tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Långa nätter..

Publicerad 2011-09-30 22:56:39 i Allmänt,

Varit ledig och haft sovmorgon.. Denna natt kommer att bli allt annat än tidig..;-) Hade ett skönt samtal med Bella bell på rasten.. Inga mera försvarstal!! Men däremot får du gärna handla åt mej..;-) Är tillbaka i mitt gammla vanliga planerar il.. Bure till veckan och Umeå nästa helg.. Å JA! Jag vet redan va jag ska ha på mej! :-) Kan man va mer sugen på /#&%@??!! Har ännu större planer på galenheter.. Paris och Göteborg är mina stora måsten just nu.. Men de blir närmare Februari.. efter all december OB..;-) Jo sen till kvällens besvikelse.. MIN film som ja ville se på bio gick i Umeå men inte i skell..:-( Får väl styra brudmys å hyra skiten när den släpps.. å på tal om film så måste jag nog ringa Pelle.. För ett år sen hade ja en fet platt-tv och Blu-ray.. Har ingen aning om va som hände med den?! Älskar min fet tv men orkar inte med att bli utskrattad längre.. ;-) Hoppas alla får en grymt bra ute kväll nu! Särskilt du hjärtat!

Nope..

Publicerad 2011-09-30 11:13:57 i Allmänt,

Typ att jag inte känner något sug att gå ut.. Trodde de skulle kännas skit trist att inte gå ut men de gör int det.. Är sugen på bio nu framöver.. å eftersom att ja har så dålig film smak så e jag skit sugen på att se "Whats your number".. Haha.. spana på trailern! Kan va skitdåliga skämt egentligen men när ja såg trailern garva jag gode fint!! Å i övrigt har jag mycket lite skvaller.. å de lilla jag har håller vi hemligt! ;-) De här måste ju vara veckans tråkigaste blogg..:-) Men ge mej en helt ledig helg å du kommer att hitta minst en skandal att läsa om..;-)

Give me some..;-)

Publicerad 2011-09-29 16:36:38 i Allmänt,

Fick ett litet brev av Babysiss när hon for... å de värmde gott i hjärtat!! Va tvungen läsa de igen för ja har varit super duktig idag!! Städat i lillasysters lägenhet å lämnat hennes nycklar.. Städat min lägenhet och tvättat i sinne!! Så nu förtjänar ja lite mys!! Lite massage, snusk å dylikt.. Tycker inte de e mycket begärt efter min dag.. Haha.. Puss på er!!

I got a little crusch...

Publicerad 2011-09-28 23:44:20 i Allmänt,

Alltså... Hetare än medel!!! Blev lugnt förälskad ikväll.. Steve Talley kom å mys med mej!! Jag spricker av myslängtan å när vi liks drömmer om mys så kan jag lika gärna gå snäppet längre å Låtsas att Heta Steve vill kommapå besök..:-) Fy fan så kanon trevlig fika!! Underbara brudar alltså!! Men ja ska inte peppa på så värst för den 14:e.. vill inte lägga värsta ribban i förväg..:-) Imorn blir de att städa lillasyster lägga å få lite poäng på karma kontot!! Sen ska ja hem å mysa i sinne.. Har ja tur kanske Steve knackar på.. hehe.. I Övrigt så e det riktigt bra..!! Godnatt på er!! :-)

Gick en prommenad längst minnernas väg.. ååå så roligt det var!!

Publicerad 2011-09-28 11:54:46 i Allmänt,


Ska sanningen fram Anna så är väl du mer min storasyster än min lillasyster..;)
Du har lärt mej allt jag kan.. haha..

Jadu livet är härligt igen!
Håll i er nu.. jag sov faktiskt i min säng igår.. vet va ni tänker men jag sov där helt själv..;)

Å idag blir det Waynes med lite brudar.. den enda jag vet helt säkert e ju fiiiningen liqu!!
Så ikväll blir det brudmys för hela slanten.. eller iaf tills 20:00 sen ska man väl se Idol som en annan besatt människa..
Molly är absolut min favorit!! Sen dag ett valde jag hon.. Nu ska vi bara genomgå lite styling.. Då blir du en fulländad popidol! =)



Do you remember paris?!!
Snart exakt ett år sen vi for.. kommer ihåg allt strul med passet, å jag kommer ihåg då jag var uppe till halv 8 och flörtade på msn å jag kommer ihåg att damen jag sov med tycket att de va så varmt så hon sov utan trosor men hade ändå en t-shirt på sig..
Haha.. Det var tider det!!

Å nu kommer världens bästa Hällfjäll hem om en månad men jag bara måste åka dit snart..


Gottmående vi var! haha..
Nu kommer även fler minnen tillbaka.. förlåt för att jag skrattade då du satte upp luggen...;)
(om du bara visste hur mycket jag skrattade nu..)!



Puss å förlåt! ;)

Jag vet att man ska leva i nuet!
jag vet att jag lever flera år i förväg men... Nu har jag nog börjat leva i det förflutna.. haha..
Gud så roligt vi hade!!!

Näe nu e snart rast slut å jag måste jobba igen.. Men vi ses mycket snart! ;)

"Missing you insane.."

Publicerad 2011-09-27 15:46:53 i Allmänt,



Så Måndagen har kommit och Måndagen har gått...

Tycker inte att jag haft en sån negativ eller deppig blogg det senaste året och vill absolut inte börja nu..!
Igår var det jätte ledsamt så den dagen tycker jag att jag får lov att ha..

Sen har det hänt en massa förändringar på senaste och jag har varit jätte ledsen över att det inte funkade mellan mej och Daniel men..

Men livet går vidare och det hjälper inget till att sitta hemma och grubbla eller låta tomheten växa och bli större!
Jag och daniel kommer att va jättegoda vänner!
Lillasyster kommer att hälsa på och jag kan åka till henne..
Världens bästa Hällfjäll kommer och berikar min Oktober månad en vecka.
Jag ska på waynes imorn på en fika!!

Så vad har jag att deppa för?! Vad har jag att känna mej tom för?! Ingenting!

Idag vänder vi blad och bara taggar för allt som man ännu ogjort..
Idag får Livet en helt ny mening och idag mina vänner har jag fått säga hejdå till allt gammalt..
Jag kan göra vadsom helst och vem som helst! ;)

Hoppas jag hinner träffa Jimpan nästa vecka innan han åker sen taggar vi sjukt mycket för den 14:e!! 
Fet brudfest!! Jag bara vet att den kommer att bli toppen bra!!

Så stor fet puss på er! 



Mitt hjärta kommer att brista tusen gånger om..

Publicerad 2011-09-26 11:30:37 i Allmänt,



Jag är så glad för min systers skull.. Hon gör helt rätt som åker till Göteborg!! Det är hon så värd!

Men då finns det ju en egoistisk sida hos en själv.. Den sidan som gör att man vill låsa dörren, gömma hennes resväskor och binda fast hon på en stol så att hon inte kan fara..

Jag har världens bästa familj och vänner, men bara en lillasyster..
En Lillasyster som funnits där så mycket för den senaste månaden.. å när man haft en jobbig period nu då massa saker inte är som dom brukar så har hon alltid varit densamma..

Hon har verkligen tagit väl hand om sin storasyster dom senaste veckorna å hon har alltid varit där när jag kommit hem eller så har hon kommit hem å peppat upp mej på livet igen..

När jag slutar kl 14 ska jag träffa henne och få rå om henne en liten stund men sen.. klockan 16 när hon åkt, ja.. Jag vet inte vad jag ska ta mej till då...

Jag är skittråkig som säger det men jag hatar förändringar.. Dom kan va bra och nyttiga men jag vill bara att saker ska va som dom alltid varit.. Jag fick nog försmak för lycka nu i somras och jag hatar att det försvann..



Mitt hjärta kommer att brista tusen gånger om.. =(



i put some new s...shirt on!!

Publicerad 2011-09-25 09:57:45 i Allmänt,

Tycker jag fick till de bra igår.. Nya kläder, nytt sätt att se på saker.. Blev lite vin med Marri hos mej och sen mötte vi upp min tremening Malin på olles.. Hade super trevligt både på statt å calles.. Så tusen tack till alla ja träffade igår å alla fina ord!! Precis va en.Lina behövde!! Allt va skitbra förutom då jag trampade i glassplitter..:-) Måste googla fram att filmen Waterworld va den dyraste filmen i gammla TP!! Kände mej så tvärsäker!! :-) Imorn ska hela min värld gå under, imorn vill jag inte vakna, imorn kommer jag att gråta blod.. Imorn flyttarmin lillasyster.. Jag kommer att gå under..:-( Massa pussar å kramar till Malin och Marri för igår!! Å massa kärlek till Jesse som gav så mycket! Typ att de e okej med mej..:-)

Puss på er..

Publicerad 2011-09-23 22:22:58 i Allmänt,

Världens bästa Bella hade verkligen köpt värkdens finaste Krya på dej present!! En stor vit härlig morgonrock!! Bästa stan hänget med Marri, Bella och Pillan!! Handlade för pengar jag inte ens hade!! Hela dagen har varit bekymmersfri. :-) Å helgen har inte ens börjat..:-) Dagens skönaste citat måste ändå vara "ja men du kan träffa nån imorn å han ha ju friat innan jul!" Haha.. Så sant så! :-) Gud de känns som om man e på ett spa när man myser i morgonrocken!! tagget infaller i sinne just nu!! Värmeljus över hela lägenheten, drar mej för att slå på filmen iall den skulle va dålig.. De enda som fattas e ett ligg sen hade jag kunnat dö lycklig..;-)

Weird..

Publicerad 2011-09-22 23:58:39 i Allmänt,

Nästa inlägg måste bli en bild för å bara läsa rakt av e ju inge ballt.. Iaf inte då de mobil bloggas.. Träffade en doktor idag via jobbet.. Tänk att då jag e förkyld e ja likadan som en astmatiker.. Hade ingen aning.. Men hon sa att de förklarar varför jag alltid blir så hes direkt ja blir förkyld.. Lugorna lyssnade hon på, jag hade inget "pip-ljud" men de lät inge bra på utandningen.. Känns lite overkligt men inte så farligt.. Blev lite spontan å köpte hårfärg.. kastanjenötter eller nått liknande hette de.. syns knappt.. rött mitt på toppen kanske?! i ett viss ljus.. Haha.. Spontanitet försöker ju folk be mej annama men de kan ju inte alltid vara bra..:-) Jobb 7-14 imorn sen ledig heeeela helgen.. Skulle absolut uppskatta fyllesamtal så som de förr i tiden.. Haha.. Sakert man fått höra å låtar som spelats.. De värmer i Linas lilla hjärta.. Hoppas mammsen får en toppen midda imorn med Mona å Sören.. Hälsa en massa från mej nu!! Älskar att du börjat leka med mobilen din.. å tack för messet idag.. Du är världens Bästa mamma..!! Nu Big Bang Teori!! Älskar serien!! Ha en grym helg nu!!

Trött men värt det!

Publicerad 2011-09-22 10:46:29 i Allmänt,

Aldrig varit så trött på länge.. Men jag hade den bästa gårdagen på bra länge! Älskade Mallan va här.. Vi pratade om ALLT!! Å livet kändes som det brukade vara.. Så glad över allt vi pratade om.. Men hostan har blivit värre å sjukare e man nog..:-) Grattis till Emmy och Mange till lillkillen!!! :-):-):-) Hoppas allt gått bra!! Sovit mängd inatt/idag.. 03:30 begav vi oss till pappsen för å köra han till Bastuträsk!! Han ska åka till kärleken tills oktober.. Myspys!! Så nu har ja en bil till förfogande.. ett körkort nu hade ju varit hemskt lämpligt! :-) Ja åsså såg vi äntligen red riding hood igår ja å babysiss.. I Liked it!! Hyrde även Thor som jag så länge velat se.. Den kommer säkert va skit dålig!! ;-) Näe upp å hoppa och ta nya tag! Puss på er!!

"Hur du låt!"

Publicerad 2011-09-20 23:07:53 i Allmänt,

Oj.. va skönt de kan va att få säga så mycket på sms.. Känns helt annorlunda... Jag kan ju inte prata.. Men de e ju roligt att man kan roa så många på jobbet! Elin skrattade som den där elaka hunden i tecknade serien "Stoppa duvan".. 50% frågar om ja e förkyld och 50% frågar om ja skrikigt på fyllan eller sett AIK..:-) Idag skippade man fikat med flickor.. Va ju skit trist men jag hade ju inte kunnat prata med någon.. Jag förstår inte, man ska va försiktig med vad man säger.. Ord kan såra och svåra att ta tillbaka, ord kan va jobbiga å va svårt.. Men hur tänkte Gud egentligen då han skapade Lina??!!? :-) Jag är född med en munn full av bokstäver!! Den är så överfull att ibland får jag svårt att andas då jag inte får släppa ut en å annan bokstav..:-) Så gud visste iaf vad han gjorde då han gjorde mej förkyld.. Han försökte kompromissa helt enkelt! Mallan en liten stund imorn.. Är hel ledig imorn och kväll på torsdag!! Nu blir de tv å allmänt nattsuddande.. Drömmer om shoppingen i helgen..Mmmm

someone like you..

Publicerad 2011-09-20 17:04:15 i Allmänt,

Sångerskan Adele var med om hjärtesorg, hon satte sig ner och skrev sitt bästa album någonsin. Hon tjänade miljoner.. Så här ligger jag i soffan och önskar sååå att jag hade en bra sångröst!!

Put a dress on..

Publicerad 2011-09-19 11:35:42 i Allmänt,

Tutin Lisa ska bjuda på Phest (nej ja har inte stavat fel) å de finns bara en sak som kan avgöra om man ska gå eller inte.. Det är om man har något att ha på sig!! Tur att lillasyster inte läser min blogg för de e hennes kläder jag har tjuvlånat..;-)

Folk klagar på män men ja e nog värre..;-)

Publicerad 2011-09-19 09:47:25 i Allmänt,

Mina nya sängkläder!!! Duntäcken å hur mysigt som helst.. Men inatt har varit en skit tuffnatt!! Aldrig varit så trött å slut på riktigt länge å vad händer?! Magen är inte go, mensvärk plus att halsen brände varje gång jag svalde..:-) Sovit 3-4 timmar å kan inte sova nu för jag är sådär härligt förkyld å kallsvettas.. Men å ena sidan så vaknade jag säkert några centimeter smalare.. Hehe.. Har inte tid å ork att vara sjuk nu.. Mängd med saker å göra i veckan!! Lillasysters sista vecka innan hon åker.. Hon gör helt rätt!! Men nu när hon bott här hos mej så länge kommer de bli så tomt!! Men ja ska inte deppa!! Inte gjort de nå mkt på den här bloggen senaste året så ja ska inte börja nu..:-) Men eftersom att tjoller flickan här e sjuk så kan ja ge mej fan på att ett eller två "hjälp" eller " kom å ta hand om mej" kommer att dyka upp här, på fejan å sms.. Haha.. Näe nu städ å jobb..

Jag kommer mest troligen att möblera om..

Publicerad 2011-09-18 09:24:32 i Allmänt,

Har nog varit den sämsta bloggaren i världen.. Men jag har haft så fullt upp på sista tiden.. Å all tid över har jag lagt på (beroendeframkallande) Word feud.. Haha.. Är precis som det va med angry birds.. Sen har jag och Daniel bestämt att gå skilda vägar.. Vill inte prata om det så mycket just nu, kanske inte vill prata om det sen heller.. Det är vad det är och jag har ingen lust att föra de komplicerat.. Älskar honom varmt ännu å de kommer jag alltid göra! Tack Liqu å Sofie för en skit skön Fredagkväll.. tyckte den blev asgrymm!! 3 små festgrodor som hoppade runt!! Å tack till Jossan å Nat som va så goa också!! Hej då fest åt syster fredag å hej då midda igår med hela familjen.. Mammas karlsson var ingen vidare bra förlorare men lilla mamma var ingen bra vinnare!! Haha.. Men ja å mamsen vann tävlingarna å de va skit trevligt!! Fy, väldigt snart åker min lillasyster å hon har ju bott här i 3veckor.. Snacka om tomrum! Jag får åka ner ofta till Gbg!!! Näe nu barkar de mot ännu en word feud å en massa städ!!

Adele..

Publicerad 2011-09-08 21:50:57 i Allmänt,

"Regret and Mistakes, they're memories made.." Det är ett sätt att se på det.. Älskar nämligen låten "Someone like you".. Varit i Bure och härjat.. Träffat sötaste Selma och syskonbarnen.. De är härliga tider det!! Alltid trott att jag skulle återvända till mina rötter men.. idag kändes inte det som om det kommer bli så.. Känns som om jag gjort mitt där.. Men med rätt person är man alltid hemma.. Så är det!! Jobbhelg hela helgen men jag tänker mest på nästa gång ja får mysa med syskonbarnen.. Dom är det vackraste i mitt liv.. Å i övrigt e de väldigt lugnt just nu.. När va ja ut i skell senast??! När Lena bjöd på kräftor?! Å hur länge va vi ut då? 35min?! Haha.. Känns som om den tiden e förbi.. (gammkärring!!) Hahaha..

Bio!!!

Publicerad 2011-09-04 14:28:16 i Allmänt,

Ikväll blir det jägarna 2 men pappsen å lillasyster.. Älskar att den har Norrlands visning först!!! Så snart blir de häntning å lite gomat.. Finns ingenting att klaga på i livet direkt.. Önskar kanske att ja va lite mer glad i själen men de ska väl vara sånna dagar också.. Ibland är de som bara så.. Å vill sååå till Bure å hälsa på lilla Selma och hennes goa föräldrar!! Hoppas alla haft en super trevlig helg!!

Hinner inte...

Publicerad 2011-09-03 09:23:27 i Allmänt,

Är sämst på att blogga just nu!!! Men saker rullar på och livet utvecklas hela tiden.. Man vet vad som är viktigast i livet.. Super trevlig personalfest hos Irene igår!! Skrattade gode gott!! Men gladast av dom alla va nog Nina!! Hahaha.. Idag är de ev midda.. Va tänkt ordentlig brudfest men de sket sig innan den ens hann bli av.. haha!! Funderar på bio imorn med far och syster.. Härligt med helg!! Lite trist att mitt bankande hjärta är lite väl långt bort bara..

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela