. Sen skickar vi en tanke till min stackars "vän" som fått skabb.. Jag var en urusel kompis då jag asgarvade genom halva samtalet.. Not okej!! Men erkänn, du hade skrattat också!! ;-) Å i övrigt så har vi lite skvaller.. Det händer som inte så mycket i Skell! Men den 25:e skapar vi rubriker!! Btw, när tar True talent slut egentligen?! Jag stör mej ba på re! Nåväl.. Nu movie! Pussar!!

inte där riktigt än men..

Publicerad 2011-11-07 22:18:21 i Allmänt,

Tycker att ja e en ganska skön person om ja får säga de själv!!Haha.. Å ber starkt om Ursäkt till min stackars far som fick på tok för mycket info! :-) "grädden på moset" som han själv sa.. Haha.. Haft en väldigt fullspäckad dag på jobbet men i övrigt så har de varit toppen!! Fick mysa med alla tre småtroll!! Åsså fick vi gråta en skvätt på kvällskvisten.. Hela 25min tog de denna gång.. Annars brukar vi gråta efter 5min.. Fotboll alltså!!! Härliga minnen!! Holland-Sverige e fan den bästa match ja sett på länge!! Sen hann vi fira pappsen eftersom att vi inte ses på söndag.. Miljoner vare han fick!! :-) Imorn blir de bara jobbmöte för min del.. Ska prova sova lite å bara ta de lungt sen.. Känner mej gammal å slut..;-) Fan, de skulle ja aldrig skrivit.. Elin på jobbet kommer att ge mej fan för de sen..:-) Annars så flyter de på ba fint! Jag är på gång men jag är inte där riktigt än! Stor blöt puss på er!! Å grattis till Bella som fick en lampa iaf på tradera!! De va du sååå värd!!

I cant wait!!!

Publicerad 2011-11-06 21:01:53 i Allmänt,

Pagg!! Kan inte komma ihåg sist jag va sååå trött! Vill iaf återigen lovsjunga gårdagen!! Va inte så mycket folk ute men dom som va ute va precis dom man ville va med!! Imorn så ska jag på Date!! :-) Å det finns bara en karl i hela världens som jag vill datea nu å han ska hämta upp mej imorn på jobbet!! Talar givetvis om pappsen!! Haha.. Han, jag och sara ska se fotbollsgalan i gammal vana trogen.. Dippa gurka å morötter!! Cant wait!!! :-) Saknar mina syskonbarn så jag spricker snart!! Sen vill jag passa på att säga tack för denna gång! Älskade Hällfjäll återvänder till Paris imorn.. Alltid lika roligt då du kommer hem och blåser lite liv i hjärtat mitt!! :-) Du är en underbar tjej med stora ambitioner! Jag hoppas att världen räcker till! Älskar dej!! Sen kan de ju inte gå en söndag utan att man måste då säga, jag tror inte ja ska dricka på ett tag nu..;-)

Walk over..

Publicerad 2011-11-06 10:47:32 i Allmänt,

Haha.. Det är typ allt jag kan säga om igår!! Jag hade sååå roligt och vi sjöng med mest hela kvällen!! Det va toppen roligt!! :-) Så nöjd! Blev däremot väldigt sjuuuuuk nu.. Behöver bli omhändertagen..haha.. (sjuk betyder i detta all bakis..) Men men.. Är iaf rolig å va med! ;-) Ja Jimpan, man får säga att man saknar en lägenhet! Haha.. Tycker du kommer hem snart å våldgästar denna lägenhet! :-) Näe nu ska jag prova sova lite mer.. Men tusen tack alla söta och fina!! <3 Mitt WA är på tok för privat för att skrivas om här..;-)

Tröttare än Medelpad just nu..

Publicerad 2011-11-03 22:18:34 i Allmänt,

Hunnit med mycket idag! städat, tvättat, jobbmöte åsså midda på Tre Kronor med Marri!! Är såå sjuukt trött att ja förstår inte ens varför jag skriver.. De e fullt upp iaf.. Så som jag vill ha det! Men de börjar bli lite tröttsamt att hålla sig sysselsatt hela tiden.. Hinner knappt roa mej med de jag ska göra på ex lördagen för ja har fullt upp styra upp planer för söndagen.. Nästa vecka ska jag nog mest försöka ta det lungt.. Men som sagt, de va nästa vecka!! Imorn blir det Ollesmidda med tutin Lisa åsså resten Par.. vi kommer väl å sitta där så som Bridget Jones å förklara att vi har fiskfjäll under huden å de e därför vi inte har någon karl.. Haha.. Lördagen styrs de upp fest! Ingo å Hällfjäll hoppas jag taggar till tusen för vi ska ha skitkul!! Ska försöka övertala Ingo om att köra "pimplardansen" on the dancefloor! Haha.. Näe nu ska kvällen avslutas med ett gulligt godnatt mess åt hällfjäll!! Sov gott alla söta!!

"Nu äru sköööön!!"

Publicerad 2011-11-02 13:18:00 i Allmänt,

Toppen tisdag!! Skit god mat å hur mycket skratt som helst!! Men vi är inte bra på Hockey!! Vi hurrade när man inte skulle å vi skrek Neeeej när vi inte skulle å jag tror att vi missade alla förutom 2 mål!! Haha.. Å vi styrde upp religösa mess!! Men de va sååå underbart..! Avslutningsvis så var vi ju sköööna! Lee Goren kom in! Så jag tittade på Hällfjäll å log stort.. Hällfjäll i sin tur tittade på mej med en förundrad blick.. -nej de e ingen vi vart intim med..!! Haha.. Men hon borde känna igen namnet eftersom vi sett han spela nyss.. Haha.. Å när man väl träffar en kär barndomsvän som man inte träffar så ofta så lär jag mej en sak om livet.. Livet är dom dagar man levt.. Pratade om sååå sköna minnen å skrattade gott.. Ja, för mej är livet dom dagarna.. För just nu är jag så upptagen med att leva så ja hinner inte alltid uppskatta det förrän efteråt! :-) Men sen till gårdagens sjukaste!! Vem, eller hur!!??? Vem köper en väska för 8000 svenska kronor?!?? Heeeelt sjukt!! Men jag fick hålla den en stund!! jepp de fick jag!! Men kan inte lägga ut nån bild.. Tog kort via spegeln på Allstars igår men jag fick med hällfjäll då hon satt å kissa.. Hade jag lagt ut den så finns det bara en sak den där kabben hade kunnat säga å de e.. "Nu äääru sköööön" Haha.. Näe nu är det städ, vilostunder å film som gäller.. Ska peppa inför en grym lördag!! Underbart att ha haft dej hemma Hällfjäll så på lördag kööör vi all in!!

Hockey på Allstars.. Va de verkligen vi!!??!?

Publicerad 2011-11-01 23:11:41 i Allmänt,

Hon är klockren å hon är skööööön.. haft en toppen heldag med de bästa Silja Line vet!! Återkommer med detaljer imorn då jag är pigg å fräsch.. Varit uppe och på topp sen 6 imorse å de börjar ta ut sin rätt nu.. Men Braaaa vi är på att se hockey!!?!!?? Haha.. Puss på er alla fina..

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela