tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

ska fånga dagarna..

Publicerad 2011-07-26 21:11:49 i Allmänt,

somnade på soffan å vaknade nyss.. underbar låt på allsång på skansen ikväll.. Tror den hette seize the day?!? Galet bra!! Imorn blir de fika med truker keps å liqu.. Ska bli super trevligt!! Sen snabb shopping av diverse.. På kvällen blir de nämligen mys i Ursviken!! Med lite räkor å någit gott att dricka.. Ska bli jätte roligt!! Sen torsdag fyller ju världens bästa mamma 35år..!! :-) Så då har vi en underbar bure stund att invänta.. Allt roligt ska som hända samtidigt!! Nä men nu ska de städas här hemma.. Älskar mitt jobb men längtar tills Agusti just nu.. Ledig i 10 dagar känns som en dröm just nu!! Men de va helt klart värt att ta bara 2 veckors semester.. Bebis är ju beräknad på lördag.. Å som jag behöver dej nu!! Moster hjärtat är stort just nu!! puss på er!!

Green street..

Publicerad 2011-07-20 15:45:01 i Allmänt,

Jobb kväll.. Helt klart bitter över att det är kanon väder!! Men ja hann sola i 20min och hann snabbt på stan.. Så vem är jag att klaga?! Vet att Bubben sitter inne ca 7-16 dagligen så..;)

Livet fortsätter vara götta!! Möblerat om i sovrummet så nu ser det ut som förut.. Åsså har hon packat och strykit kläder till förbannelse!! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mej i helgen.. Sånt kan ge en galen flicka som jag magsår!! =P

Trästocks på fredag.. Minns förra årets trästocks allt för väl.. =)



Haha!! Hade just fått veta världens fetaste hemlighet och kunde knappt ens kissa.. Jag bara satt där i ren chock!
Haha..
Men i år blir det bara fredagen.. Sent på kvällen åker jag med en buss till Umeå.. För bus och trevlig tillställning hos Linne och Erik!! Alla andra verkade ändå ha planer lördagen så.. Ja drar till Umeå..
Å fast han åkte i söndags å de inte gått så lång tid så är jag så förälskad å tom utan dej bubben!! =)

Sen om jag har riktigt med tur till veckan så får jag träffa kära trucker keps!!

 

Där va jag nästa (bra bit ifrån) lika blond som Ejlert!! Haha.. Vore jätte trevligt om vi kunde hinna ses!! Misses and kisses bruden!!

Näe nu ska jag he mej ut å se om det finns nått jag kan göra.. Har inte ro att sitta still en dag som denna!!
Tack för myset igår syster yster!! Man har alltid roligare när man e två.. eller?! ;)

Bland det finaste..

Publicerad 2011-07-18 10:22:14 i Allmänt,

Finaste Fanny!!! Å nu är det inte länge kvar innan vår tredje guldklimp kommer till världen!! Dom tror det blir en liten Albin.. När ja får samtalet om att dom kommit hem så ska jag rusa till bure, plocka upp den ängeln ur vaggan å lägga han på magen!! De finns inget mer underbart än att låta en liten ängel få vila på en.. precis som med Fanny och Cordelia.. :-) Näe nu ska ja tvätta vidare och se om ja pallar gym med lillasyster.. Semester e ju livsfarligt!! Har säkert gått upp 40kilo!!! :-P

What to wear...

Publicerad 2011-07-18 00:05:25 i Allmänt,

70Års fest i lördags å mamsen va uppklädd till tänderna!! Hahaha..!! De kanon trevligt!! Roliga lekar, god stämmning å god mat!! Synd bara vi missade burviksfesten å alla härliga människor.. Men.blod är tj.. ;-) Sen blev det vitbergs idag med kärleken å lillasyster..Härligt väder å bad!! Har börjat om å jobba nu å de känns bara götta!! Haft problem med att spara pengar tyvärr.. så ja hoppas danne har ro att vänta tills den 27:e.. ja varför drar vi inte bara till arlanda.. haha.. typ att ja borde släppa på mina principer.. Vet ja tjatat om det förutom men, ja har cärldens finaste kille.. å han är värd 17 fotmassager!! (bra stavat).. Trästocks nu på fredag med härligt folk hos Marri sen på lördagen verkar det bli umeå.. Härliga tider!!! Nu till linas största panik, what to wear??!!???!!

flätor!!!

Publicerad 2011-07-14 22:36:18 i Allmänt,

älskar min fläta ja fick av Marri!! :-) Jimmy lurade ut mej på utgång igår.. Men ja hade himla roligt!! hade en kanon fin fika med ingela och liqu innan.. Lever på i sinne.. Nu mys hos BQ med Lisa.. haha.. härligare brudar går inte hitta!! Sen dagena tack går till pappa å räkmackan!! kärlek kommer imorn!!!

jag lever mitt liv!!!

Publicerad 2011-07-13 14:53:10 i Allmänt,

helt otroligt!! börjat om att jobba men de känns inte.. vikarierna är helt underbara!! Ledig idag å börjar jobba fredakväll.. ikväll va de visst brudmys på ainas sen även fotboll!! Mötte olov på stan... lika söt som alltid.. det vankas öldrickande ikväll!! :-) så man vill ju gärna titta förbi.. Allt roligt verkar ska hända på samma dag!! Fick post idag.. råkat betala för mkt till telia.. pang så fick man igen en 500.. oj så olycklig en pank Lina blev då!! haha.. mys med syster igår.. ev midda med tutin å bq imorn åsså på fredag kommer kärleken.. sen 70års fest på lördag.. Jag älskar mitt liv...!! puss på er!!

happy to be me..

Publicerad 2011-07-10 23:57:09 i Allmänt,

Igår ville jag bara ligga i sängen.. Hade åldrats till 65.. Haha.. Hade en kanon trevlig fredag kväll.. Vi gjorde verkligen en "club hopping"! Allstar var väl de enda stället vi skippade..:-) Vi hamnade även på meganfonen!! Vimmel på olles.. Kände mej så fin i marris inbakade fläta.. jag måste lära mej!! Det va då en himla massa roligt surr.. clone a willy va ju klockren!! sen "salome deja vu" gav mej magsmärtor av skratt!! hahaha!! Sen bad med syster på vitbergs!! Super nice!! Fick träffa sötaste Elvira och Lilly.. Det värmde så i hjärtat!! Åsså deras tjusiga mammor!! Ler gott när ja tittar på bilderna av dom!! Sen godis, film å mys med marri!! åsså idag vart de glass med marri, bella å algot!! Bara en idiot skulle kunna klaga på detta liv.. Jag blommar som aldrig förr.. Finns inge drama, saknad, bitterhet, negativitet eller allt sånt som hamnar på "ute listan" !! :-) Första jobb dagen imorn.. lätt somnat!!?? haha.. Stor puss på er alla!!

Bra på datas!!!

Publicerad 2011-07-07 11:30:48 i Allmänt,






Blir galen på min dåliga data kunskap!!!

Har försökt spara bilderna från telefon på datorn och försökt vinkla dom rätt håll men hur jag än kämpar så går det baske mej inte!! Gahh!!

Hade en kanon trevlig kväll igår!! Tusen tack till Linnea och erik samt Martin och bubben!! God mat på Allstar och härligt mys på Orup.. Hade iof kunnat få vara mer drag och en längre kväll men jag är super nöjd! =)

Den sämre och suddiga bilden tog bubben igår.. ja tyckte ja var tok het då jag ställde mej i "foto-posén" men danne kunde inte sluta skratta!! Hahahaha..  så går de när man ska leka snygg!!

Bad med bästa Mallan igår!! På Nydala.. jag bara gick och gick .. trodde aldrig ja skulle komma fram! =P
Men de va super mysigt!!
Är dock drabbad av allergier av något slag.. kliar i sinne i ögonen och näsan rinner.. vill hem å ta min allei medicin nuuuu!!
Hoppade en badstrand med mallan nyss bara för att ögonen tar död på mej!! gah!

Imorn är det fredag och vi taggar för att ta oss lite öl och bara mysa med härligt folk!!
Sen på måndag är det jobb igen.. känns heelt okej! =)

Hoppas alla har en lika bra sommar som jag!! =)

wine and dine.. (wine, då menara ja inte vin utan gnäll..hehe)

Publicerad 2011-07-05 10:31:52 i Allmänt,

Aj aj mina fötter!!

Jag är hemsk!! Igår kväll tog vi en lång promme till Nydala för lite minigolf! Jätte mysigt och roligt var det! men jag hade nya mesiga tygskor och dom gav mina fötter sådan värk!! Frös, var trött, hade ont i fötterna å gnällde hela vägen hem.. En riktigt jobbig tjej!!

Daniel frös också och hade ont i fötterna.. men gnällde han?! Nope

Å när vi kommer hem och tar av oss skorna så e bara mina fötter lite röda, daniel däremot har blåsor lite här och var.. Stackarn!!

Ska försöka lägga gnället på sidan.. Men bara för att man tycker synd om sig själv så utesluter inte det att de faktiskt kan vara synd om en!
Även om det är ett i-landsproblem så e de ju ändå mitt problem..;)



Kunde inte vrida bilden.. Bubben var jätte duktig på minigolfen!! Han vann bara med 5 slag!! Vilket var mitt mål! att inte förlora med mer än 5!! Så jag är jätte nöjd!

Sen hade vi ju det tok romantiskt förra måndagen nere i parken i Umeå.. Picknick nere i parken..



Min bubbe kan då ta hand om mej!! =)

När nu ska jag se lite tv och invänta mallans telefonsamtal!! Hoppas vi kan ses idag!!
Imorn blire götta med middag och trevligt sällskap av Linnea och Erik sen min favvo ORUP!!! =)

Min andra och sista sem vecka är himla fin redan! har inga problem med att börja om och jobba nästa vecka!!

70års fest nästa lördag!! =P=P=P

Im a good wife!

Publicerad 2011-07-04 11:54:27 i Allmänt,

Jag borde iaf bli nominerad till årets flickvän efter dagens prestationer!!
Har städat varje liten vrå hos daniel.. det är skrubbat å dammtorkat å dammsugat!!
Plus att jag håller på och kör 711 maskiner med tvätt åt min kärlek!!
Sen antar jag att det blir köttfärssås å spaggetti som e klart då mannen kommer hem!

Im a good wife!!

Dock så hade jag det lite sämre med bilder på bloggen.. Tar så sällan kort med kameran.. Tror jag känner mej uppgiven.. Har tagit sjukt mycket kort.. 1/3 del av dom finns på mallans dator i Umeå och dom 2/3 delarna hade ja på en dator vars ägare bara var tvungen och ta bort alla innan jag kunde få dom..

Väntar tills jag köper egen dator.. å då jävlar blir det kort!!

Inväntar för övrigt Marri å BQs kort sen stadsfesten från i onsdags.. tror dock inte man var på sitt snaggaste! Liqu tog nått kort i torsdag.. Jag måste ha sett för jävlig ut!! Lina "tomaten" Wikström!!! =P

Vädret var inte på topp idag men de känns faktiskt skönt.. bränt mej för många dagar nu!!
Sen om ja har tur kanske ja får mysa med mallan imorn..



Älskar sommaren!!! Å den ser nog ut att bli lika grym som förra!!!
Dock i brunt hår ist! ;)



Jag är lycklig!!

Publicerad 2011-07-03 18:16:07 i Allmänt,

va hände med bloggandet?!?? jo just ja.. SEMESTER!! Ska snart inleda min andra å sista vecka.. Har en i Agusti också!! Ja vad har hänt sen sist.. Underbara midsommar spenderades i Aspö utanför Enköping å resten av helgen var i Falun på läkarvägen.. Hur mkt underbart har hänt sen dess.. träffat underbara människor å nytt spännande folk.. Äldkar Falun ännu mer.. Varit på stränder med pillan å Liqu, festat hos Liqu å gjort stadsfesten.. Torsdag bjöd Liqu på härlig gest.. å ja va bränd som en tomat efter falkan.. fick hänga med härliga fermen.. Han har fortfarande "styjkan" hahaha.. Sen sommar stugan med kära pappa och daniel!! <3<3<3 Här finns ingenting å klaga på.. för jag är lycklig.. jag är lyckli!! Jag är lycklig fredag lördag söndag.. ja jag är lyyyycklig! Å nu sitter ja i en taxi till Umeå!! (tack Jonas!) Å ska bo i umeå nu en vecka!! Onsdag dka jag se Orup!! Som jag längtar!!!! <3<3<3 Sen leka sambo är ju guld värt!!! Näe nu ska jag njuta av färden.. Puss på er!

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela