tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Soran va ju kanon!!

Publicerad 2012-03-30 10:39:09 i Allmänt,

Bra kamera!! :-) Malin hade iaf styrt upp en skitbra kväll.. Sjukt att inte flera hängde på! Vi blev bjudna på midda å dryck hos Marie en timma innan sen blev det Soran Izmael för hela slanten.. Han va skitbra!! Han va mer seriös stundtals än jag hade trott men han gjorde å sa allt så rätt!! Bra blandning av skämt!! Rekomenderar honom starkt!! Å fortfarande dissar han Dalarna.. Haha.. Älskar Dalarna!! Men jag tror det e hans "grej".. Hade som sagt de skitbra igår.. Bortsett från att jag har haft ont i halsen dom senaste mornarna.. Å imorse tog jag t.o.m NÄSSPRAY.. Könsord!! skulle jag vilja säga nu!! Känns i bihålorna å ögonen vill inte ens vara öppna.. Mår inge vidare!! Å detta kunde inte komma mer olägligt!! (könsord!!!).. 3-dagars ledig, kalasfest imorn då fasen Mallan kommer hem!! Åsså va de planer om bio på söndag.. Håll tummarna för mej atr detta kommer å blåsa bort innan dagen är över.. Du hjärtat (Thomas e lite sjuk) kanske inte har "tid" å va sjuk nu.. Men jag har verkligen inte "lust" å va sjuk nu..:-( Tar i träd gott!! Annars är ju saker hur bra som helst!!! Påsk nästa helg å på yorsdag blir de ev de årliga äggmålningen.. Kan ju omöligt va sjuk då!!?? Önskar Thomas va här nu.. Jag jagar upp mej å vill inte missa allt de roliga å han e mycket lugnare än mej.. Han biter ihop.. Å för han löser det mesta sig.. Vart är du hjärtat?!!? Behöver dej nu! :-)

fit for...

Publicerad 2012-03-27 11:00:36 i Allmänt,

Vaknar på morgonen å får en känsla.. Å känslan är så mycket INTE jag.. Folk börjar röra på sig, komma i form.. Å jag tror dessvärre att om jag ska vänta å tro att allt jag behöver är Maj månad.. Ja då ligger jag illa till!! Tror fasen jag måste börja nu i April!!! Usch!.. :-) men typ ändå!! Läsken kan jag ju ge upp i Maj helt..;-) Baby steps!! Men trots känslan om gym så va de skönt vakna upp imorse!.. Fick mysa, minns hej då pussen å allt är lika great som vanligt!! Blev hockey igår å fick för första gången träffa Pedda.. Pedda å Thomas var ett mycket sött par!! :-) Man märkte fort att dom hörde ihop!! Å jobbmässigt så har jag 3 "glidar turer" kvar sen går jag på helg!!! :-) Ska på soran ismael med Malin å "gamtanten" ..;-) å det ska ju bli skitroligt!!! Blir stan fredag så jag kan köpa presentpapper å slå in paketen till världens bästa Marri som fyller år IDAG(!) å världens bästa Bella som fyller fredag(!).. Måste typ sola också.. Jag ser så ruggigt färglös brevid Thomas!! ;-) Lördag blir de fet birthay party hos Marri!! Tror jag ska inhandla lite alkoholfritt faktiskt.. Kommer å ha asroligt ändå å pallar nog inte va "sjuk" som jag alltid är nu dagen efter!! Livet leker helt klart!! Bortsett från att jag måste tvätta nån gång å tvättstugan e sjukt fullbokad!! Bella, färgning imorn?!!"! Puss

Det är så underbart när folk klickar!!

Publicerad 2012-03-25 23:03:36 i Allmänt,

Haft en underbar helg!! Blev mys med med Jim å Karin på fredag.. Blev helt ärligt lite gym inspererad!! Men den peppen tar jag i Maj! Haha.. Sen lördag blev de kanon trevligt! Middag i bure hos syster å de va många skratt!! Barnen nattades vid halv 8.. Å Tony vid halv 10! Haha.. Att spela med andra ord har ju blivit de roligaste jag vet!! De va Stefan i Gbg åsså nu Tony!! I got it on tape! Haha.. Skrattar ihjäl mej!! Men har mått som en kratta idag!! Blev en våldtäcksdusch i typ 20min.. Kunde knappt få mej från golvet.. Aldrig varit så nära på å somna i duschen som idag.. Ska försöka sova nu.. Men de känns sjukt tomt utan hjärtat!! Ja är tokig i Thomas.. Som jag sa tidigare, så måste nån ha spetsat mitt kaffe.. Tycker han är underbar vad han än gör!! Är konstant "hög" på kärleken just nu.. Å de känns som om han är det bästa som har hänt mej nånsin! Ligger å ler i sängen nu när jag tänker på honom.. Han har verkligen tagit mej med storm!!! Jag ska ta å lugna ner mej lite grann.. Men har gör det så svårt för mej..;-) Hoppas alla haft en härlig helg å inte måstat må lika kasst som ja idag.. Hehe..

Hon och Han..<3

Publicerad 2012-03-21 23:22:55 i Allmänt,

Skiter fullständigt i om du ogillar bilden!! Haha.. :-) Haft en låååång dag.. Ska dräpa Elin när hon kommer hem från fjällen.. Fick gå på en data utbildning i hennes ställe å ska nu visa ALLA på min våning hur man ska göra.. Kommer ta tid för vi ska lägga in en jävla massa program å vi måste göra det på bägge datorerna.. Rooooligt!!! Hade iaf en riktigt nice ledig dag igår.. Träffade äntligen Gustav (f?!) å Emsan! Va inte igår.. Han va så charmig fast han va lite sjuk! Sen blev det hockey med Thomas å Larsson.. (låter nästan som man känner killen när man slänger ut hans smeknamn)... :-) Fast jag va typ mer med Larsson eftersom att Thomas "bara vilade sig litegrann.." Haha.. Två jobbpass kvar sen blir det helg.. På lördagen blir de ju som sagt midda i Bure..(konstigt att du inte e med Anna).. Å på fredag kanske vi har turen å date:a Jim och Karin! :-) Så vad finns de å klaga på?!? Sover själv och det könns både och.. Det är tyst å lungt.. Men å andra sidan, Det är tyst å lugnt??!!? Hallå?!? Haha.. Men egen tid är skönt.. Å att sakna är riktigt skönt! (i lagom dos då!).. Snart April månad.. Snart är HON(!) här!! <3<3<3

toffel hela dagen!! <3

Publicerad 2012-03-19 22:28:04 i Allmänt,

Min lilla mys gris!! Önskar så innerligt att jag kunde sova alla gånger med dina snarkningar så jag inte hade behövt väcka dej nyss!.. Har haft en riktigt skön Måndag! Ätit husmanskost med hjärtat.. Å sen har vi tillbringat hela kvällen i soffan! :-) En riktigt soft å skön kväll.. Thomas hoppade träningen så jag fick verkligen rå om honom..:-) Ja, jag gillar att "ta hand om" folk som jag tycker mycket om.. Ser inget fel med det.. Passa på å njut så länge det varar! :-) Inga större planer i veckan.. Middag hos systra på lördag då!! Ska försöka ragga till mej lite filmer till låddan.. Glömmer dock bort att dosan till låddan är försvunnen.. Så konstigt Thomas?!? Påminner lite om chipspåsen jag hade på rummsbordet.. Poff åsså var den bara "försvunnen".. Haha!! Näe gott folk, jag lever väl drömmen just nu! Känns så iaf! Vart både paff och glad över samtalet vi hade i bilen Bella Bell.. Men det var underbart roligt att höra!! Å skiter det sig så överlever man!! Näe nu ska jag anamma den stora skeden och fortsätta skratta mej lycklig.. Man ska passa på å rida vågen så länge man kan, vi alla vet att de kommer ner perioder också.. Men inte än på ett tag!! Det har jag bestämt!! :-)

Det här är alltså kärlek?!

Publicerad 2012-03-19 12:54:38 i Allmänt,

Vågade inte lägga upp den andra bilden.. Vet ju att mammsen läser detta å jag vet inte om hon vill se sin kära svärson på mitt hallgolv.. Haha! Jobbhelg å de va inga problem å jobba.. Sover typ svinbra nu på nätterna.. Dock med ett lite undantag lördagnatt.. Thomas skulle ut och festa jag sa att han absolut fick komma till mej om han inte orkade gå hem.. Lovade att inte bli arg om han levde om lr väckte mej.. På Thomas lät de som om han skulle ta de rätt lugnt, de skulle inte drickas sprit å om han kom så skulle han lägga sig på soffan.. Jag vaknade strax innan på 4.. Kollade i sängen å hade ingen Thomas där.. (vart lite besviken för jag vill så gärna få se hjärtat).. Men så plötsligt hör jag snarkningar.. Ååå sötnos la sig på soffan tänkte jag.. Så jag klev upp för att gå och titta till honom.. Jag hinner bara öppna sovrumsdörren så hittar jag honom på hallgolvet!! Hahah.. Vilken jävla syn!!! Sötanos!! Å inte har han lyckats få av sig byxorna helt heller!! Haha.. Han låg i fosterställning å använde mina kläder som kudde.. Jag kunde inte sluta le.. Haha.. De va galet roligt.. Å jag orkar inte ta alla roliga detaljer efter det.. Förutom att jag frågade ;-Thomas har du druckit sprit?!? "ja det har jag" fick jag som svar.. Haha.. Fick i säng han iaf.. Men va gör karln?!? Jo, lägger sig tvärsöver sängen.. Lätt å sova!! Så 04:30 började jag söndagen.. Haha.. Men är hursom galen i denna karl å inte på.. Han får hjärtat å slå riktigt hårt nu!!! Haha..

nudlar å nya kläder..:-)

Publicerad 2012-03-16 11:27:34 i Allmänt,

Jag har varvat mellan kök och sovrum.. Tog en sked nudlar, sprang in i sovrummet.. Tog mer nudlar å sprang in i sovrummet.. Å jag måste nog säga att mina nyköpta kläder gjorde så att nudlarna smakade så mycket bättre!! Haha.. Älskar att jag är så nöjd över mina Gbg köp.. Vet dock inte när man ska ha dom?! Är inte särskilt taggad för fest! Men den sista Mars blir det ju iof en kanon härlig fest.. Damer ska firas!! Igår blev det lunch med pappsen.. Hur trevligt som helst!! Det måste vi göra oftare! Han va så söt på jobbet sitt.. Han beteede sig som om han aldrig sett en stol med hjul förr.. Han körde loss i hela rummet..haha!! Sen lassa å mysa med en pigg momme!! Hon e ju för grym! Berättade att Sara slagit in ett paket till Thomas.. Innan jag hinner säga att de va en gräslig bild på en permanentad 11årig Lina så skriker momme, "var det en kondom?!" Haha.. Ligger två gamlingar breve å en som jobbar där.. Ja, vart kan jag ha fått min personlighet ifrån?!? Haha.. Sen blev det mys hos Liqu å Micke.. Älskar er nya lägga!? Den va så grymt fin!! Jag vill typ flytta till de 3:e rummet ni har!! :-) Avslutningsvis blev de sushi!! Fick ett av världens härligaste samtal då jag kom hem!! Det lastade hur många skepp som helst!! Haha.. Love it!! Idag blir det momme på Lassa sen jobb.. Så skönt å sluta 20:00.. Klockan hinner inte bli så mycket åsså blir det lite BB.. Känns helt okej jobba hela helgen.. Saknar bara heldagsturen.. Ser ju så fint ut ute.. Jar redan planer för timmarna ihelgen.. Jag ska tvätta fönstren!! Haha.. Friskt! Men ni vet, ju finare väder desstu mer ayns dom skitiga fönstren!! Sen finns de inga stora planer framöver.. Festen hos Marri, soran ismalen med Malin åsså en stockholmsresa innan Juni.. My babygirl is on her way!!

Nästan som shake and bake..

Publicerad 2012-03-15 07:33:47 i Allmänt,

Underbara slottsparken!! De va så vackert där!!! Nu ligger jag i sängen å ser bara snö.. Ohyggligt irriterande!! Ligger också å tittar på allt jag köpte i Gbg.. Men de e ju för kallt för å använda det redan.. Dumma dumma snö!! Är sämst på att blogga.. Kan inte skylla så mycket på tidsbristen.. Mest bara att de e skitjobbigt å blogga på mobilen och det är inte lika kul läsa ett blogg inlägg från mobilen.. De går inte att göra styckindelningar å lägga in flera bilder.. Så jag har nog tappat suget. Sen är jag också mest trött nu förtiden.. Orkar inte med många knop.. Jobba, städa, tvätta och sova som gäller nu..:-) Haha.. Ball tjej!! Nämen jag tror att jag haft en sån rastlöshet i mej de senaste månaderna då jag hela tiden planerat en massa å flängt runt.. Nu vill jag bara landa å känna lugnet.. Kan ta ut all energi på helgerna ist! :-) Fast de orkar jag säkert inte heller.. Haha.. Ledig idag.. Å självklart har jag varit vaken sen 6.. Synd du trodde jag sov när du for.. Ska unna mej sushi idag.. Längtat efter de nu ett tag.. Är fortfarande fattig men sätter på skygglapparna!! Lilla Momme åkte in på lassa idag.. Så jag behöver bara veta vilken avdelning hon ligger på sen ska dagen tillbringas där!! Om jag lyckas hitta så ska jag köpa kolaremmar.. De e mormor det!!! :-) Ja men.. Ha en kanon bra dag!! Säger som Marri satte ett så fint ord på.. "Skaka och kast"!!! Haha..

Hur kunde jag lämna dej?!??

Publicerad 2012-03-12 07:28:58 i Allmänt,

Vaknade hur tidiht som helst och nu slår det mej.. Jag önskar jag kunde åka tillbaka, jag skulle ju ha tagit med dej!! Hjärtat brast tusen gånger om.. Hur kunde jag va så dum?!? Hemma på några timmar.. Detta blir min första försenade SJ resa faktiskt.. Gaah! Om vi bara hade bokat bussen innan.. Då hade vi kunnat få en taxi nu.. Jaja.. Gbg var kanon.. Shoppingen va ju galen!! :-) Slottsparken va ju vackrast och Anna goast!! Roligt åka bort och skönt att komma hem! Längtat extra efter min lilla maskin där hemma!! :-) Är eg skit irriterad över denna försening å att man nu måste vänta i en massa timmar.. Men jag har fått träffa älskade syster å har ett hjärta som slår här hemma.. Jag ska inte klaga!! <3

Göteborg jag tror jag är kär!!

Publicerad 2012-03-10 17:42:25 i Allmänt,

Haha.. Wow vilka skor alltså!! Har haft en mega shopping på flera ställen idag.. Kollade konto sen konstaterade jag att va fan.. Dom SKS spenderas... Ända sen jag kom till Gbg har jag inte gjort annat än å äta! Haha.. Igår va de midda å spel hos Linda och Fredrik.. De va supernice!! En lugn kväll va tanken.. Klockan va typ halv 3 då vi kom invalsandes.. 1 av 3 va full iaf.. Haha!! Ikväll blir de sen midda, jag vill ha en saftig stek!!.. Vi hann mysa med sötaste Cissi oxå!! Nu vilar vi oss för en kanon lördag!! Heja David!! Imorn ska vi bränna mer av Marris pengar.. Hon får omöjligt ha för mkt pengar då vi drar.. Vi shoppar tills vi spyr helt enkelt!! Hemgång imorn å ja vill ta med lillasyster!! De skulle du gilla va Mamma!?? Har och har haft de så trevligt!! Dock kan ja inte påstå att de känns som om man har semester.. Men livet leker helt enkelt!! Thomas, jag saknar dej en massa!! Känns som om Gbg gjort allt för å påminna mej oxå.. Målaren mittemot, cafét som hette "Tugg" åsså pussläpparna på topshop (hans puss tatuering).. Ska krama dej sååå hårt när jag kommer hem.. Å ska aldrig släppa greppet!! Svävar på moln även här nere!! :-)

Jag ska måla hela världen lilla mamma..

Publicerad 2012-03-09 09:46:05 i Allmänt,

Om ca 2 timmar har jag Babysiss i famnen.. Känslan är på topp!! Sov faktiskt skitbra inatt!! Å dom 3 som delade liggvagn med oss va ju baa för sköna!! Roligt å surra med dom.. Självklart har lina ingen farstu ibland.. Den äldre kvinnan som vi sov med sa (just då vi la oss) att de va faschinerande hur man kan lägga sig och sova med okända människor.. Jag kunde ju inte hålla mej.. Så jag skrattar högt å innan jag vet ordet av det så slänger jag ut "ni vet väl inte vad jag göra fredag och lördagar... Haha.. Men de togs då på rätt sätt.. Dom visste ju att jag hade en 4 år yngre kille (så han håller lite längre! Haha) så dom trodde väl inte ja va så generös.. Haha.. Är i Skövde å har just börjat rulla vidare... Gbg nu är det nära!!!

Hell yeah!!

Publicerad 2012-03-08 16:01:54 i Allmänt,

Ikväll sticker vi till Gbg.. Har så mycket att hinna och sååå mycket att göra.. Får se om jag hinner andas..:-) Det kommer bli asBRA!!! Som jag har längtat efter lillasyster!! Tidigt imorn möts vi äntligen!!! :-) Taggad till tänderna! Men försöker hålla taggen nere, ska ju sitta/ligga på tåget i ett x antal timmar först!! Kommer att bli den bästa helgen på länge!!! :-)

Alltid ung i själen...

Publicerad 2012-03-07 11:46:06 i Allmänt,

Nämen hörru!!!

Snart är du lika ung som jag Hjärtat!!! Haha.. (usch va jag saknar dej på jobbet!)

 

Resfebern har då verkligen satt sig!! Jag är inte mej lik! Har iof bara kvar att packa skor och smink men ändå.. Jag åker imorn! Blir nästan mörkrädd!!

Så idag blir det väl att packa helt klart, städa (som om jag aldrig gör det annars..hehe), slänga sopor, diska och boka tvätttid..

Så att allt ska va i ordning när man kommer hem..

Hade jag däremot bott med dej Tompa så hade jag ALDRIG gjort det.. Vet exakt hur det hade sett ut måndag då jag kom hem.. otömda sopor, ölburkar överallt, baren hade varit lensad, sängen obäddad å...

Näe hjärtat.. Klart du inte hade haft de så stökigt.. beror på hur många som hade varit i svinat hos oss då "katten" varit borta..hehe

Antar du kommer njuta på rätt bra nu när jag far! Hehe.. Men usch va jag kommer tänka på dej hjärtat! Är för kär för mitt eget bästa! men det är alltid bra att hinna sakna varandra också! =)

Fick hämtning å en mysstund med världens bästa pappa igår! Han ska även skjutsa oss till tåget imorn kväll! Underbart pappa!!! Slutar 12 imorn, då måste jag he mej på stan å typ köpa en bok! Ska man åka tåg till och från Gbg så e det nog bäst att man har lite tidsfördriv! Har dock ingen jävla aning om va jag ska köpa för bok..

 

Har en härlig liten boksamling hemma..

  • dumpa honom
  • det ska bli ett sant nöje att döda dej (liqu har du läst ut den nu?! =)
  • bitterfittan
  • till alla jag legat med
  • dyngkåt och hur helig som helst 
  • Varför kvinnor ska prata i telefonen hela tyiden och varför män inte kan göra två saker samtidigt

Haha.. Härlig röd tråd där! =P

Näe nu e rasten slut! Så jag taggar för dom sammanlagt 8 arbetstimmarna jag har kvar innan det blir Gbg.. som jag längtat efter detta!! Babygirl im on my way! ;)

Jag bötfällde min kille!! :-)

Publicerad 2012-03-05 01:06:57 i Allmänt,

Haha... Ja denna helg har väl innehållit allt.. Men minst har den innehållet "toffling" som ja sa innan att den skulle bestå av! :-) Haft jävligt roligt och jävligt jobbigt.. Men det kan jag ta! Bara att stoppa i ryggsäcken å bära vidare.. Det är därför (Thomas!) som jag går så framåt lutande hela tiden.. Haha.. Ätit gott å fått rå om Marri å Bella å surrat på.. Halv 1 for dom hem.. Jo visst är jag trött men att somna nu, de e svårt.. Sover själv också! Va förra helgen senast.. Grymt tyst är det.. Men jag törs då fisa iaf.. Haha.. Halv 4 imorn, näe.. (rättelse!) kvart i 4 imorn kommer något att vara mycket lycklig.. Haha.. Mycket har sagts ikväll å ja väljer att skratta högt i min ensamhet.. En rakad Lina med en hand som lugg.. Haha.. Ja, en dag ska jag baske mej raka pallet!! Sen va ja både dum å jävligt rolig mot kärleken idag!! Jag skulle möta Marri å käka, å på vägen dit såg jag Thomas bil stå utanför hans kompis.. Tänkte direkt på min favvo film Black Jack! I en scen e Tommy å ligger med Inger då kajs (kaj e väldigt kär i Inger) polar ser att Tommys bil står där.. Så va gör han!? Ja han snor ljuddämparen så att Tommy inte kan smyga iväg utan att höras.. Men ja har väl ingen jävla aning om var den sitter på en bil.. Å på Max fråga ja om Marri hade en penna.. Ja de hade hon å resten e en rätt rolig historia.. Haha.. Denna lapp smög vi på hans vindrutetorkare!! Väntar ivrigt på mina 2000 nu.. Haha.. Näe nu ska ja fasen försöka sova, ska ju upp om 5 timmar.. Tack för en fin helg alla!! Å tack Thomas för att du e just Thomas!! :-)

skolkatalogen.. Haha

Publicerad 2012-03-05 00:49:27 i Allmänt,

Det va fan inte mycket folk ute i fredags.. Alla sparade sig vill till på lördagen.. Nåväl, jag tyckte vi fick skratta oss långt!! :-) Men mådde inte gott nånstans på lördag.. Jag måste nog ge upp, man är inte 20 längre! Haha.. Men bet ihop å hann träffa några av "boysen" som Thomas kallar dom..:-) Hur trevliga killar som helst.. Misstänker dock att jag inte satte Thomas i bra dagar då jag efter ett tag tjuvsov då ja låg bakom honom.. Badlakan åkte in rätt fort ska ni veta! Handdukar e för små! :-P Men lördagen va ändå fin och senare på kvällen kom min "på låtsas" sambo hem.. Bara en idiot skulle va missnöjd liksom..:-)

Ser sol men inte gräset

Publicerad 2012-03-02 11:19:46 i Allmänt,



Ja alltså... Jag vill ha sommar nu tack!
Ser asfalt ute och blir tokivrig!!

Bilden togs iof i Turkiet och där var det äckligt varmt.. så jag vill ha sommar men helst svensk sommar.. =)

Fredag idag och jag kunde inte vara gladare.. Skulle bara behöva en powernap sen är jag good to go!!
Gud va jag alltid ska slänga in saker på engelska.. Jag vet att jag gör det och jag är nog lika störd på det som ni, jag vill bara inte sluta med det.. Tycker det kan va rätt charmigt ibland! =)

Idag blir det å styra midda till kärleksponkenen å sen avsluta fredagen med en kall eller två med Malin.. Pubmys står på schemat idag! =)

Imorn ska jag köpa tofflor för hela slanten.. vare sig han vill eller inte! =)

Å söndagen blire packa, ev midda lr nått med Marri sen Big Brother mys med kärleken hoppas jag..
Snart åker vi ju!!!

Å på tal om å åka så krya på dej hjärtat!! Stackars lillasyster har fått halsfluss.. Som om hon behövde det nu! Gah!!

trevlig helg då! =P

gäsp...

Publicerad 2012-03-01 11:02:05 i Allmänt,

Vaknar före 8.. Trött som ett djur men stiger ändå upp.. Sov gott med ett undantag... Hehe.. Börjar bli både nervös och taggad.. Wow! Inte sett min syster sen September.. Det känns overkligt!! Men om hon e lika mager som sist så kan jag nog stoppa ner hon i resväskan då vi ska hem.. Middag, shopping, kolla läget å bara njuta av livet!! Kommer bli en kanonhelg!! Tur man nyss fick lön.. Jag har tappat förmågan att spara pengar..Haha.. Sen stor GILLAR (detta) att Evelyn kollat upp pitemyset vi snackat om.. Om de blir av så låter det ju kanon!! Näst sista helgen i Aprill!! Tror min älskade Hällfjäll anländer den sista helgen till Sverige.. Guuud, älskade vän vad glag jag blir!! Ska ringa och störa dej varje dag, kväll och natt!!!! Välkommen hem!! Idag blir det kvällsjobb sen har vi bara ett 7-15 imorn sen HELG!!! :-) Har styrt upp söndagen men lååång sovmorgon, packning i sinne och nått bus med Marri.. Odds att man under en ledig helg bara gjort planer för söndagen..Haha.. Men eftersom att ja e borta nästa helg å jobbar helgen efter det så hoppas jag att Thomas vill mysa med mej fredag-lördag.. Lovar att vara sååå snäll..:-) Du kanske tycker smekmånaden är över men jag håller fortfarande på å välja brudklänning.. Haha!! Näe, nu ska jag sova ett tag till! Ni ser, nu tar ja mej tid å blogga men dehär sög ju! Haha.. Puss då!

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela