tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Bättre förr! ;)

Publicerad 2008-08-27 15:42:47 i Allmänt,

Då har man blivit en i mängden då..
Gick in på Banken idag och var en dosa rikare på vägen ut. Känns väl rätt okej men ja..
Samtidigt så känns det som om man gett allt för mycket vika till det "nya mer datastyrda samhälle" å jag vet som inte om jag är helt bekväm med det, men låt gå för nu.. ;)

Stan med Laizz å massa ärenden gjorda.. Men mitt pass-foto??!! Oj oj.. trots scarf och coola örhängen så tror jag ändå det blev riktigt massi.. Make-up store och attityd nästa säger jag då bara!!

Känns bättre idag, dock lika ont i skallen och det är en magkänsla som bringar oro.. vet inte vad det är bara, men jag ska lyssna ifall den försöker säga nånting..

Movie igår med Pelle och smeden, blev typ inge sko-tvätt..

Fick världens gulligaste mess från en av världens gulligaste tjejer igår kväll, det värmde så jätte mycket och som sagt.. Vad ska man säga i ett sånt läge.
Mest att visa att det finns nån där tror jag är bland det bästa man kan göra! så super tack Jossan! Pussen e din! ;)

Ja.. vi har ju ett jätte stort problem om vi inte ör överrens om vars gränsen går!
Men du är inte i god nåd hos mej just nu..

Å nyström som messa idag, de va inte illa.. vad hände med middan vi fyra skulle ta?! haha..

Hej-Då fest Hos laizz fredag.. önskar så att de kunde ha varit lördag ju.. men jag kommer! förresten kom alla som vill!! Haha!!
puss puss

The Angles can wair for a moment...

Publicerad 2008-08-26 20:29:23 i Allmänt,

Jag är helt imponerad över hur hängiven du är. Tål typ inte alla don där hockey sidorna och framför allt inte Xpert elven eller va fan de heter. Tänk om du kunde visa ett sånt angagemang när det kom till disken eller varför inte städningen?


Det är helt sanslöst! ;)


Pormaskar, de är sånt som man klämmer när man har alldeles för mycket ledig tid, eller då man helt plötsligt befinner sig framför en stor spegel med tok-bra ljus.

Aj aj!!

Det gjorde sådär riktigt jävla ont igår..  Skulle jobba kväll igår och medans jag går till jobbet ringer babysiss. Hon säger att SSK tycker vi borde komma till Morfar för han var riktigt svårt sjuk. Jag hade jätte tur i oturen. En söt liten Emma skyndade sig till jobbet så jag kunde sitta hos min morfar med min familj. Hon kom omkring 16:38, Min morfar somnade in 16:45 och jag var där. Nästa hela familjen var där.
Kunde inte ha blivit ett finare avslut. Han kände nog allas närvaro och om jag känner min morfar rätt så i ett piggare tillstånd hade han sagt; Vad är det för jävla liv Sonja?!!

=) Thats my grandpa!


Såg en låt på MTV idag.. kanske inte världens mest passande låt men en Refräng som lätt kan beskriva hur jag tänkte igår när jag fortfarande hade en Morfar..

"Stay With Me Don't Fall Asleep To Soon The Angels Can Wait For A Moment ..." 
    (Ironic -stay whit me)

Sen kom du.. plockade så gott som upp mej från golvet, kramade mej så hårt och höll om mej hela natten... Utan dej BabyLove vet jag inte vad jag hade gjort.. Det finns så mycket jag vill säga dej men du vet.. Som vanligt låter jag en låt föra min talan..

http://www.youtube.com/watch?v=nCHdTadhyQc&feature=related

Du är det Bästa jag vet BabyLove.. det är du och ingen annan!
Men jag börjar bli en aning less på ditt  "men baby jag har ju gjort illa mej i knäet" mjölkande.. Hädanefter får du hämta din egen mat och allt annat du vill ha fast du e för lat för å hämta det själv! ;)

Har en massa saker jag måste göra imorn så det blir Schtaan med Laizz.. vill va med dej så mycket jag bara kan!

Ikväll.. ja då blire å tvätta skor!

Nu är det bra!

Publicerad 2008-08-24 12:29:55 i Allmänt,

Kan sitta här och lägga upp hur många låtar som helst.. Massa klockrena lyrics men vet du..
Jag är bara riktigt jävla förbannad

What i girl want´s...

Publicerad 2008-08-22 11:54:02 i Allmänt,

Jag vet verkligen inte vad det blir ikväll. Har ingen aning om vad jag vill göra. Kan stanna hemma, äta på matfestivalen och krypa ner i sängen till en bra film. Jag kan fara på fest till, ja praktiskt taget min stuga. Jag kan hänga på matfestivalen med underbara Laizz plus Ove och alla andra "smeknamn" hon nu hänger med.. hehe! Kanske kan mysa med den lovely: iga Mallan och jag kan fara till Bure och bara umgås med familjen. Ja. Det finns rätt mycket saker som jag skulle kunna tillbringa med sköna fredag med. Men jag kan som bara inte bestämma mig för vad det är jag vill göra.


Hade för övrigt jätte trevligt igår kväll. Skön promme med Mallan till stan och äta gott. Min mat smakade dock inte lika gott som den hade kunnat bara de inte var så att ja satt och såg på malin när hon åt efter de att hon praktiskt taget blivit rånad! Nej till det mattältet säger jag då bara! sen gick vi hem till mej och jag fick diska i vanlig ordning medan malin låg i sängen. Sen dök Den sköna liraren jesse görbi som ett ess i rockärmen. Du är så himla söt du jesse-BOY!

Men någonting inte allt för ansträngande vore väl att föredra. Somna rätt sent igår och när man väl somnat blir man väckt av ett telefon samtal 03:47. Vet inte om jag ska kalla det "på natten" när det likaväl känns som om det vore på morgonen... ;)

Nog för att jag var trött med jag blev så glad!! Så glad så.. Kanske inte förstod mer än hälften av vad du sa eftersom ja va yrvaken och så men det jag hörde.... Typ det finaste jag hört!
 

Ja du Pär Wiklund, vad ska man säga?

Jag kanske är den lyckligaste tjejen i hela världen! Tanken på dej och hjärtat bara "ding" ding" ding".

Det är max på dirren babylove helt enkelt! 

Your my SuperHero iaf!

Du avslöjar dej själv ju.. ;)

Publicerad 2008-08-21 11:56:10 i Allmänt,

Verkar inte spela roll om man skulle nämn någon med namn eller inte. Du tycker inte att din kommentar var tillräckligt avslöjande, Laizz?! Haha du är åter igen den sötaste!

Glömde ju bort att skriva om vilken grymt mysig kväll jag hade med lilla Laizz här om dagen. En sväng på stan, Solbacken och sen hemmakväll. Filmen var rätt bra, blev kär som aldrig förr. I killen vi trodde va Wentworth Miller.



Men de var ju inte han, fast den här killen var nästan lika snygg och hade ett par grymt sköna moves. Tror filmen hette "step it up" och var väl som en ganska billig kopia av alla andra dansfilmer. Rik tjej behöver danspartner och möter fattig kille som verkligen kan dansa. Hmmm jag undrar, kommer det att bli kärlek, hmm..? Haha.. Men jag var nöjd, älskar såna där billiga kärleksfilmer. Det är min grej helt enkelt!

Har som inte riktigt kommit över det där med att vi skulle ha flörtat med varandra?! Jag är skämtsam, skojfrisk och har ibland glimten i ögat men att det skulle ha varit någonting på gång eller mellan oss?! Jag blir typ sinnes. Kom över dig själv bara!!!

Det blev ju inte bara film, vi mös ju på rätt bra där ett tag. Sen blev det kort och Jatzy. Du måste ju vara den svåraste människan att spela spel med, få reglar du hitta på kanske?! Haha.

Du är alltid så go att bara få rå om. Kommer att sakna våra mysiga stunder i soffan med våra ljudlösa fisar, de är som vår grej! Eller mer din grej, ja har inga problem med att höras! Haha!


Mys med Mallan ikväll, längtar riktigt mycket för de var ett tag sen nu. Ska bli skönt med en promenad till stan och äta gott på Matfestivalen och bara få rå om varandra. Det gör min dag mycket lättare iaf!  


Idag var en bra dag för morfar och det kändes jätte skönt. Han satt där så söt, så dagens puss går givetvis till dig!


Låter säkert roligt när jag säger det men idag.. idag är jag så KÄR!

Mitt lilla hjärtegull kom igår kväll, haltandes. Jag såg ett skadat rådjur framför mig. Ville bara hålla om, passa upp och pussa!

Nu tar du det lugnt så du blir bättre!

Älskar dig knutten och tack för en toppen mys stund igår kväll!


Men jag antar att du har inge minne av vad du gjorde inatt?


Puss puss!

I have a friend..

Publicerad 2008-08-20 15:57:25 i Allmänt,

Jag har en kompis. Skriver inte namnet på denne kompis men som sagt, jag har en kompis och denne kompis är mycket speciell.

Inte nog med att "hon" får sin del av kakan när det kommer till å ligga, hon lyckas även få tag i killar som aldrig verkar ha något namn och dom som hon kan namnge har bara en bokstav eller smeknamn som "dunderklumpen" eller "krutkillen". Hon tål att beundras! Samma underbara kompis sms: ade häromdagen med en annan kompis som skulle på en begravning. Hon var lite osäker på vad hon skulle skriva men var på väg att skriva "lycka till"! Lyckligtvis hann jag stoppa henne å gav hon rådet att skriva "jag beklagar sorgen än en gång". Lycka till?! Haha som om hon skulle på en date eller jobb intervju eller någonting. Ja, hon är allt bra rolig min kompis men så är hon ju min kompis.

Älskar hela knasiga du fast du inte lyckas få "dem att låta" längre..!


Var nog uppe till över 3 i natt. Kunde inte lyckas somna om. Jag hade så mycket känslor och tankar i huvudet så jag skrev ner dem i ett brev till dig. Det blev över tre blad, jag har inga problem med att skriva bara stava. ;)

Men jag tror nog inte att jag tänker ge det till dig. Du skulle nog aldrig förstå. Sen är det svårt att skriva och förklara på ett bra sätt om hur man mår. Ännu svårare att kunna låta annat än elak när man försöker tala om för någon att det är någonting som känns fel.

Men jag antar att det var nog givande för mig att bara få skriva ner allt och rensa mina tankar.


"det är svårt att prata med väggen för han säger inte så mycket tillbaka.."


Mat festivalen är tillbaka i stan. Antar att man inte kommer att laga så mycket mat den här veckan heller. Men jag råder er alla att ta med er legitimation! Glömmer aldrig för två år sen när jag var där med Nina, David och Jolpa. Det var smockat i baren å David skulle köpa öl så jag bad han köpa en Cola åt mig. När han fått drickat gick jag fram till baren, log gott och tog min Cola. Då bad bartendern om MIN legitimation. Jag var det argaste som gick, jag hade ju inte köpt någon öl. Men han misstänkte att jag skulle försöka tjuvsmaka av Davids öl.


Det var inte en nöjd Lina som slängde upp legget där inte. Tål inte idioter, dock finns de gott om dem!


Stort "morr" kanske!


Längtar jätte mycket efter familjen just nu, låg i sängen och pratade med Sara i över en timme och när jag la på saknade jag verkligen att bo i Bure. Det var så mycket bättre då..


Hoppas verkligen det inte är någonting allvarligt med ditt knä hjärtat, hoppas verkligen det!

Är det någonting du behöver hjälp med så vet du att jag finns där! Alltid babylove.      

Nu vet jag..

Publicerad 2008-08-18 13:00:44 i Allmänt,

Det kommer alltid att finnas en låt som är min låt just nu.. Pär frågade härom dagen vilken låt de var som gällde och jag frös till.. Kunde inte komma på någon låt som jag brann lite extra för. Bara en massa låtar som passade olika tillfällen. Men ingen som gjorde det där lilla extra just nu.

Idag vet jag..

http://www.youtube.com/watch?v=HhZ5-L9znt8

there, i said it!

Publicerad 2008-08-17 11:39:48 i Allmänt,

Alltid jätte gulligt med kommentarer men jag kan inte ta åt mig någon ära. Jag snor nämligen alla bilder jag lägger upp vare sig de är söta eller inte. men det är jätte gulligt att få trevliga kommentare, så tack! ;)

Snart jobbat klart min helg och det känns sjukt skönt! Har även påbörjat nedräkningen till Dubai. Funderar starkt på att ta upp min tid på gymmet igen. Vore ju inte helt fel att lyckas få en och annan oljeshejks olja att börja pumpa. Det ska verkligen bli så skönt med värme, riktigt trevligt sällskap och slappa dagar. Vill rå om min babylove så mycket jag bara kan. Men det är ju ett tag kvar men jag känner tagget.!!!


Jag måste bara understryka det här med att det inte alltid handlar om vad men säger utan "hur" man säger det. Du kan sälja en påse hästskit till mig bara du lindar in det fint, blinkar med ögonen och ber snällt liksom. Less på att höra "de var inte så jag menade" eller "du missuppfattade ju allt". Ja, men säg det på rätt sätt då! Tänk alltid på, hur vill jag bli bemött? För vi är inte ett dugg bättre än aporna och "monke see, monke Do!"


Men det har varit synd om mig i helgen. Har verkligen haft otur att jag jobbar helg. På fredag slog herr nyström en signal och frågade om jag var sugen på edda. Har typ varit rå peppad på Edda sen de gjorde om. Fråga mig inte varför de har bara varit så, men ja skulle börja jobba halv 4 så de sket sig. Sen ficka ett mess från söta Mallan som frågade om jag ville med och äta kinamat men eftersom att jag redan då var på jobbet så sket sig de som ännu mer. Men jag fick dock en rätt mysig fredagskväll, satte på lådan, bädda ner mig i sängen å korka upp en lättöl. Mums! fest igår hos kauppi som jag också missade men de va inte de som gjorde mej mest ledsen, utan de va kräftskivan dom hade före som får min strupe att torka ihop. För det är så mycket Mums!


Sov väldigt lite den natten, jag hoppas bara du kan inse att alla kan vara för fulla och utan att mordhota eller "go banans" så kan vara riktigt jävla jobbig och vad som då gör en sådan situation en aningens lättare är att man har humöret i behåll och är väldigt förstående, givetvis snäll.

Men jag tycker inte att det gör så mycket för vänner och nära ska finnas där när man som mest behöver dem, å måste jag ligga vaken ända till halv 5 fast jag ska jobba halv 8 so be it liksom. Det är vad vänner gör helt enkelt! Allt jag begär är att få tillbaka lika mycket som jag ger. Är det så mycket begärt?


Fick även inatt ett otroligt gulligt men ledsamt telefon samtal, från någon som hade lite resfeber kan man säga..


jag kommer att saknade dig jääääätte mycket (snyft)!! Förstår du har mycket jag kommer att sakna, allt! Typ som att gå till ICA och köpa snus! haha.. du var den sötaste!!


Min söta lilla Lisa, det är inte alltid att åka bort som är det roliga. Att få hinna längta hem och uppskatta det man har det är de som ibland är det riktiga resemålet. Å jag ska längta efter dig varje dag!


En stammande Norska?! Det måste väl ska låta massvis med LOL!? Blev så glad att jag blev blöt i ögat!


5 timmar kvar sen ledig till på onsdag, så ibland är livet allt bra gott ibland! ;)

     

smack liksom..

Publicerad 2008-08-13 11:57:14 i Allmänt,

If beuty is in the inside sombody need´s to flip your ugly ass inside out..!

Sen går hela publiken loss.. Jerry! jerry! jerry! Jerry!

Kanske världens sjukaste program men dock klockrena kommentarer!

Gokart ikväll? Ja vet inte, men jag vet att om det blir kommer jag nog att roa mina vänner flitigt..

Lisa e hemma..! ;)


"and if i cant right about the bad stuff i wont right about the good.."

grattis igen Jossan! Bara 1år kvar nu.. ;)

Im gonna miss you girl...

Publicerad 2008-08-07 14:55:10 i Allmänt,

Jag kan som inte låta bli att gråta.. Inte sönderböla men lite blöt i ögat blir jag givetvis..
Jag kommer att sakna dej mer än nått annat i hela denna värld.. vem ska jag ringa efter en massi kväll och få kommentaren "hur tänkte du dåww??!"
Jag är grymt stolt.. stolt i sinne för att du fick jobbet för du är så mycket menat för större saker här i världen men jag kan inte låta bli att bli lite Michael Bolton när jag ställer frågan "how am I supposed to live without you?"

You know me och jag kan använda alla ord i världen men jag har lärt mej att ju mindre man säger ju mer ens ord betyder men jag är ju Lina och de vore ju bara inte Lina om hon inte hade en låt till dej.. Hittade en låt som bara skrek "passande" och trots att jag älskar dej mer än livet själv så är jag inte kär i dej fast låten kan antyda de.. ;)
Så varchhegoo Laizz från mej till dej;

http://www.youtube.com/watch?v=AKmFN-zOLvk

Sen i övrigt, har inte så storslagna planer när truckerKeps kommer hem antar jag att det blir en wild night out whit the girls i Umeå sen är jag väldigt sugen på att hälsa på jessica men jag vet jag måste spara pengar.. Å varje gång jag säger det får man alltid tröstande ord om att de inte alls e så dyrt å flyga men det är inte den kostnaden jag oroar mej över ju.. Det är ju alla affärer som kommer att bli min personliga konkurs..! ;)
Å ihelgen har jag inte riktigt bestämt var ja vill vara.. köpt super nice:a kläder, fixat ny frilla och frisyr.. klart jag måste ut och provköra å träskkampen börjar faktiskt låta mer å mer ball.. who knows!?

Nej nu måste jag hem och duscha.. blir dejt med J-fresh och en liten promme, är även sugen på lite suntan.. förberedelserna inför helgen har då minsann börjat!

watch out..! ;)

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela