tuggBUSS

I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Hjärtat!!!

Publicerad 2012-07-02 07:18:10 i Allmänt,

Hjärtat brast tusen ggr om igår.. Inte så länge men för en liten stund!! Lillasyster tog farväl och for hem.. Sen hjälpte de inte att Thomas påpekade att nu får ja inte se hon på länge eller att hon skickade en bild på en söndergråten lillasyster.. Aj!!
Men de va fantastiskt att få se hon igen.. I hate to say goodbye!
Inte hunnit träffa hon eller kusinerna så mycket som jag velat men örat å massa jobb har som inte gett mej något annat val.. Men jag å Thompa ska ner till Gbg å då jäklar!! :)
Ligger nu å väntar på att ringa vårdcentralen.. Vill dit, spola skiten ur örat, höra dom säga att jag behöver penicillin (som ja vetat att ja behövt i en vecka) Åsså på onsdag kanske jag får må bra igen.. Tummar är ruggigt hållda!! :)
Är ledig idag men de känns som om ja e långt ifrån ledig då ja vill göra en massa här hemma!! Åsså ärenden på stan å samtal ska ringas å blommor ska sättas!! Shit pomfrit va ja ska göra!! Ska även hinna se film..
Annars e de inte mycket planerat.. Onsdag ev midda med Marri, Pia å om fler damer va på!! :) ska bli så trevligt!!! Skiter i om örat bråkar för ja vill fan göra nått kul med damerna!!
Ev stugan till helgen WHO knops.. Vet bara att ja jobbar inte helg förrän 10 augusti!!! Å går på ledigt den 12 juli!! Sweeeeeet! :)
Hoppas på en soliga idag å att alla har de bäst!!
Hjärtat!!!

Kommentarer

Postat av: lillasyster

Publicerad 2012-07-05 00:03:08

ja kom bara kom!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela