tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Guld åt Alla!!!

Publicerad 2012-04-19 22:10:00 i Allmänt,

Det gör mej egentligen ingenting... AIK gjorde va dom kunde å ett silver är väl fan inte dåligt.. Men vad som gör mej förbannad på dålig hockey eller att dom inte lyckas göra mål är å se folk lida.. Haha.. När 2-0 målet kom reste jag mej fort som satan upp från liggande position av rädsla!! Var helt övertygad om en förbannad Ahl eller Thomas skulle skrika eller kasta något... Men dom bara satt där å led...
Det e det enda som suger med förlusten..
Annars är det vansinnigt bra!!! Fått surra loss med grymmaste hällfjäll.. Ville så gärna ringa å messa under hockeyn men gav mej en mental örfil!! Låt flickan få landa iaf!! Haha.. Välkommen hem finaste du!!!
Smacka upp Liqu med.. Hon förtjänar å va med på bild, hon ska ju ha barn snart för böveln!!!
Kort pass imorn sen hem å städa.. Sen raka bort varenda hår på kroppen.. Måste ju va på mitt bästa på lördag Whit the Ladies!! Kommer bli asgrymt!!! ;)
Sen på kvällen får tofflorna åka på..
Snälla tatuera inte dej i ansiktet när jag är borta!! ;)
Å sen, ja de fan sjukt bra nu!!! Bortsett från att jag känner mej fet och fattig så rullar de ändå fint!!
Familj och goda vänner har såklart mycket med det att göra, men det är inte bara Brynäs som har tagit hem guldet!!
Min lilla buckla heter Thomas å han är bäst just nu!!!!

Bil(d)bomb

Publicerad 2012-04-18 14:42:26 i Allmänt,

Tack Katarina!!! Har varken tid eller lust att va sjuk nu!!
Det blir ju även ohyggligt långtråkigt!! Å hostan på nätterna gör även nätterna till dom längsta timmarna i mitt liv!! Så vad gör man?!? Jo man kollar på bilder och inser vanför jag är lyckligt lottad!!!

Könsord!

Publicerad 2012-04-17 09:29:01 i Allmänt,

Skit....
Bilden är gammal men tårarna är nya... Är vansinnigt less sjukdomar!! Måste börja äta "rätt" å träna som en annan tönt!! För jag orkar inte vara sjuk en dag till i mitt liv!!!
Är rastlös för jag har egentligen inte gjort ett jäkla skit sen förra veckan nån gång.. Jo, fick njuta av Lisa igår kväll men ja tror hon lurade min kropp i sinne Åsså PANG inatt har kroppen blivit "upprörd" över att jag bete mej som om ja va frisk..
Haft en bajsnatt!!! :(
Å vars var min ädla springare?!? Jo, hemma hos sig å såg couger town.. Haha!!!
Haft ont i hals å kropp sen torsdags men det har varit retfullt ojämnt.. Ont i halsen som fan torsdag, fredag en aningens bättre, lördag dog jag nog tusen ggr om, söndag kände ja mej lite mer levande igen, måndag sisådär Åsså inatt å idag ville jag bara dö!!
Jag tar typ 1 steg fram men kastas 2 steg bakåt.. Könsord!!!!
I aint got the time or money to be sick!!! ska ju till Pite på lördag för satan!!! Hörde ju att BQ också skulle dit!!
Återigen, könsord!!!!!
Näe nu ska jag göra mej en ordentlig tonfisksallad som jag vet är satans god å nyttig.. Önskar bara att jag kunde känna nån smak... Självsvälter i sinne just nu!! ;(
Men får väl va tacksam över att familjen å ens vänner är bäst i världen!!

Baby baby oohhh...

Publicerad 2012-04-16 21:32:27 i Allmänt,

Ett skepp kom lastat.....
Med världens finaste tutin Lisa!!! ;)
Kände mej så slutkörd men så kom denna sötnos å pang va mina batterier laddade!!! ;) skrattade riktigt gott!!
Åsså fick hon träffa Thompa å se att han finns på riktigt!! Haha...
Å Ja Thomas jag ser på dej på samma sett som en 14-åring ser på Justin Bieber!!
Lite stalker aktigt!!!
Nu blir soffan å sömn snart.. Haft en sjukt bra dag trots jag inte är helt kry.. Köpte en jacka för 150:- idag, blev galet lycklig!!! ;)
Puss på er alla fina!!!

Bloggat!;)

Publicerad 2012-04-15 22:51:53 i Allmänt,

Skit I-pad!! ;)
Försökte smacka upp en gammal fin bild på tummen upp men det tog mej ta mej fan tusen år!!
Men såhär glad är jag idag!! Å för folks skull att AIK vann...
Men jag är heltnövertygad om att vi åker ut närsom... Var så övertygad att jag rent av sms:à det största Brynäs fan jag vet och gratulerade honom.. Hoppas han förstår att ja inte ville ge honom några förfalskade hopp.. Dom tar hem guldet nästa match, oroa dej inte! ;)
Å annars så har jag sugit hårt på att blogga.. Antar att jag blivit så less mitt mobilbloggande.. Det e dessutom inte alls så roligt å läsa sammanbiten text i ett kör!
Tackar Liqu å micke för hockey mys i torsdags!! Älskar att du hotade karln med ert ofödda barn.. Vaddå hormoner?!? Haha!!
Haft en skitjobbigt helg då ja jobbat med varit apsjuk!! Men idag kom lite energi!! Haft världens mysigaste toffeldag!!
Thomas är bättre än lyx shaken på Max, bättre än snus, godare än glass å varmare än bubbelpoolen på edda, roligare än MEJ, snyggare än Brad Pitt... Ja, listan är oändlig!!
Taggad som fan för lördag!! Satan så roligt vi ska ha i Pite brudar!! Vill bara va helt frisk först!! Sen vill ja träffa pappa å mamma nuuuuu...
Ska ringa dej imorn mamma.. Tycker nämligen att ni ska bjuda på midda nu på fredag!! ;)
Annars inga stora planer!! Jim å Karins inflyttning fest Åsså Stockholm senast i Juni.. Hällfjäll i miss i soooooo! Kom på ja inte Waits apa tillbaka..:( Åsså missade ja även trucken keps som ja även nu kom på att jag inte sms:a tillbaka..
Bra vän ja är!!:( sorry!!
Skyller på kärleksdimman!!
Åsså önskar ja David lycka till på höken!! Ordnat lunch åt dej dom 4 första dagarna iaf!! Haha!! Saknar dej redan!!
När nu ska jag njuta av nån film på lådan å njuta av ledigheten imorn!! Firas med tvättning!! Haha..
Å Inge skvaller har ja ens.. Fan, måste börja styra upp sånt ju!! Åsså gym Marri!! ;) måste styras!!
Å puss på sötaste jossan som ja fick tvär surra med!!
Enjoy life My friends, Claude i fucking do!!! ;p

a birdy wispered..

Publicerad 2012-04-09 23:23:22 i Allmänt,

Snodde Bellas Ideé å förläggde inte bara ägg.. Blev ju fint å färgglatt..;-) Blev äntligen Bure.. Ringde å ville du skulle komma mamsen.. Men inget svar.. Så not cool!! ;-) Älskar hur bekväm små knattarna e med Thomas.. Inga tårar eller blyga barn.. Desstu mer livat dock..hehe.. Sen händer dumma saker man inte alls kan förstå.. Tankarna är hos dej hela tiden!! "Ett fetto i en uppförsbacke".. Tycker det kan beskriva det hela på ett sätt som jag och du förstår.. Å ingen annan behöver förstå! Jobbhelgen gick iaf bara bra.. Tårar då man insåg att de va sista helgen med David.. Usch!! Saker förändras.. Jag gillar inte förändringar..!! Skulle vilja leva i min lilla bubbla där familj å vänner och jobb alltid förblir densamma... Åsså grattar vi Liqu som gått på havandeskaps penning.. Inte länge kvar nu! Inbokat en dubbel D på torsdag.. Inte en dag försent! ;-) ..Å för mej rullar kärlekskarusellen vidare.. Aldrig varit så lycklig som nu! (när de gäller kärleken alltså!).. Som sagt, i övrigt har de hänt lite saker som gör att hjärtat Brister.. Jag är absolut inte klar med er.. Jag ska hitta den döda hunden!!! Letar som besatt!! Jag finns här hjärtat!! Dagens applåd går till bästa svåger som alltid e grym då man vill ha filmer på lådan.. Bad om 4-6 filmer plus serie.. Men jag fick en serie å 14 filmer ist.. Du e bäst!! Näe nu blir de soffan å sömn.. Puss på er...

PåskFanny!

Publicerad 2012-04-06 15:51:22 i Allmänt,



Å vad jag hade velat träffa den här busiga tjejen..!! =(

Saknar mina tre små kyckligar!

Å annars så är det bara bra nu! Kände inte av halsen eller magen imorse och de va ju toppen!!

Sista jobbhelgen med David, har gråtit tidigare så jag misstänker att det kommer komma en del tårar innan helgen är över.. Missförstå mej rätt, är så glad för hans skull.. Men min då?! hehe..

Sen slutar ju även min tillfälliga chef.. vilket jag också grät över..=(
Grymt bra tjej!! Så tillsammans med PiaLotta så passade vi på att avslöja historien bakom "du det finns 17..." eftersom att det är en vän till min snarrt förra chef.. Lika bra att att bjuda på sig själv.. särskilt nu när hon inte är ens chef längre..

Ogillar förändringar!!! =( Iaf dom dåliga sakerna!!

Sen har jag ju i fortsatt ordning, världens bästa kille!! Som lämnade igen mina filmer och hängde med en jobbkompis unge idag.. Godis och film stod på agendan.. Fan va du e fin alltså!!!

Planen va kanske söndag först å förlåt om jag lät gnällig... I want you so bad on sundays!! ;)

I övrigt så händer de väl typ noll för mej i helgen.. äta jobba och sova..!
men det går så bra! Ska inom kort styra upp en stockholmsresa!! Senast den sista MAJ!! Kan inte hålla mej bort längre än så!!
Å har ju snart en massa fina damer att besöka i Stockholm..!!! =) Ja en massa, iaf 3! ;)

Näe nu ska jag gå och jobba igen.. Ska höra med Bella bell om det blir nå ladies night i pite den 21:a..
im so game! ;)

Dinner time!!

Publicerad 2012-04-05 22:57:41 i Allmänt,

Middag med älsklingen på kriti.. Blev ingen äggmålning då förkylningar förstör folks liv..:-) Sen hockey.. Dom tar de på Lördag ist.. Helgjobb å de känns sisådär.. Känner mej nämlig småhängig.. Men helgen kommer flyga oss förbi.. Hoppas på måndag å bure ist!! Å annars så flyter de på.. Astrist att ja missar BQ å TutinLisa ihelgen! :-( Men vi hoppas de kommer igen snart!! Å varje dag i april är en dag som Hällfjäll kommer oss närmare.. Satan så kul!! :-) Puss påre!

Påsk!!

Publicerad 2012-04-03 11:19:47 i Allmänt,



Jag tycker helt klart att mitt blåa och gula ägg skulle ha vunnit!!! Minns att Sara sa att hon var tvungen att rösta på Fanny för att de var hennes barn.. men..
Vad lär det Fanny egentligen?! Att allt hon gör är fint?! Näe det är det ju inte!! Haha..

 

På torsdag är det skärtorsdag så det blir Bure för hela slanten.. Hoppas bara magen lugnat sig ordentligt innan dess..

Idag fyller världens bästa pappa år!! =)

Grattis!! Dej ska vi fira inom snart!!! =)=)=)

Vattnet kokar över...

Publicerad 2012-04-02 15:35:12 i Allmänt,

Jag måste lugna ner mej.. Skrev ett så långt blogg-inlägg nyss.. Men kan inte publicera det.. Kokar när jag ser nån dum kostymnisse på tv som säger att vi måste skärpa oss inom älderomsorgen men vi får inga mer pengar.. Ogillar skarpt när de pratas om att vi (som jobbar) inte uppfyller kraven som socialstyrelsen ställer på oss.. Varför kan det inte vara så att kraven inte matchar resurserna som ges till oss??! Varje år i flera år, sätts det en budget för älderomsorgen.. Varje år ligger vi över denna buget å vi tvingas göra stora åtgärder.. Nollvika är väl deb mest frustreande.. Om någon är sjuk så får vi antingen jobba en kort eller korta av turen den sjuka skulle ha jobbat.. Å ändå får man höra att man inte lever upp till kraven istället för att säga, " vilka krav sätter vi?! Har vårdpersonal möjlighet att uppfylla detta med va vi ger dom?!" Ibland känns det som om socialstyrelsen säger åt en, -Här har du en slev, lite lim, tejp å virke.. Bygg oss en båt!! Å ändå är idioterna förvånade när både börjar läcka å i vissa fall sjunka.. Jag kokar i sinne!! Jag måste träffa poliriker nu känns det som!! :-) Näe nu ska jag ta lite samarin å spara på krutet..

Slurp!!

Publicerad 2012-04-01 16:05:10 i Allmänt,

idag är jag fetare än fetast!! Haft en jättefin helg.. Med undantag fredag, fick typ bo på toan..:-( mått illa i stort sett heeela helgen.. Men de har varit svårt att deppa ihop.. Världens finaste kille tar ju så väl hand om mej å birthday festen hos Marri va jätte fin å utgången va bara bra!! Så inget å klaga på.. Bästa Mallan va hemma å förgyllde min helg.. Like old times!!! :-) lunch idag med hon, baby å micke.. Toppen alltså!!! Är fetast i världen just nu.. Wok n roll till lunch, lyxshaken dirr efter på Max åsså köpte jag med sushi för ikväll.. Haha.. Skippar hockey å styr The Immortals i pumpen.. Njuter gott nu!! Inge bakis å magen e snäll, lite iaf.. Hungrig i sinne!! Skärtorsdag snart.. Hihi!! Ha en kanon söndag alla nu!! :-):-):-) Thomas, du är tooooppppen!! :-)

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela