tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

presenter...!!

Publicerad 2011-01-31 15:56:42 i Allmänt,

Detta var bara en av dom två grymt fina handdukarna jag fick av Danny boy.. Som bara keeps on givin!!

Du måste sluta upp med det där... Du gör mej till en bortskämd dam mycket snart.. Vänta så ska du se.. Nästa gång du kommer å är tomhänt kanske du får en kylig blick å en hårdkommentar.."vaddå, ingen ros den här gången??" Haha..

Näe då.. du är hur fin som helst! tack så hemskt mycket finaste du!!!

På den andra handduken stod det "DU ÄR BÄST!" I GRÖNT Å RÖTT.. Du är för bra för att vara sann..

Tack finaste du!!!

Blir strax att styra upp å jobba kväll.. Procapita har verkligen taggat igång mej.. En GP skriven idag.. One more to go!! =)

Imorn blir det gym med marri, fika hos anna å markus för den busen fyller ju år!! Sen mysigt tjej surr med Liqu på kvällen!!

Ser ut att bli en mycket givande vecka mina vänner.. Pillan å en fika på onsdag å sen marri å en pub sväng i helgen.. har vi tur får vi med oss pia lotta!!

Å det är bara måndag än... trååååkigt liv liksom! ;)

Puss puss

vad gjorde du i helgen?

Publicerad 2011-01-30 23:28:52 i Allmänt,

Härlig helg.. God midda på fredagen.. Härligt mys i soffan.. Hysteriskt roligt hos hellas med party alias.. Sen calles i "vanlig" freda anda.. Dock saknades tjejerna!!Men vi träffa losch å carro som stanna kvar å hade tokroligt!! Hann se ett slagg också.. Den utlösande faktorn var visst "du tog min stol" Mängd å slåss för!! Haha.. Blev en ohyggligt sen kväll.. Jimmy hade sin sista utekväll i stan.. Nu är han (eller är på väg) i Kapstaden.. 6månaders praktik. Dom kommer att vara så saknad kära vän!!! Vi hade tänkt ta en taxi hem till mej men stötte på en STOR idiot!! Tror daniel önskat han hade fler armar.. Vet att de låter hemskt men hade inte daniel varit där tror jag att jag och jimmy hade... Ja.. NOLL TOLLERANS MOT NASISM!!!! Klockan hann nog bli efter 5 innan vi tre fick oss i säng.. Eller, somna är nog mer rätt ordval.. Subway mackor med frön ska inte ätas i en säng..!! Haha.. Lördagen blev lugn å mysig.. Bakismage kanske är ordet.. Haha.. Blev lunch på stan med jimmy å dannes kompis Eve. Hennes syster skulle spela bandy i skell så hon kom och heja fram henne.. Med oss i släptåg.. Men de va jätte trevligt!! Heja silver!! ;-) Men man var slitna krigare.. Vi sov ju knappt i 5timmar så.. Blev en sovstund sen fångarna å sen femte elementet.. Skön lördag.. Söndan blev lika lugn.. För lugn... För nu e hon placerad i soffan.. I sin ensamhet.. Fick två tokfina presenter av en tok fin Daniel.. Aka "Bubben"..;-) Du skämmer bort mej..!! Jag är lycklig.. Lycklig att du uppskattar mej och finns i mitt liv.. Näe nu ska vi pröva sova.. Försöka slänga upp bilder från telefon om de går sen sova.. Gym å födelsedags firande i vecka å utgång med Marri.. Va på tok för längesen.. Sov gott!!

regi..

Publicerad 2011-01-25 23:45:16 i Allmänt,

Ligger i sängen och njuter fint av den.. Haft de jätte bra i både umeå och bure men knappt varit hemma.. Å hemma är alltid hemma..;-) Skönt med hemmapyssel.. I lagom dos dock! Behöver massor av sömn.. Imorn blir det jobb, föreläsning och gym!! Jepp.. Ni hörde rätt!! Marri jag å bella bell ska bli svettiga.. Håller detta goda il i sig så ska jag bege mej på gymmet även fredag efter jobbet.. Men ja vet att de kan hinna "ställas in" då ja kommer på att de e helg å ja vill bara unna mej suntan å sånt..;-) fullt upp hela veckan iaf.. Hur ska ja hinna allt ja vill hinna? Livet är galet.. Man slutar inte älska någon fort eller lätt.. Men gumman min.. Försök att se det som en film.. Att det aldrig blev ni blev så för att det stod så i manuset.. Allting har en mening.. Vi vet bara inte alltid vilken mening förrän de runnit mer vatten under bron.. Skrev ja verkligen så?! Haha.. Är så djup ibland att jag går vilse.. Älskar dej iaf!! Finns här jämt!! Puss Näe nu kastar vi in handduken.. Behöver sova å skildra tankarna.. Puss!

sov du lilla...

Publicerad 2011-01-24 00:02:41 i Allmänt,

Trött... Kan vankas fet fest på lörda.. Cordy verkar inte vilja sova å ja taggar redan inför grammisgalan.. Nu blir det sängen i underbara Bure.. Ett bure som får mej att tänka på härliga Luz på jobbet.. Det första Fanny sa när ja å anna kom idag var "Lina och Anna kom.. Oh my god!!" haha. Godnatt.. Saknar dej.. Det vet du om också! ;-)

Trevlig helg..

Publicerad 2011-01-21 15:51:28 i Allmänt,

Är ohyggligt trött... skulle helst av allt vilja skynda mej hem och bara sova..
Mår inte bra i kroppen.. hörde lite tidigare hur små hes jag lät på rösten.. Så länge man inte har ont i halsen så tycker jag att de är hur mysigt som helst med en hes röst.. En stygg telefonröst kan vi kalla det..;)

Har så gott som bott i umeå på senaste tiden.. Å det är mysigt med ett studentrum.. Ligga i sängen å se tv å bara gosa..
Sons Of Anarchy har verkligen vänt mitt liv upp och ner.. kan inte sluta tänka på serien.. ser folk på stan som liknar karaktärerna å jag vill ivrigt se mer.. Säsong 3 har jag påbörjat.. sett 3-4 avsnitt.. Stackars danne.. Jag tjatar konstant.. Ett avsnitt räcker inte..=)

Så.. då har vi helg.. jobbar hela helgen men det känns bara bra.. styra upp lite hemma å hålla sig i skinnet.. Det behövs nu.. för jag varken vill eller orkar bli ordentligt sjuk..

I övrigt så har jag mycket lite skvaller att bjuda på.. Hällfjäll befinner sig i landet men är på tok för upptagen å på tok för långt borta.. hoppas du får en grymt bra helg bästa du!!

framtidsplaner.. hmm.. Gym, spara pengar och en ev resa till Dalarna.. Det är ungefär vad jag har planerat..
vi får se hur det går med det..;)

Bilder..;)

Publicerad 2011-01-19 18:24:02 i Allmänt,

Äntligen så har jag fått tummen ur å laddat upp lite gamla bilder..


Finaste Lisa med finaste Elly..


Som snart blir storasyster.. =) Grattis hela fina familjen!!

Sen var det ju en helg som vi var på Maskerad.. Haha.. Galet rolig kväll.. Alla åkte hem blå! ;)



Å JA! Jag var en dirty flygkapten!!! Haha..

tack för en grym kväll!!!

Nu inväntar jag Mallan.. Är hungrig!!! Varit hungrig sen i Lördags nu.. haha..

Love and food..

Publicerad 2011-01-18 10:35:04 i Allmänt,

Det finns två sorters bantningsmetoder som inte kräver mer verktyg än bakterier eller kärlekens lott.. Hjärtesorg och magsjuka.. Ohyggligt bra bantningsmetod.. Dock slitsamt på kropp och hjärta.. Vågat sätta mej på bussen nu.. Men har påsen i knäet.. Känner med min finaste Marri just nu!!! Å på tal om marri kommer ja osökt in på träning.. Tror min kropp är motiverad.. Drömde nämligen att ja pumpa hårt på gymmet inatt.. Men vaknade inte ett dugg vältränad..:-(( hem och bosätta mej i soffan.. Blir ju sjukare än karlar då detmär synd om mej.. Helt otroligt att ja inte skottar mej själv i pallet.. För även jag blir störd över hur jag beter mej.. Helgjobb.. Då vill jag vara pigg och fräsch!! Jobbar ju med bästa bella bell.. Fan, så lite till liv eller så mkt trivs ja på jobbet att de känns tomt om man inte varit där på länge.. Men de är inte därför ja funderar på att ta 3 veckors sem.. Det beror på att jag blivit 13 igen och kär som man va i den åldern.. De går inte beskriva hur du får mej att växa.. Du tycker till och med om mej dom dagar inte ens jag gillar mej själv.. Men jo.. Jag är så värd dej! Nu ska ja lyssna på musik å låtsas att magen bråkar för att ja e hungrig.. Puss!

Sänggående 05:05

Publicerad 2011-01-16 12:36:55 i Allmänt,

Sömnen är näst intill obefintlig men jag är lika glad för det..
Haft grymt kul i helgen.. Fått träffa min underbara malin.. Peppat på med nya party kläder å härlig stämmning..

Blev biljard på fredagen å en öl på allstar.. Bara soft och enkelt! Men det betyder mer än vad jag tror du kan förstå..
Det är alltid dom små detaljerna som gör det stora hela..

Vi har alltid så himla kul ihop.. Verkligen så roligt!!

Fest igår kväll.. Har spiller vi ingen tid..
Ni som känner mej vet att redan i måndags bestämde jag partykläder.. men en sväng på stan förändrade alla planer..
Tagget var på topp.. Hockey på allstar, sen krökning å alias hos Mallan på Haga sen coverclub..

Hade absolut jätte roligt.. men dom nya skorna ville inte göra livet lätt för mej och spriten var som vatten..;)

Med mycket dans och härligt folk.. Vad mer kan man begära..??! Däremot önskar jag för en annan person skull att denne inte varit så full.. Jag gjorde allt jag kunde men de var svårt att inte veva...
Mest glad att det inte är jag.. Förstå hur kasst personen ska må idag.. stackare.. måste jag säga..

Näe nu är det bara att dö vidare i sängen.. torrare än torrast för jag har en söt kille som vill tillbringa all vaken tid i duschen.. Behöver en dusch stol för rumpan skull alltså.. Haha..

Hoppas alla hade en lika bra helg som jag.. Blir svårt att åka hem imorn...

diggat till Arvingarna idag.. "de borde vara jag.." haha.. skööön jag är! =P

i put some new shoes on..;)


Jag bara undrar...

Publicerad 2011-01-13 11:56:18 i Allmänt,



Hittade en gooood gammal bild.. Men gud så roligt vi hade det.. Minns klänningen.. Kort som pretty woman å fick nästa använda kalk för att slita på mej den.. Haha..
Hatar eg sånna kläder.. Som sitter åt över mullegullet.. Jag vill ju hellre va lite lönnfet å lura folket till å tro man e så smal.. Haha..

Hmm.. frågan som kommer i tankarna e.. Passar jag bättre i mörkthår?? kommer nog inte göra något förrän efter sommaren.. (å bella, dina åsikter vet jag redan..hehe)

Jag bara undrar..

Idag känns som en bra dag.. Sov uruselt men ändå.. En natt kvar sen beger jag mej till Umeå..
Marri å Bella pratade pubrunda.. ååå.. men.. Måste styras mycket snart..

Känns som om det hela tiden är mycket på gång och många saker jag ska hinna med.. Men ändå finns det dagar då jag gör absolut ingenting.. Skumt..

Men jag taggar efter mallan brallan.. Synd Öhl är på lördag.. Hade varit nice träffa lite burefolk ju!

Idag blir det gym med Marri.. heeeelt sjukt! men vi får väl se hur det går.. gruvar mej inte ens för värken.. Vet hur segstartad jag ändå är...

Hur vet du att du har en polare som festar till mitt i veckan?
Jo du får ett fint "Jag älskar dej!!!!" mess sent på kvällen..;)

lets all have a good time now..

Publicerad 2011-01-12 22:14:10 i Allmänt,

Ligger i sängen och lyssnar på country.. Kid rocks picture.. Country e som alltid sorgligt på något sätt.. Svårstavat också!! Snöar en massa ute och en liten depp kommer över mej.. Gud va en utlandsresa skulle kunnat bota det.. Blir en liten resa i helgen.. Umeå! Går nog inte beskriva hur mycket jag saknat min malin på senaste.. :-( snart gumman.. Önskar att lördag va igår.. Så mycket vill jag att det ska vara lördag idag.. Håll i hatten nu.. Gjorde 50 halvdana situps idag å imorn blir det gym med marri... Nu jävlar ska löken brinna..;-) ist för liqus blomma.. Hehe.. När åt jag skrov sist? Kommer knappt ihåg hur det smaka.. Nu ska vi komma i form för stranden.. Lika bra börja nu för vi alla vet att ja hinner lägga ner å börja om hundra ggr innan.. ;-) Ska youtuba nått mer glatt.. Saknar så det gör riktigt ont i magen nu.... Godnatt...

pagg

Publicerad 2011-01-08 12:02:47 i Allmänt,

Galen morgon.. Knappt sovit i 5timmar.. Härlig midda med liqu, pingvinen å Danny boy! Fick ett gott mess imorse.. Vilken del av "ställ INGA glas här" kan inte Marri å Pia förstå??! Haha!! Ni är föööör sköna.. Idag firas söta kusin sen midda i Bureå!!! Längtar ihjäl mej efter syskonbarnen nu... Rocka för övrig i dart igår.. Kissa en skvätt på daniel å skvätta lite på liqu.. Haha.. ;-) Nej nu blir de hamburgare å hångel.. Bra combo..;-)

Haha...

Publicerad 2011-01-06 11:48:33 i Allmänt,

Har nästan glömt bort hur man gör då man bloggar...
Familj är veckans tema iaf!

I eftermiddag blir det fira farmor..

Den vackra Asta... Eller "Fru Rönnlund" som hon själv presenterar sig..=)

Imorn om Micke e pagg kanske man kan säga hej till dom.. Danne kan väl omöjligt vara i skell utan att träffa Liqu.. Har knappt hänt.. haha..

Om ni pallar tycker ja vi drar en bowling innan Micke ska jobba.. Tycker dom borde få en chans att vinna tillbaka sina kulor.. =P

Lördag blir det god mat och spelkväll med underbara systrarna å respektive..

Snälla Gud låt Sara vinna!!! ;)

å i övrigt e e de sketa bra!! Bio och hockey igår.. Sen när ja slutar idag kl 15 är jag lång ledig tills på tisdag morgon.. Fan va livet e gött då!!

Jo.. blev bjuden på en super god middag igår.. ljus å hela skiten blev det.. å det på en onsdag..! Ohyggligt tacksam är vad jag är!!

jag är GAAAALLLLLEEENNNNN i dej!!!

Sämst på update!!!

Publicerad 2011-01-04 15:46:28 i Allmänt,

Är sämst på att uppdatera bloggen just nu... Finns ingen tid..;)

Hjärtat har äntligen hittat hem igen.. =)

Å det första han gör är att ljuga för mej.. Fick en lång varm kram sen sa han "Nu släpper jag dej aldrig".. men två sekunder senare släppte han.. Ja ni vet killar..! =) Kommer med sina sweet talks å får en att falla sen tar dom inte alltid emot en.. haha haha..

Kan inte sluta Lyssna på två låtar just nu... Bara underbar melodi.. Är helt fast helt enkelt..

Petter & Veronica Maggio - Längesen
Nelly - Just A Dream

Sen blev det en mycket bra sväng på stan igår!! Dock en hel del fattigare.. Roligast hade jag nog på Åhléns.. Haha.. Då var du sköööön!!! =)

Ikväll blir det jobb och Bubben får roa sig med Jimpan på hockey.. Hoppas Jimpan övernattar.. Ja börjar 7 imorn.. Klart man blir nostalgisk om Jimpan håller mej uppe natten före jobb.. Like back in the days! Hahaha..

Är sambo i över en vecka nu.. Stor omställning då man varit typ änka i två veckor nu men jag klagar inte!! Jag behöver aldrig frysa nu..;)
Sen i veckan var de planerat BIO om inte söta Micke är suuuk..=( Längesen nu liqu.. Bowling tror ja killarna också vill ha revanch på..;)
hehe..

Fick ett jättefint kort igår.. Av "Svärföräldrarna.. En middag med Daniel som julklapp.. Hur gulligt var inte det då??? Nu vill jag åka till Falun dirr!!!


Å i övrigt så görs det inte många planer nu.. Blir Umeå nästa helg.. Då ska jag ut med mallan å skaka mina lurviga.. Guuud va jag längtar efter dej!!!
Its been tooooooooooo long..!!!!

ååå gud va jag saknar dessa örhängen också!!! =(

Finaste Malin!!!!

Om

Min profilbild

Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela