tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Mrs Update..

Publicerad 2008-07-30 23:31:51 i Allmänt,

vaknade å hade grymt roligt åt min svåger Simon.. eller Siimåån!!! som min lillasyster bruka säga. Han låg helt däckade, hade tagit sig ett par rediga med svärfar å på morgonen låg han bara där.. vi bägge sov i bäddsoffan och de va smockat med mygg.. bara låg å log när han började veva med armarna i sömnen, stackars simon.. Hade en grym vecka i stugan och snart läst ut "de ska bli mej ett sant nöje att döda dej.." blev inte så mycket till å döda men den är sjukt bra! Blev dock ruggigt orolig när vi va på stan ja syrran å simon. Anna skulle lämna byta en tröja till en av Tonys jobbarkompis som hette Jorma. Samma som Hon i bokens förre vådsamma karl hette å inte nog med de, dom hade samma tatuering, liknade utseende OCH dom bägge kommer ifrån Finland!! Å karln i boken va INTE snäll alltså.. Jag e typ rädd på allvar.. Odds!?

Sen kom jag till stan för att få råmysa med Laizz.. när gud skapade dej..? Hur tänkte han dåååw?? Haha.. Du är typ det bästa jag vet!! ;) Love you cutipie!!
Blev lugn glass i Berssan, sen knocka vi på Dannes dörr lite spontant å lol va den kvällen.. Björn är helt klart en skön karaktär!!

tisdag såg ja å pelle klart filmen men sen skulle han bara spela dator.. gah! Vad jag inte tål datorer.. Bort med dom! Brinn upp! Sen plocka Laizz å LaizzA upp mej å vi drog till Boviken.. odds att ja skulle stå å titta på, hell no. Vi lirar Volly rätt länge å mitt lag vann!! (när det gällde iaf..)hehe. De va drit kul och alla var så sjukt trevliga, måste göras om!!
Såg typ den sämsta film som gjorts hos demon, röstade helt klart på artisten men INTE låten.. ;)

Sen till idag... oj så mys!! Blev boviken tidigt som få.. Björk (lämna adam ute som han vill..), nyström, jolpa och jimmy-san.. Gött bröd kan man säga.. Hann bara hem för å göra sig fina fisken å iväg på Sigrid.
Men utan reserverat va vi rätt knullade.. ;) Så vi drog till Olles å ja typ 1½timma så fick vi öl å sen käk. Men det va gott.. Sen piren på älvsbacka.. men där dog ja som ut.. Kim var givetvis en stjärna och ja fick mej ett halvdant "gösses kamrater" haha så jag är nöjd..
Men stackars David.. som klunsa bort ett inträde..haha, du var så tok söt där killen.. på riktigt så pär e grymt jävla bra i kluns så försök inte ens, han e typ otagbar.. origgad kille!!??

Å sen Demon, Mr Venedig.. värsta jag sätt.. stämmer det med ankdam och Limpa så kör jag givetvis en Mraz, "Im yours!!".. Typ den sötaste jag sett!!

your lost helt enkelt

Publicerad 2008-07-20 02:23:06 i Allmänt,

Som Malin sa.. det var en annan blick man kunde se i Linas ögon ikväll..
Jag tror på det du sa och jag tror på mej själv imorn kommer stora förändringar att ske,

dörrmatta är endast något som kommer att ligga framför min dörr i övrigt så..

..för kom igen nu, ingen vill väl ha nån som inte vill ha en lika mycket som en själv.

det kommer att bli rätt tråkigt för dej å inse va du inte gick all in för när du satt på en royal straight..

det är helt enkelt inte okej att behandla någon på så sätt så är det bara..
drar en tutin lis å säger, hoppas du är nöjd!

sommarn då..

Publicerad 2008-07-18 00:45:55 i Allmänt,

Första veckan på semestern och den har börjat grymt! Skriver inte grymt bra för den har varit grym på alla sätt och vis.. men med massor av soltid, underbara vänner som Malin davva jimpan jesse å laizz så ler livet åt mej igen..

Grymt skönt med sol och mys.. tror även det händlar om att hålla igång hela tiden så de inte finns utrymmer för andra dumma tankar som kan slå ner som bollen gör på minigolfbanan,, eller nått sånt?! hehe..

Frågar man någon om maten smakade bra å du får ett halvdant mmm så tror jag inte den va så god. "You got served.."

Imorn börjar mitt trästocjs, från att inte alls va min grej har det på nått sett blivit just MIN grej.. det enda jag varit taggad över i sommar faktiskt.
Bella och Marri e sååå mycket tjejerna för grejen. Å så som förra året tror jag det kommer å bli lika jävla ball i år igen.. Fast utan sömn och problem efter "busk-kissnings" problem Marri??!! hehe..
Längtar iaf å snart så..
Grillning hos Bella bell imorn å massa mys.. glöm inte att vi måste styra upp surströmmingen också!!

Funderar även på att dra mej tillbaka lite i stugan ett tag framöver.. pappa har lovat kräftkalas å vem kan tacka nej till de?!

Tro på nånting riktigt bra framöver iaf..
You can bet your little ass on it! ;)
Puss vettja

u let me down to...

Publicerad 2008-07-12 13:09:45 i Allmänt,

Ena dan är man som på toppen av ett berg.. andra dan kan man helt plötsligt ha hamnat längst ner i dalen..
Hela grejen va ju jätte fel men jag var inte dum med nån lr bråka med nån (kanske lite hårda ord men de verkar ju va lugn nu) å vad som känns riktigt sådär jätte jobbigt e att du bara vände på klacken och gick..

Jag kände mig som den ensamaste i världen och du bara gick..

Så jag tror inte det handlar om hur du skulle kunna förlåta mej för att jag var för full längre.

"Det ska bli mej ett sant nöje att döda dej.."

Publicerad 2008-07-10 10:16:21 i Allmänt,

I love my life..
just sådär riktigt mycket idag.. men det är ju som en grej som inte känns sådär jätte bra än..
Fan laizz jag e typ på om det går.. jag vill på festivaler, fester och maskerader..

Its my time to shine och eftersom att jag går på semesterna om mindre än 2timmar så vet du att "i put some new shoes on.."

Kommer nog aldrig sluta va skogstokig.. men babylove "det är inte okej"..

Ser ut å bli bajs väder åter igen men boken min kom i förrgår så jag har eg inget emot ett par regniga dagar i soffan..
Kanske fest i helgen.. kanske pelles stuga eller kanske bara mys med babylove.. vet ingenting om vad som händer allt jag vet e att jag kan sova ut hur mycket jag vill i över en hel månad..

im one lucky bastard!

Trästocks hos bella Bell nästa helg!!! OJOJOJOJ Marri.. det blir jag, du och brännässlor i sinne!! å kommer dom som va hit sist lär det bli sjukt kul.. hoppas jerry kommer, han som tyckte att jag skulle byta namn.. JERRY??? liksom..

that put a smile on my face..!

pust

Publicerad 2008-07-09 17:23:15 i Allmänt,

det känn som å försöka putta på en stor bil i uppförsbacke.. jag kommer ingenstans..

Tack malin bara för att du e just du!

ett smile..;)

Publicerad 2008-07-06 09:46:14 i Allmänt,

tröttare än en blöt hund.. å sticker som ett bi..
laizz hade kvar 7cm av sin 7:a men var dock GM igår.. orättvist de där! ;)

Efter idag är det 3 arbetsdagar kvar sen semester!!!

Idag blir det att sova hårdare än törnrosa!

Men jag måste som bara le, hann knapp börja jobba idag så det gick igång ett sänglarm.. En av världens sötaste tanter hade gått på toa i kläkammarn.. in kommer jag å där sitter hon, i full hungning med å bajsa å kissa.. Hon hade ett leende på läpparna för hon hade fått göra det hon skulle men satt helt enkelt fast.. Sa ja gick in faste man fick huka sig under alla kläderna och ta ett ordentligt grepp i båda tanten å tvättkorgen.. å plopp lät de!
så trots trött som en gnu så började dagen rätt bra iaf..

inte var dag som man få leka hjälte..! ;)

Sovit Gooottt inatt kanske..

Publicerad 2008-07-05 09:27:33 i Allmänt,

Jag är ledsnare än ett barn som inte får sockervadd på legoland..

Nu är det bra! Jag menar allvar..
Mej eller spriten det är bara att välja för nu har du sprängt din sista hembrännings apparat!

inge kul att de blev sådär för dej, men vi båda veta att det är alltid Timbuktu.. "de löser sig"..  Ge det bara lite tid.. vem vet, kanske ett litet besök kan göra en helvändning.. Vad du måste jobba på att få tillbaka tiliten du stal.. men om det e till nån tröst så är du en av mina hjärtan! ;)

inge roligt å bli "osams" med dej gumman men hur kan jag säga på ett snällt sätt att sluta säga att jag ska ringa när jag slutat jobba för jag tror alltid att vi kanske kan ses men det blir näst intill aldrig. vet att jag brusar upp och har en klump i magen idag för å va osams med dej är det värsta jag vet.. men jag använder en mening som så mycket är din.
visst förstår du mej?
Du är en av dom jag älskar mest i hela denna värld, klart jag blir besviken när man ofta känner sig andra hands sorterar och du känner mej, kan inte säga det på ett lugnt å sansat sätt och taggar flyger. jag är ledsen iaf. i love you....

Sjöbo med pelle putt, bergner, demon tanden, fredde å olivia.. Var det absolut skönaste jag varit med om.. Även årets första dopp!! Sånna stunder går inte betala för.. Blev även lite ding ding.. hehe
Vollybollplans jagning i torsdags.. gick inte riktigt sådär bra men bara hur kul som helst å hänga med alla ist.. åsså kort hos Jolpa igår.. Jyym tillhör fortfarand en av dom skönaste..
-nej men jag tror inte du kan ta kort på mej, jag är så mörk.. ;)

Går på semester Torsdag å gud vad jag ber om sol.. å om inte så vaddå? Lika skönt å bara få sova..!
Ses på festen då! Detta ska firas.. ;)

Sluta kleta på min karl, visst har du en egen!!
Jag blir skogstokig!!!!

jag tror jag är något på spåret

Publicerad 2008-07-02 16:42:02 i Allmänt,

morten tror laizz drömmer mardrömmar.. jag tror hon låg! ;) Hehe..

Lisa ligger omfamnandes i sina bröst på rygg.. =P Men stackars liz hon e "syk"..

Min festival var något annorlunda men helt great!!
Torsdag blve det tagg med majlert sen vidare till jolpa med jimmy å krisse.. ölkorv var snacket! Vet hur hellas ser ut iaf.. aj!
Fredag var det stOOOr fest hos Laizz.. massor av trevligt folk och god stämning.. Sen vid 8 blev det stan och babysitting time åt John.. Jag vet inte om john hade kul men jag hade skit kul.. blev lego och Bamse.. Fick faktiskt höra mamma en gång..
-Vad kallade du mej?!
Hehe var hur sött som helst! görs gärna om! ;)

Men fredagnatten blev låååång.. babylove var nödvändigtvis tvungen å spy hela natten å surra oavbrutet..
"i wunder why i love you like i do.."

Lördag blev råball! först kalas hos Fanny sen storkalas på gården för babymallan fyllde år!! Hur kul som helst! Pär var givetvis KING! han styrde upp big time å grymt kul va det... nykter!!!

väggar pissades på, nycklar bröts av å cycklar gömdes i "osynliga" buskar.. Även lördagnatten blev lååång! Men Babylove var dock gulligaste...! ;)
-seru ja behövde inte spy men jag gjorde det för din skull ju babylove!

på golvet, på toan, i hinken, överst i sängen och även nederst i sängen... snyggt! =P

Jåvælle!! Hehe håller på att lära mej Norska.. im i kvick learner.. (skulle väl behöva en kurs i engelska me..)

ALLTING rullar givetvis min väg just nu.. babylove e bäst! mallin å jesse james är det sötaste å Laizz (+ morten) får båten å gunga rätt bra me..! ;) 

Happy happy... 

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela