tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Haha Hela vägen till Himlen!!

Publicerad 2011-10-31 18:57:16 i Allmänt,

Dumma Josefin!! Självklart skulle du ha varit med på bild.. Du va ASsnygg i Lörags ju!! För tillfället så har jag en massa fjärillar i magen.. Ni vet sådär som när man är kär!! :-) Kär kanske inte är rätt ord men fylld av kärlek skulle nog passa bättre! Imorn blir det en sväng på stan med hällfjäll, sen hit för att uppdatera (för shit va grejer har hänt!!) sen avslutar vi med midda å lite hockey på Allstars.. Festar folk på tisdagar i skell?!? Nån öl lär väl ska ner imorn..;-) Guuud jag vill ha tisdag idag!! Å när jag blir så hel i hjärtat av att få träffa Hällfjäll så gör de lite ont i mej.. Jag önskar verkligen att du hade haft chansen att få träffa henne.. Du skulle ha älskat henne lika mycket som jag gör!! Men.. Har en massa planerat framöver och det känns great!! Stockholm resan känns galen!! Å Lördagen va ju super!! Alla underbara va ju ute!! Ballaste va ju då jag träffade Thomas som fyllde i luckor sen brudfesten.. Vi var tydligen förlovade, bodde i en herrgård i Kåge och han va underläkare.. Haha.. Dog av skratt!! Om vi ändå ska ljuga (och låta trovärdiga) så varför inte?!?? Haha.. Fattigt liv vi hade!! :-) Näe nu måste ja storstäda för fin främmen.. Hoppas alla har det lika gott!! <3<3<3

svin nöjd är ordet!!

Publicerad 2011-10-30 01:52:04 i Allmänt,

Svin nöjd med denna lördag!! :-) kanske va därför jag drog hem vid 01:10.. Man ska sluta då man ligger på topp.. Å jag är asnöjd med allt idag.. Livet är allt bra götta!! :-)

Varför säger alla det??!!?

Publicerad 2011-10-27 22:53:03 i Allmänt,

Haha.. Pratade nyss med min storasyster i telefon... Berättade att jag bokat å köpt biljetter till stockholm å vad säger min syster?!!? "-ja men gå inte å bli kär i nån nu!! Du gör alltid så när du åker bort!!" Å hon är absolut inte den enda som sagt så.. Varför säger alla de?!?! Ja, den frågan kan jag nog besvara bäst själv!! När jag å syster bodde på hotell i Pite träffade jag ju Dimme, när jag for till Sälen föll jag pladask för "censur" från Torsby, när jag hälsade på kusinerna i Gbg träffade jag Billy som bodde i USA, när jag va på brännbollsyran för första gången mötte jag söta "Corona" på just corona, nör jag åkte ner till Umeå för att parta med Jimpan träffade jag Daniel.. Inser nu att distans har verkligen varit min grej!! Heeelt sjukt! Plus att då jag var tillsammans med Pär och Lars så flyttade dom till umeå för å plugga.. Återigen distansförhållanden.. Å de skulle inte förvåna mej om jag glömt bort nån kille nu.. Som moster sa så har vi Wikströmare en förmåga att älska dom mer än vad dom älskar oss.. Men samtidigt så har vi nog också haft många relationer.. Omöjligt minnas alla..;-) Otroligt att jag aldrig sett det så klart som nu!! Absurt, skumt å så mycket INTE jag.. Men bevisen talar sitt tydliga spår.. Kan inte säga vad som händer i stockholm men en sak kan jag lova, jag ska göra mitt yttersta för att aldrig mer skaffa ett förhållande på distans!!! Fast de roliga e ju att jag tror inte alla breakups berott på distansen.. Men för att självförtroendet ska va på topp så kan vi väl låtsas att de bara berodde på de..;-) Imorn blir det Idol å mys.. Sen väntas en härlig midda på lördag!! Känns great!!!

Smått nervös för imorn..

Publicerad 2011-10-26 15:48:52 i Allmänt,

Tänk om de inte alls blir som på bilden?!

Jag har alltid varit en jobbig person att klippa för att jag alltid haft med mej en bild.. Vad frisörer oftast säger e ju "de e inte säkert att det blir som på bilden, du har ju ett annat typ av hår osv.."
Men de värsta va ju då jag hade med mej en bild och fick den kommentaren..
Det va ju en bild på mej! Stupid! =P

Så imorn har jag med mej denna bild!



Visst va ja lite "gosigare" om kinderna här?! Fast jag tycker inte jag va fet, men lite mer mulligull..;)
Bilden är typ 5-6år gammal tror jag..
Tror de kommer att bli grymt bra ändå! Har ju Elin som jag troget haft dom senaste åren.. Nu ska Lina bli fin!

Å i övrigt så flyter det på bra nu! Jag känner mig på topp på jobbet å alla runt i kring är sååå goa..

Brinner för stockholm just nu!!

Åsså för Erik Hassle! Hurtful och dont bring flower efter im dead är två låtar jag måste rekomendera just nu..

Pumpet i låten är råhärligt!!

I'm under pressure, be-gi-gi-ginning to overdrive. I'm a loose canon mmh, I will not make it out alive.
See I'm wrapped around your finger, I'm digging in the dirt. I'm so deep into this shit I can taste the earth. 'Cause you're running me in circles, I'm running out of breath, but you ain't gonna stop 'til there's nothing left.
Don't bring flowers after I'm dead. Don't bring flowers after I'm dead. Save your givings for the living instead. Don't bring flowers after I'm dead.


-hej det är Lina.. från NORRLAND!!! :-)

Publicerad 2011-10-25 18:57:54 i Allmänt,

Haha.. Till en början så tror ja Jessica undrade "vem fan e de här"?!? Haha men sen klickade det! :-) Ååå så goa tjejer alltså!! Blev så sjukt glad och taggad!! Blir stockholm den 25:e November!! Då passar det med en ny frisyr och en ny attityd!! Tänker på boken "How Stella got her groove back"!!! Im back!! :-) Är på tok för taggad!! Å ska göra allt jag kan för att inte packa ännu.. Får väl se hur det blir med det!! Ska iaf ligga kvar i soffan nu för annars vet jag att jag kommer riva ut allt ur garderoben, prova kläder, slänga ut kläder på golvet å *PANG*så har jag packat!! Herregud, har inte ens boka flygbiljetter än! :-) Men men.. Nu börjar vinden vända, å misstagen ska vi försöka lära oss av.. Puss på er!

Du är fantastisk!!

Publicerad 2011-10-25 16:40:53 i Allmänt,

Haft det underbart på edda med Fanny å Moppar! :-) Eddahallen var ju värsta mötesplatsen! Sen fortsatte ja bränna lite fett å tog en underbar promme med liqu! Solen värmde gott i kropp å själ! Nu dags för lite städ å tv mys.. Spontan bokade klippning nu i veckan.. Typiskt Lina, tror ja ska göra samma frisyr som jag hade för några år sen.. Gillar jag något så kör jag på det flera ggr om.. Vet att jag har ohyggligt många vita reebook å vita tygskor.. Haha.. Är väl lite tråkig på de sättet..:-)

Vi är så kära å lyckliga!!

Publicerad 2011-10-25 00:23:12 i Allmänt,

Problemet är bara att han vet inte om det än..;-) Haft en jätte mysig dag med lunch på stan me Marri å Liqu.. Liqu put some new shoes on!! Mycket stiligt snuttan!! Powenap på eftermiddan.. Måste sluta med dessa drömmar alltså!! Vågade knappt se Marri i ögonen efteråt..Haha!! Sen en speciel film å pang så va klockan 23:30.. Vi kan verkligen trolla bort tiden! :-) Imorn blir det en tidigt morgon för jag ska på Edda med pappsen å Fanny!! Kommer att bli galet! :-)

Nämen finaste moster!!

Publicerad 2011-10-23 13:32:46 i Allmänt,

Läste nyss min mosters kommentar på förra blogg inlägget.. Å tro inte att jag slutade gråta i första taget!! Så fint och varmt skrivet!! Ska inte ens försöka toppa det.. Så jag skriver bara varmt tack!! Vi Wikströms är hårdhudade å väldigt nära varandra oavsett mil.. Fick en grymt bra boost nu!! Å jo, mitt 2011 är inget jämnfört med ditt 2008.. Du e grym moster Marie!! Känner så lyckligt lottad över min familj och mina vänner.. Som stöttat å alltid funnits där!! När jag blir lycklig igen så ska jag bjuda alla på smörgåstårta!! Haha.. På måndag lunchas de med Marri å på tisdag badas de på edda med Fanny!! Typiskt att man börjat om å äta just innan man ska på badhuset.. Var så smal innan.!! :-) Men kan man äta så betyder de att man mår bättre.. Usch! Depp blogg!! Jag gillar inte att va en tråkig bloggerska! Särskilt då ja själv tycker att ja e för jävla rolig!! ;-) Jobbhelgen har gått super bra, finns bara en sak jag saknat å tänkt på under helgen å de e ju härligaste Lars å Ingalill!! Hoppas de vart en fin Norrlandshelg! :-) Näe om man skulle ta å sova lite grann.. Ja du Marri på jobbet vill jag nog mest vara.. Där finns de så många andra att tänka på.. Då hinner man glömma bort sig själv för en stund.. Å jossan jag älskar dej i massor!! Näe nu ser vi ljuset i tunneln... Lite grann iaf.. Tack alla underbara för att ni e ni!! :-)

säger det bara rätt ut..

Publicerad 2011-10-21 14:44:16 i Allmänt,

Svårbloggat på mobilen!! Haft två fina dagar med familjen.. I bure fick man träffa sötaste Elvira å se elin å manges fina hus.. Har problem å lägga upp bilder.. Sen fick jag det sjukaste samtalet på länge.. De måste vara ett skämt!! Å de va inte direkt jätte kul å behöva ringa två personer å koka.. Fast innerst inne så vet man att dom aldrig skulle.. Men samtidigt så finns de stunder då man "you think you know someone".. Mannen där uppe är inte god mot mej just nu.. Men å andra sidan så kanske jag gör bort så mycket nu så att jag rent av hamnar på plus på karma kontot.. Sen världens överraskning igår.. Mamma skulle komma.. Å som överraskning hoppa Sara på vid en annan bussplats.. Tårarna hade inget slut.. De bara rann.. Så vi avnjöt kinamat å såg "livet är en schlager".. Mina vänner och min familj är de bästa som finns.. Tack för allting!! Allt!! Men hur jag än tänker och vad jag än gör så har jag gått och blivit depprimerad.. Inget känns roligt eller kul.. Kan inte beskriva hur de känns eller vad de beror på.. Mycket jobbiga saker har hänt men de e liksom inte de heller.. Bara tid kan läka de här men lika bra att säga det rätt ut.. Jag är ledsen större delen av dagen å gråter av ingen annledning.. Va hände med roliga Lina som va så glad och uppåt?!? Jag har verkligen tappat bort mej själv.. Funderat på att ringa polisen å anmäla en försvunnen person för det har minst sagt gått över 24timmar sen jag såg henne.. Lite rolig e jag fortfarande trots allt.. Så helt försvunnen kan jag inte vara iof..;-)

Under en sten...

Publicerad 2011-10-20 13:39:10 i Allmänt,

My Heart is aching


I am drowning in tears


How do I beary this memories?


 


All I want is to be Free from my Suffer


I am so Lost - Where can I hide?


Not behind "a smile" anymore cause that's my descay for sorrow


 


I dont't know what to think anymore


My Life is like an hurricane


 


I am so Lost - Where can I hide?




jag känner mej väldigt gammal idag..

Publicerad 2011-10-17 10:54:59 i Allmänt,

Va mycket kan hända på så kort tid.. På några timmar har man förvandlats till en gammal tant.. Grannen ovanför va tvungen pumpa musik vid 01:06 igår.. De skrattades å hoppades å gjorde allt för att hålla mej vaken.. Lyckades somna vid 2 men vaknade 4 å hade svårt för å somna om.. Nu tidigt på morgonen så var det grannen under mej som spred lite kärlek.. Dom har hållit på å renovera dom senaste veckorna.. Bli klar nån gång så man kan få sovmorgon nån jävla gång!! :-) Men vädret ser iaf jätte fint ut så jag tror vi tar en promme till jobbet idag.. Rensa ut alla tankar man har å börja styra upp lite!! Pussen går till Bella bell som bara är för tok för snäll!!

Riggade dubbeldate ifall ja skulle bli obekväm..:-)

Publicerad 2011-10-16 20:52:43 i Allmänt,

Jag har bra minne.. Är inte bara rolig å va med! :-) Men det är inte alltid så roligt att minnas allt.. Tidigare idag kom jag ihåg vad jag gjorde denna dag för exakt ett år sen.. Det dracks lite öl å vin.. Gjorde hemmagjord pizza för första gången, såg alla avsnitt av Elvis i glada Hudik å jag fick nästan dej att gråta för allt vi satt å pratade om.. De va iaf så de stod i sms som du skickade samma natt.. Va uppe till 2-3 på natten å vi pratade om allt och inget.. Det var typ den bästa daten jag nånsin haft. Tänker på den helgen varje gång jag cyklar förbi parken vid Erikslid.. Å jag blir både glad och ledsen.. De gjorde mej mest ledsen idag.. Men då har de kommit så många härliga sms å samtal som gör det ytterst svårt att vara ledsen.. Har världens bästa familj och goda vänner.. Sitter här i soffan å blir alldeles varm i hjärtat.. Vad har jag gjort för att förtjänat så fina vänner?!? Helt underbart fina vänner!! Så varför bli ledsen över att tänka på va som hände för ett år sen?! Om den personen för ett år sen inte bryr sig så hårt så varför skulle jag?! Det finns ju faktiskt 17st på station som vill....;-)

Girls run the world!!

Publicerad 2011-10-15 13:30:28 i Allmänt,

Jag var ju faktiskt i Turkiet i slutet av sommarn..=)
Men den grymmaste bilden hade inte jag på mitt minneskort dock..



Anna hatar convers till långklänning!! Haha.. Så heres to you babysister!! =)



Vädret var toppen!! Ölen var billig och de enda jag önskar är att vi hade fått ha bra magar.. Annars så va det en fin resa!


Oj va jag önskar att jag var där nu!! Fryser i sinne här i kalla Sverige och så sjuk bakis som jag e just nu så hade nog värmen dämpat fallet!!

Minns mängd från igår.. haha.. Förlåt helmer för skorna!! men jag återställde dom iaf.. haha.. hur sjukt som helst!!
Tack så mycket för igår fina underbara människor för igår!!
Girls run the world!!!

Givetvis!!

Publicerad 2011-10-13 23:17:26 i Allmänt,

Är totalt aptrött men har inte lagt mej förrän nu... Allt som skulle göras skulle göras idag..:-) Tack sötaste Liqu för igår!! Black Swan rekommenderas dock inte.. Goood film!! Å givetvis hade jag lesbiska drömmar.. Vilket inte va helt fel men..haha.. Sjuk/skum film helt enkelt..! Imorn blir de lunch med bästa mamsen å storasyster.. Sen ska jag hem å städa lite mer..!! Världens bäst brudar ska nämligen komma!! Gott dricka, gott sällskap å ett gott skratt!! Orkar inte skriva något mer just nu.. Givetvis är jag taggad till tänderna.. Kommer bli en asgrym kväll! Va tror du själv liksom!?! :-)

Stacie Orrico...

Publicerad 2011-10-11 22:49:30 i Allmänt,

"Theres gotta be more to life than chasing down every temporary high to satisfy me.. Cause the more that im trippin out thinking there must be more to life. Well its life, but im sure theres gotta be more. Im wanting more..."

Ladies night hemma..

Publicerad 2011-10-10 15:48:24 i Allmänt,



Det vankas damer damer damer...!!!
Ska slänga iväg ett massmess sen men planen är att blir vi under 10pers så stökar vi ner hos Marri..
Blir vi mer än 10pers blir det jag som får städa på lördagmorgon..;)

Nog för att mina tjejer är bäst i världen, det även grymt skönt att ha en brudfest.. Spiller man så torkar man upp efter sig å när man använt burken eller glaset klar ställer man bort efter sig.. Det är så mycket enklare med damer!!!

Är djuriskt trött.. Va uppe till 1 inatt och lördagsnatten var inte lång.. Så vi ber till Gud att han gör mej lite trött ikväll..=P

Helgen i Umeå va ju som sagt skitbra!
Jag fick vet att jag var visst "Farlig".. Haha.. Japp! Jag var farligt nära att... *Sensur*
Inte hört att jag skulle va farlig men det skadar inte att ta till sig.. ;)

Fick en skön busvissling idag.. Vänder mej aldrig om då nån busvisslar.. Lugnt herravälde folk skulle tro man hade då dom inte ens menar en själv..
Hann bli lite glad men när ja såg de va Björken så kände ja hur mina fötter närmade sig marken.. Haha..
Han va sugen på en gammal burefest hos han, som förr i tiden.. Det lät ju för jävla fint!

Å i övrigt så finns de en sak jag saknar just nu.. en eller två sambos!
När man besökte Lais lilla kollektiv så fick man mersmak..
Så till veckan får man väl lägga ut en annons i tidiningen.. haha!!

Idag var väl sådär, vi hoppas på att de blir en bättre morgondag..;)

Älskade soffa nu är jag hemma!!

Publicerad 2011-10-09 18:44:23 i Allmänt,

Jag går ut i Ume å tar på mej en vit spetsduk.. Hur tänkte jag där??!! Är iaf jätte nöjd med helgen.. Fredagen va kanon.. Underbart å surra med Lais halva natten! :-) Sen va ju lördag minst lika bra!! Sofie å Jimpan va sååå goa med mej!! Jättekul på pipse å coverclub.. Men satan så backi jag var idag!! Å jo de va sååå synd om mej.. Haha.. De va iaf en super rolig helg!! Skrattar högt å gott då jag tänker på kommentaren "Men vilket fantastiskt ligg det hade varit;-)" haha.. Så allting känns så otroligt bra just nu!!

HällFjäll!!!

Publicerad 2011-10-06 22:47:35 i Allmänt,

Denna dam gjorde mej så hög på livet just nu!! Jag är starkare än Hulken, snyggare än Charlize Theron, är smalare än 12åringar å smartare än civilekonomer.. Hon gjorde mej så hög på livet just nu!! Vilket kanske inte var supersmart med tanke på att klockan snart är 23 å jag ska stiga upp 6 imorn!! Galet pepp helt enkelt!! Helg imorn och jag vet atg de kommer bli så bra!! Få träffa sina vänner å bara njuta av livet!! Hällfjäll kommer om en månad och de gör mej såååå lycklig! Sen ska jag snart boka en stockholmsresa å hälsa på bästa Malin och Jessica i November!! Så här ska det kännas att leva..!! Låter kanske lite väl ivrig.. Galen för en del.. Men då man haft en regnmoln ovanför sig ett tag så blir jag galen av lycka då ja ser att de håller på att spricka upp!! Mitt enda mål framöver är att inte göra någon besviken.. Nånsin!! Å gärna inte mej heller..:-) Näe nu ska jag göra ett tappert försök att sova.. Ska ju prova riktig sushi imorn.. Haha.. Jag lever helt galet just nu!! Bästa pappa bjöd på brunch idag å jag tog inte strimlad biff på tatung.. för första gången på över 5-6år.. Madness i tell ya!!! :-P

Så jag njuter..

Publicerad 2011-10-05 21:55:55 i Allmänt,

I Lilla Bure hann jag bo på många ställen.. Idag gick jag förbi Skärvägen.. 2:a våningen mitten fönstret va mitt.. Är både besviken och förvånad över att jag aldrig själv hann använda stegen just utanför.. men av vissa annledningar så kan jag iaf säga att jag vet andra som använde den..:-) Haha.. Råhärlig morgon!! Råhärlig dag!! Lång promme, snabbis på stan åsså pizza med öl hos Marri.. Pinsamt va lättpåverkad jag är.. små snurrar än!! Haha.. :-P Men till mitt försvar så går det typ veckor mellan festandet..:-) Imorn blir det brunsch med pappsen!! Sen soffan å film i härlig ordning.. Just sett Greys.. älskar alla deras citat!! Men de skönaste hörde jag rätt nyligen från annat håll.. "Njut av vad du har nu för det kommer aldrig blir mer rättvisst"..

Milky ways..

Publicerad 2011-10-05 11:15:16 i Allmänt,



Otaggad jag är och blir!!!

Förra sommaren var en galen sommar så jag tänkte ha en galen vinter detta år..
Damer damer damer!!! They make the world go round!!

Så jag taggar redan inför denna helg och nästa!!

Tog en toklång promme imorse med Mio i lugna mysiga Bure.. Jepp då lever man upp vill jag säga!!

Men man måste ju åka hem nån gång också.. Ett besök på käraste Bolaget sen hem å pynta baren..=)

Livet är allt bra götta ändå..

Vi får väl se om eller vem som köper mjölk till helgen..! ;)

Jag har fredag två ggr i veckan.. =P

Publicerad 2011-10-04 18:21:39 i Allmänt,

Sådär ja!!
Då har jag gjot min 5dagars helg och avnjuter två dagar av ledighet!!
Å hur spenderar vi dom?! Jo, men att inte göra några planer som helst!! =)

Helgen däremot.. den längtar vi redan efter!!
Fredagen verkar bli super skön.. Ska våldgästa tutin Lisa och hennes kollektiv..
God mat och idol tror jag står på schemat!! Längtar i sinne just nu! =)





Sen på Lördagen blir det en sista fest med Jimpan på ett tag.. hurvidare Mallan tänker närvara eller inte vette tusan..
Du är såååå bra på att svara på mess..=P

Å i övrigt så är det bara götta..!! Hälsar på syskonbarnen just nu.. ååå dom söta små liven!

Fanny sjöng nyss att "Lina å Anna blir så glada.. så glada när deras killar får gifta sig med sina tjejer"..
Förstod inte riktigt hur hon menade.. ingen av oss har några killar men om vi hade, hade dom i sin tur andra tjejer eller va vi tjejerna dom skulle få gifta sig med?!

Älskar hur min chef avslutade dagens pers träff...

"Bete´re wikström!"


Haha..

Näe nu blir det choklad och cola i sinne...

Å JA! Det finns en mycket stor chans att jag redan påbörjat packningen inför helgen.. Just beein myself! ;)




Åsså ska detta lilla hjärtegull fyllas på ordentligt.. Det vankas brudfest den 14:e.. Blir hos mej eller Marri, men jag tar inga risker.. Bolaget vi ses imorn! ;)

Fet puss på er då!

Hit men inte längre...;-)

Publicerad 2011-10-02 00:02:05 i Allmänt,

Haft en kanon bra lördag kväll.. De blev god midda, bra film, supertrevligt sällskap å ett bra "prat".. Haha.. ett nytt smeknamn blev till också!! Galna minnes prommenade har vi också gått.. Tidigare idag fick jag lite hopp om att ja kanske inte är så gammal.. men de dog fort!! Chattade med en föredetta pojkvän som ja inte sett på väldigt länge.. Närmare 12 år sedan.. då kan man väl omöjligt vara ung??!! Haha.. Ja tiden går galet fort!! Sen till en mer blogg sak.. Det är jätte svårt att veta hur man ska framställa sig själv på bloggen.. Jag vill vara sann, rolig, busig och rak på sak.. Men ibland önskar jag att jag hade flera bloggar åsså att ja kunde bestänma vem som skulle få läsa vad.. Låter säkert väldigt schitzo aktigt men är ändå sant.. Jag vill inte skriva något som sårar en person men är roligt och läsa för en annan.. Å ibland vill man skriva något som berör en viss person men är rädd att andra kan ta åt sig eller missförstå.. Ja nu blev det lite djupt.. Det är inte alltid lätt att välja mellan att va sig själv å vara den man vill att andra ska tro att man är..;-) Har iaf haft de skitbra idag! Vatten för elefanter rekomenderas, dock inte om man gillar elefanter.. å nej, jag är inte full när jag skriver detta..:-) Hade bara lite mycket inom mej..:-) Hoppas alla haft en skitbra Lördag!! Å förresten, jag dissar inte på facebook!! Jag har facebook på mobilen å ids aldrig logga ut.. Så det är absolut inte dissen.. jag är bara inte där..:-)

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela