tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

för upptagen fär att skriva eller??!! =)

Publicerad 2009-12-29 22:48:35 i Allmänt,

Oj ja blir bara sämre å sämre å¨att updatera denna blogg.. kan bara betyda två saker.. Antingen händer det tok för mycket så ja bara e för upptagen med att leva mitt liv eller så händer det på tok för lite i mitt liv..

Men idag är en bra dag!! till dom som inte vet så ska jag bli moster!!!! =) Lilla Fanny ska få ett syskon.. å sötnosen har bestämt att hon SKA heta isabella.. haha..
Farmor var inte lika förtjust i namnet.. "men då kommer hon bara att kallas bella!!"
haha.. älskar att kalla min kära isabell för bella!!! =)

ja men nu har jag egentligen inte tid för bloggning, trött å ivrig efter BabyLove!!
vet inte om vi får främmande på nyårs än.. Märker väl när dom knackar på dörren.. =)
Fick iaf hjälp av min söta svägerska jossan att ta mej till jysk där jag har inhandlat en stor uppblåstbar madrass ifall att vi får främmande inför nyår.. bra att ha i andra samanhang..!

så ja storstädade å pumpa upp sängen så nu ligger jag och myser framför tv:n.. åååå så trevligt!
Bara ivrig efter hjärtat nu!!!
å imorn blir det mys med mallan, jimmy å olle hoppas jag!!! hihi hoho..

Gott Nytt år!!!!!!!

(säger det nu för blogg nå mer verkar inte denna uppblåsta tjej ha tid för i veckan..)

så om du läser detta lilla mamma så vill jag bara skicka iväg några pussar på dej!! älskar och saknar dej i massor!!!

Sen som avslutning måste ja säga att boken ja fick av jossa va sååå bra! synd den inte va längre! Fanns skit bra saker som är sjukt sanna..

Like this one;

Du är en urusel älskare!" utbrast hon.
"Hur kan du avgöra det på två minuter?" undrade han.


Ha ha... å de fanns massa mer gogrejer å läsa!! =)

Ohh snart slutar baby!! Längtar så!

Värt blogg-inlägg.. =)

Publicerad 2009-12-25 10:53:00 i Allmänt,

nja... ingen riktig julstämmning har infunnit sig än..
Skyller mest på att det beror på att man måste jobba..
Nästa år tar jag semester!!

Gud va uppbokad man är!!
Onsdagkväll med det uppesittar kväll med min andra familj hos svärmor.. Rolig väg kanske??!! Å vädret.. burrrr säger jag då bara!!
Men det var jätte mysigt! lika mysigt som det var förra året!
Jag är ju en sån som älskar traditioner å när vi firade med svärmor dagen före även i år så känns det som att tryggt mönster.. Tror dock det får bli i stan nästa år om det ska bli.. om inte min familj tänkt styra upp nått..

Det är som kruxet för mej.. älskar att träffa våra båda familjer men det är ett sata fläng.. å alla vill helst träffas på julafton.. Synd för det tar som bort allt det där roliga å byts ut mot stress.. men helt klart värt det!

sen efter jobbet igår blev det Hans och Kicki.. Då fick ja en hemma känsla då ja å pelle somnade på soffan å hörde lek å matlagning i bakgrunden.. som om man var yngre å bodde hem.. mysigt!
Spelade ett skit roligt spel å fick en grymt bra bok av jossan!! Tusen tack! Kommer att komma ruggigt bra kommentare från den på den här bloggen lär ja lova!

sen idag efter jobbet blir det bure å tacos.. lät väl juligt och fint?! haha..
falmark på lördag å farmor på söndag.. Få tillställningar kanske?! Men det är mysigt!!

sen blir det inge supa förrän nyårs!
Ska mot alla odds he mej ut på måndag för att se om ja kan hitta lite fina saker.. REAn är oftsat inte så bra men när man fått present kort känns det redan som rea.. locktång å strumpor är mitt mål!! Sen lite grejer att fylla baren med!!
Fick massa gott av kära syster!! fick en glasflaska med sötlakris som man skulle fylla med sprit.. pelle har varit oivrig med den.. tror den va han favvopresent förutom pengar.. min giriga karl!!

men annars så har jag inte mycket skvaller.. bara en sak men det kan ja inte säga än.. efter Lördag!
Lär väl hända några skandaler efter helgen!!

å veckans roligaste blir väl stysvärfar när han skulle spela bingolotto!! Det kan inte finnas skönare person!! haha

"Kom an bara!!" från förra året är också en favorit!!

Så lev och må alla kära och nära.. önskar ja hade något roligare å skriva men inte det..

inflyttningsfest i januari nån gång.. måste dock kanske skippa två fester å ta en stor.. folk verkar vara sugna på fest å inte säkert alla kan komma, ball ha en fest med 4pers sen andra med 10pers.. å nu när ja tänker på det så kanske ja väntar med att fylla baren!! haha

puss på er alla!!! 

ja önskar att jag var...

Publicerad 2009-12-22 01:53:07 i Allmänt,

you must got the impression that i give a damn!!

Skrev det mest för att jag tyckte det lät småhäftigt!

minns när ja blev impad av frasen "if the shoe fits were it!" å var tvungen att säga det hundra ggr på jobbet.. ja var nog inte lika häftig som ja tyckte frasen var.. =)

Tappade julkänslan idag.. den försvann som genom brevlådan.. trodde aldrig jag skulle få den tillbaka.. satt vid köksbordet framför datorn å kände som bara sorg.. tills det lät plopp på chatten sen kom jesse till undsättning..
han var precis vad jag behövde!!
Blev en mysig stund hos loosh å carro.. Gillar inte att dricka glögg men lukten av det är ändå Jul.. sen skulle det slås in paket, även det avger en sorts jul känsla.. Blev inget julklapps inslagning.. men det för mej blev som ännu mer jul.. man ska julstressa in i sista minuten.. haha
sen såg vi In... bastards med pitten.. trodde inte det skulle vara en film för mej men jo! nei nei nei nei nei!! haha..
va en hel del roliga inslag, ibland lite långdragen men ändå funka det.. å även om filmen inte var rolig så hade man ju carro där!
mitt i en blodigmassaker sitter vi tysta å förskräckta då carro helt plötsligt brister ut i det värsta evil-skrattet jag hört på länge!! hahaha..

ond men rolig!! haha!!

Snart jul men eftersom att man mest ska jobba så önskar jag nästan att denna vecka var fort förbi.. ont i ryggen skallen och magen så jag kommer nog vara en jätte kul arbetskamrat.. =)
Härda ut det här året är mitt mål just nu..
Sjukt sugen på att prova jobba med något annat.. Ja, skulle till och med fundera på att plugga till sköterska.. Så illa är det på jobbet nu!
men men.. nån gång ska det väl vända..!

önskar att jag var 9år igen.. bara för den här veckan..
då hade man en fin liten kärnfamilj.. Älskade att vakna upp på julaftons morgon.. Mamma å Pappa hade alltid gömt nån julklapp som vi fick sringa runt och leta som ett par tokstollar!!
sen satte vi oss alltid å bäddsoffan vi hade på övervåningen å såg på filmer.. antingen var det askungen (otecknad förstås!) eller så var det alltid någon bra film som handlade om tomten å julen..
där satt man å bara älskade livet..
sen blev det farmor å farfar.. alltid ätit risgrynsgröt där! Julklapps utdelning.. dumma sara skulle alltid spara sina julklappar tills hon fått alla.. ja rev upp varje paket jag fick sen när man var klar gick man alltid över till sara å stod där men stora ögon..
Oj så många paket hon fick!!
Var inte så god på att räkna sen hade mina klappar också sett ut å va mer om jag haft tålamodet å låta högen växa.. haha
sen bar det av på sjungande å middag där med köttbullar å prinskorvar..
sen julklapps delning även där.. Oj vad man var lycklig!! Spelade ingen roll vad man fick allt vara bara såååå bra..
Sen lekte man i sitt rum i flera dagar..

Ja så tomten.. om du hör det här så är det de enda jag önskar mej i år.. att få vara 9 igen.. får jag det så lovar jag att aldrig önska mej något mer i hela mitt liv!! =)

nej nu är klockan mycket å det är min lediga dag imorn så jag får absolut inte sova bort den!
Blir svärmor på onsdag och jag längtar riktigt mycket!!

ha det så gott nu alla!!
Puss puss

..tänker inte på att jag är 25..

Publicerad 2009-12-17 23:08:40 i Allmänt,

Haha.. förlåt för världens sämsta uppdatering..
Hinner egentligen men är typ helt död när jag kommer hem från jobbet numera..

Oj.. vad har inte hänt sen sist?? jobbfest iaf.. kunde dock inte styra eftersom att ja var tvungen att jobba dan efter.. dragit med marri på efterfest.. shott roulette å skumtomtar.. de va rätt tufft för hennes mage tror jag.. Haha!!

va på lisa fina födelsedagsfest i lördag å hade jätte trevligt... Säger som man alltid säger efter roliga fester, "måste göras om!"
Älskar min nya lägenhet men sambolivet är helt klart en omställning...

Önskar att jag kunde bli sjuk (relativt ofarelig sjukdom då) så man skulle hinna sova, å får jag inte det så vill jag byta ut min chef som har ett förstånd som en full kåt 18åring..

Har tappat min julkänsla.. allt tjafs runt i kring taggar som ner stämningen....

Ser paradise hotel som besatt men funderar på att vägra se nu eftersom att min "pojkvän" (han vet de inte ba än..) åkte ut idag..

massor har givetvis hänt sen sist jag skrev men svårt minnas allt... varit ute mycket i svängen.. måste fortsätta med det! Ja fyllde för fasen 25 idag så jag är inte död än på länge.. (vet man aldrig iof!)..

just nu vill jag bara att dessa helger ska vara över.. hemskt men är bara så trött!

Så jag återgår till vad jag gör bäst! längta till saker!

januari-februari ska jag göra allt jag kan för att spara så mycket pengar jag kan!
mitt mål är att åka utomland i mars-april.. Typ det största måstet jag har just nu..!

fick ett spa present kort idag.. kan va passande å brasil-wax:a i samband med en resa kanske?! hehe..

åsså längtar jag till imorn för då ska jag å underbara mallan gå å se new moon!! Jippi.. jobbar först men de går fort!! Börjar ju trots allt 4.. inte ofta på en heltidare!! =)

sen måste jag bara säga tack till alla nära och kära som grattat mej idag.. på både facebook, via mobil eller ansikte mot ansikte!!!
tänker inte på att det är min födelsedag.. tänker på att jag är lyckligt lottat som har världens finaste vänner, jobbarkompisar och familj!!!

Blev en underbar middag på calles i afton!! Ni är verkligen Bäst!!

Så dagens puss går till alla men mamma å babysiss får en liten extra puss för ni (säger som josef skulle ha sagt) blev lite runda under galoschen!! haha.. (stavning får inte kommenteras!!)

haha.. StOOOOOOr kram på er alla... Nu går den där gamm kärringen å lägger sig.. oj, va klockan e mycket!!!!

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela