tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Om imorn ändå vore idag.. Sä känns det när man längtar.. =)

Publicerad 2009-10-20 12:37:39 i Allmänt,

Sådär.. efter att jag tömt lite tankar tänkte jag fokusera på roligare saker...
Få se nu.. vad ligger på schemat riktigt?.. =)

På fredag har vi prelbokat in Lisa, Elly å Snilen.. Man kanske kan äta gott och se Idol å ha allmänt lite fredagsmys..
På lördag känner jag mej törstig.. Då blir det en liten öl med Emsan å Mallan.. Å alla andra damer jag försökt få med. Jag känner då inget stort behov att vara många för jag vet sen tidigare att halvspontana supar-stunder på två-tre pers kan spåra sjukt roligt så ja känner mej lugn.

Ett gym pass å en tripp till Bolaget är allt jag behöver för att de ska bli en lyckad Lördag i mina ögon.

Sen vill jag jätte gärna fara till Bure på söndag, bara man får låna pappas bil så känns det smidigare..

Sen till veckan så kommer ju min kära tjejer hem!! Tisdagen är super spikad!! =)
Något gott att äta och något gott att dricka sen ska vi surra hela dagen å natten lång..
Det pirrar i min mage som om jag vore förälskad igen.. hi hi hi ho ho..!!

Näe nu måste jag få tummen ur å göra mej i ordning för jobbet!! PÅ tal om jobbet..
Nästa helg blir det tjej middag med jobbet..

Ännu en sak att längta till!!

P.s.. jag har förmodligen världens bästa kille!! Älskar dej baby mest av allt i världen för du är bara så himla bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konsten att föra en Dialog..

Publicerad 2009-10-20 12:26:00 i Allmänt,

Förra veckan gick jag dialog utbildning med jobbet..
Vi blev så ivriga och motiverade så efter andra dagen stannade vi kvar för att börja styra upp en bättre jobb situation.
Under utbildningen fick vi olika övningar då vi fick "ett problem" att lösa. det vicktigaste var inte att lösa uppg i sig. Vad övningen gick ut på var att se till att alla fick göra sin röst hörd, att dom som pratade mycket skulle ge plats till dom som inte pratade lika mycket. Det gick ut på att lyssna å förklara om va man tyckte om situationen. Att de behövs många roller i en dialog. En som påbörjar disskution, nån som ifrågasätter å en som fullföljer de som blir sagt å en som sitter å lyssnar för att hinna ta till sej sen komma med ideér.

Så efter 2:a dagen stannade vi på jobbet kvar.. vi försökte komma fram till något men de va helt makalöst va lite vi faktiskt kunde komma fram till. En sak som jag funderade på var att ändra fika tiderna så att vi skulle ge fika 14. vet inte hur många gånger ja frågade "vad ska vi bestämma om de då?".
Dagen efter snabbpratade vi om vad som blev sagt dagen innan å tråkigt nog så verkade inte vi alla förstått om vad som ens blev spikat.

Jag hoppas att vi kan göra det bättre framöver.

Tänker på dialog utbildningen typ varje dag. en sak som jag lärt mej är att välja orden å fundera lite grann innan jag svarar. Sen har jag insett att den enda personen som jag kan påverka är mej själv.
jag kan inte ändra på personer hur gärna jag än vill.
men de är så svårt att nöja sig med den tanken. Å dessvärre kan ja känna att det finns kvar en gnutta bitterhet i mej ändå.

"jag kan inte bli arg för att personen kanske inte ser det som jag ser det"
"jag måste förstå att andra inte tänker som jag"
"jag måste ändra på mej så att jag inte blir arg då saker inte blir som jag vill ha dom"

Det som gör att det inte är så lätt är att då smyger det fram tankar som "är det bara jag som tänker fel?" "Är det bara jag som som ser det på ett sätt?" "Visst fan kan andra försöka anpassa sig efter mej för en gångs skull!"

Å då är det svårt att ta till sig allt man lärt sig.

Det började snurra så fruktansvärt i min skalle sen den där utbildningen..
Så nu tänker jag bara reflektera situationer.
Jag ska tänka mej för innan jag säger något och verkligen säga saker på ett bra sätt.

jag ska kort och gott försöka bli en bättre människa. Här finns inte tid för skitsnack varken jobbmässigt eller privat. Sen vad som är skitsnack och inte är upp till var och en.

Ska nämligen strax fara till jobbet så därför dyker alla dessa tankar upp.. =)

I´m walking down memory Lane...

Publicerad 2009-10-13 23:59:14 i Allmänt,

Hej! förlåt att jag är sämst på att skriva just nu.. Känner mej så himla upptagen.. men man är aldrig för upptagen för att ringa.. ja vet men ändå blir det som om att man inte gör det.. Förlåt mamsen å hela släckten i bure..( eller ska man snart säga stan..hehe)
Om de e till nån tröst så ringer väl inte ni mej heller särskilt mycket.. hahaha =)

Ikväll fick jag bara en sån där "ja önskar jag var 12 å bodde hemma känsla"..
Visserligen så skulle ja inte vilja göra om hela puberteten eller få höra alla mammas "-va har vi lärt oss av det här Lina?!" fler gånger men ja saknar många andra saker..
T.ex att se mamma gå omkring i långkäschen å bara vara sådär varm och go.. Eller att sitta i soffan åsså kommer pappa fram å tar tag i ens lår å nyper åt. sen säger han (mest eftersom att jag inte kan) "-vissla om de gör ont! Sen skrattar man för det kittlas ju också..
Va ju även underbart att ställa till ett jävla liv då man låg i soffan å såg tecknat med babysiss.. De enda ja ångrar dock va väl att jag av nån anledning alltid lyckades slå henne över öronen. Vilket jag visst jag absolut inte fick göra eftersom att hon opererat in rör. Hon var vad man brukar kalla ett typiskt "öronbarn".
va som nån magnetisk dragning från min handflat till hennes skalle.. Förlåt! =)
Sen hur kul var det inte då man för en gångs skull fick vara med storasyster?! Man tjuvlyssna, man blev tvingad å bädda hennes säng och när hon inte va hemma gick man alltid in å snoka.. hehe

saknar dom stunder man va hos farmor och man fick havregrynsgröt å åt uta bara fan.. Saknar farfar men minns så lite av vad man hann göra med han. Tänker på han varje gång man är i stugan.
saknar stunder då morfar körde en runt stämningsgården å berätta vem som hade bott i vilket hus och roliga hyss dom gjorde på den tiden..
Saknar att se mormor sitta sådär roligt med benen i soffan då hon såg på tv.. Bl.a Murder She wrote å sen för att sen gå vidare in i köket å spela patians halva natten..

Det är sånt där som jag saknar när jag får allt för mycket tid på kvällarna å tänka..
jag är inte bitter eller ledsen.. jag bara saknar det!
Sen en vacker dag kanske jag kan vara den där farmorn eller den där mamman som får vara med å skapa liknande och nya minnen åt en liten pojke eller liten flicka..
Förhoppningsvis blir det så, men jag tar inget för givet å jag kan alltid trösta mej med att jag har en hel del fina barndomsminnen som lever vidare i mitt liv. All denna glädje och kärlek jag har fått, den räcker mer än en livstid..

tack till hela min familj som gjort mej till den jag är och tack till min nya familj och alla min kära vänner som gör mej till den jag är.. utan er skulle de inte vara Lina.

väljer att avsluta ett rätt gulligt citat som jag satt och läste för några av min gammlingar på jobbet..

"Heller dåligt minne än dåliga minnen!!"



Som ett IVER är jag just nu!!!

Publicerad 2009-10-07 15:39:10 i Allmänt,

gah.. Mindre rolig jobb kväll då jag inte verkar få vara AVA.. Tur jag slutar 20:30..
Stod i mitt horoskop att jag hellre skulle visa mina åsikter än att ta muntliga disskutioner..
Horoskop e skit!
Jag e ju duktigare på att prata.. Hahaha..
Sen så lurar man alltid sig själv med att det stämmer.
"Det kommer att vara uppförs backe för skytten, stressa inte utan ta det i din takt" (som ex)

Då tänker ju en goood Lina att "jo men det stämde ju.. för efter jobbet va jag ju tvungen att cykla upp för lassaretsbacken å de va tuft det..! Så för att inte stressa så går jag väl med cykeln..

Som sagt. Det är skit! Men jag läser det ändå!!

Just nu så längtar jag åter igen!! Jag längtar jag längtar!!! För imorn efter jobbet (så e jag ledig tills på Måndag) sen kommer mamma å systrarna på besök! Är även jätte ivrig på att se hur babysiss fått till det i min gamla lägenhet!! =) Tror hon gjort jätte fint! Sen blir det en dos av Jimmy också!! Som ja varit sugen på dej killen!!!=)   Sen är det ju så att kära Häll och trucker kommer ju hem.. Helt sjukt för det verkar som att båda kommer va hemma samma vecka!! Vad är oddsen på den va????!!! =) Jag kunde inte va mer gladare över detta!!!  Som jag har längtat efter er tjejer..! Tycker ni haft erat färdande å resande klart.. Kom hem nu flickor och bygg ett bo här uppe..!!!

jippi säger då jag!!!!! =)

Å annars så e alltig gott bröd just nu!!!!  Åsså längtar jag efter lilla Elly..!! Söta lilla Elly!! Å Fanny ska jag inte heller glömma! Den lilla busfian är jag så sugen på!! men här blir det inga barn gjorda.. Jag har bunkrat upp så ja har gott om p-piller.. Måste vänta tills lillen jag har där hemma ska bli lite äldre.. För inte orkar jag bli 2barns mamma riktigt än! Å frågar ni Pelle så tycker han säkert samma sak.. Att han inte orkar bli 2barns pappa riktigt än.. Tur vi e mogna! hahahaha

 

Stor puss på er!!! =)   

hinner knappt med.. men de e roligt!!

Publicerad 2009-10-06 22:38:43 i Allmänt,

Nu börjar det vara klart..
Det är full rulle hela tiden.. Jag längtar hem varje sekund jag är ifrån hemmet men samtidigt så håller jag på att vara sjukt less på att hela tiden pyssla hemma ist för att bara kunna njuta.
Det blir bättre!!

Men allt är bara bra hos familjen Wiklund/Wikström..
Här bor vi och alla som vill är välkommna att komma hit!!

På Torsdag kanske systrar å mamsen hitt. ursäkta röran!! =)
Men vi ska på IKEA imon en snart framtid..
En sköööön trip med emsan och Mange.. Ja å emmy lär gå varv på varv där inne.. Det som gäller för Pär är nog Alco och manges stora passion med resan är nog maten.. =) haha

Tror det kommer bli skit roligt iaf!!
Gubben verkar längta iaf.. =)

Ledig fredag och hela helgen.. Jippi!!!

Jimmy, fotboll och öl! Det ser ja fram emot på Lördag!!!

Stoooor puss på alla från fröken glaaad! =P

Klapp klapp

Publicerad 2009-10-02 11:54:26 i Allmänt,

Haha.. ja Jossan nog skulle vi gärna rama in dej med.. men då måste vi rama in alla våra syskon å kanske deras partners åsså vill kanske föräldrana också ramas in å de skulle bli åt helvete för mycket ramar att köpa.. haha
men pär har ju en bild på alla ni syskon, en stor ram så den ska han säkert ha upphängd.. =)

Så nu har det blivit Fredag.. jag sitter här på min rast å bara längtar efter att få gå hem..!!
Möter upp mallan så jag slutar sen blir det cykelfärd till Bolaget för att inhandla nån öl.. (nån menas med 1-2öl bara).. Jag är bara ute efter den goda smaken inte fyllan..
Sen blir det middag ute.. förhoppningsvis tatung å kanske nån öl efter det..
Längtar bara så efter att få mysa med mallan och känna att det är helg..
Lägenheten har börjat arta sig riktigt mycket.. nu vill ja bara att gubben ska ta tag i att flytta det sista av sina grejer så vi verkligen bor där bägge två. Vi sover ju ihop typ varje natt men han har typ inga kläder i nya lägenheten..
lever han ett dubbelliv måntro?? Hmmm.. =)

Sen ska vi vara barnvakt för john imorn och se lite hockey.. ser typ fram emot hockeyn lite.. Alltid roligt att glo på allt folk..

Annars så finns det INGET att klaga på.. Det går mot vinter, vilket e jobbigt för det är åt helvete för kallt å cykla till jobbet men i övrigt så längtar jag lite.. december månad är faktiskt den bästa månaden för mej..
Allt roligt händer ju då..
Ja fyller år.. det är julafton.... det är mellandags rea..det är nyårs afton.. de e fortsatt rea..

Sen hoppas jag familjen kan titta förbi till veckan å få se mitt och vårt nya hem..

Livet kunde nästan inte vara bättre.. man tillbringar den mesta av sin tid i hemmet och på jobbet å nu har jag världens bästa arbetskamrater och världens finaste hem..
Klart jag är nöjd!

If your happy and you know it clap your hands..

Puss puss

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela